339

sider

преди 9 години

кервана си върви ,кучетата си лаят...

338

Анонимен

преди 9 години

hahahahhaa vijte 152 ! abe atakisti-predateli. q vijte Kiro kakvo dobro momche izleze.

337

Анонимен

преди 9 години

451 kakvi bazi ima USa v Ukraina? i kolko ruski voinici ima tam?

336

Kiro

преди 9 години

Kolegi,az sum edin ot vas ot platenite ot Ataka(s ruski pari) komentatori.Iskam da kaja,che spiram da pisha protiv USA i EU nezavisimo,che parata e dobra.ne si struva da prodavam rodinata si na ruskita oligarsi i vi suvetvam da me posledvata.Da jivee svobodna Bulgariq!

335

БГ

преди 9 години

До АТАКИСТХигиенисте на султана, по каква логика русия води 2 войни срещо Чечения и не ги пусна, а Украйна трябва да се свие в ъгъла и да не убива сепаратисти?Твоята партия в България крепи в управлението една етническа партия!Как така националисти подкрепят друга страна, пък била тя и Русия?нали уж националистите обичат само своята родина?Да живее България!

334

ТТТ до439

преди 9 години

е лошо да потече към Европа шистоф газ , НО е лошо да се взема бизнес на една държава с нечестни средства под предлог демокрация,Евро Съюз или арабска пролет! За Русия газа за Европа е Жизнено Важен, и САЩ не постъпват честно спрямо Русия и нейната икономика!Затова войната в Украйна е в кърпа вързана! Жалко е за нас възможно е да го хапнеме

333

Мрак

преди 9 години

*** народ, слаба държава!Гурбет, ти от щатите ли се обаждаш, не следиш ли събитията, началото на конфликта, разстрела на Майдана, въоръжаването на бандерките, фашистките погроми, наемната армия на Коломойски, саморазправата с несъгласните???

332

Анонимен

преди 9 години

До */*Истината е, че ако не са били англичаните и американците в Африка, Хитлер е щял да нае***е Сталин още през 41-ва.

331

до 437 гурбетчия

преди 9 години

Светът трябва да осъди САЩ за подпалване на тази война и на всички войни посвета до днес. Ок,

330

Мрак

преди 9 години

Сега прочетох коментара за Лавров. Дедите и бабите му са от Кавказ. Ерде Йерушалайм, ерде Кавказ? Ти да не си от дружинката на Дмитриевич Сатанишев? Хващай Брюксел, тук приключихте курса!

329

Анонимен

преди 9 години

До ТТТЛошо ли е вместо руския газ да потече украински?

328

ТТТ

преди 9 години

Вие си чешате езиците, но нещата в Украйна отиват на виетнамската война до два,три месеца .А възможно е и Европа да бъде въвлечена във война! Та, каде ше се крием,не знам!Но не само Русия е виновна, САЩ предизвикват кризата за да отдеят Украйна ,и в районите на домбас да потече шистоф газ, и по същите тръби да потече шистоф газ за Европа!

327

*/*

преди 9 години

До АнонименКакъв прочит на историята.Да не си го гледал от "Дискавъри".Там има такава война, в която 1944 американците откриват втори фронт и прегазват всичко по пътя си.Само ,че това не е истината пич.Истината е "малко" по-различна.

326

Мрак

преди 9 години

*** е този дето ви плаща за глупостите дето ги пишете срещу хората, които ни освободиха от ислямисткото робство. ***, щото тези ваши тези няма да пуснат корен в душите български. А тая сатанинска омраза ще ви погуби вас самите, пфу!

325

Анонимен

преди 9 години

Напред братя славяни до пълното ликвидиране на фашистката седерастия

324

Анонимен

преди 9 години

путин настъпа мотиката. аз в историята не знам русия да е имала толкова *** политика. трябва да си много *** за да вкараш войска в украйна , да окупираш и да променяш граници в Европа. дори Лукашенко му се смее и каза че по скоро Москва е татарска от колкото крим руски.руснаци са дошли в крим едва през 1941, нквд и военни. избиват и изселват местните хора в това число и 5-6 български села. за тях имаше филм по бтв

323

Анонимен

преди 9 години

Винаги, когато руснаците са се опитвали да превземат Европа, са яли бой.И по времето на Наполеон са били натикани в нокдаун.И по времето на Хитлер са яли бой.Целта на Сталин е била да си измие ботушите на Ламанша, а в крайна сметка са дали 20 млн. жертви.

322

до 427 славянин

преди 9 години

Прав сте колега но *** индивиди от седерастията не могат да го приемат.

321

Мрак

преди 9 години

Та нали ако Путин и Медведев бяха хазари, то от Русия по- добра за запада и щатите нямаше да има. До сега да са я опоскали до кост, както по времето на Березовски/ Елцин бе вечно пиян, водеха го като някоя панаирджийска мечка!

320

Мрак

преди 9 години

Бягат фашагите като антилопи!