319

Мрак

преди 9 години

За Медведев, само като го погледнеш и ти става ясно, че дедите му са от Близкия Изток!Хахаха!

318

Ghost

преди 9 години

До Анонимени като паднаха маските май се оказва че са натовци с британски акцент....ае сега да чуем коментарите на оссе оон и другите палячовци

317

419

преди 9 години

березовски е евреин,той издигна путин,но не бива да се забравя,че путин по майчина линия е евреин,а евреин се става само по майчина линия. Медведев е евреин и по майчина и бащина линия,лавров,също

316

до 418 василев

преди 9 години

Другарю ***, фашистите са в киев. Или сте употребили опиати или сте прекалено зомбиран от ***.

315

Анонимен

преди 9 години

в източна украйна срещу терористите воюват предимно рускоезични местни жители.там на практика няма разлика между руси и украинци,смесените бракове са нещо обикновено.населението е срещу руската агресия

314

Мрак

преди 9 години

Путин, ако и да беше издигнат от Березовски си е чист монголец, хахаха! Явно Березовски е допуснаб грешка. Тази грешка му коства скъпо.

313

Анонимен

преди 9 години

скоро хазаро юдейската кремълска банда ще е фалирала. очаква ги съда в хага. там ще ги изпрати руския народ

312

410

преди 9 години

хазарите марксисти са в кремъл. осведоми се за етническия произход на путин Медведев лавров милер розенберг абрамович дерипаска фридман, върни се и по назад ленин троцки зиновиев дзержински сталин андропов...........

311

Анонимен

преди 9 години

411-сигурно харесваш филми на ужасите кръв да се лее и пръски да хвърчат?Оставете хората на Украйна да се разберат БЕЗ ОРЪЖИЯ.Всеки,който вкарва оръжие и от страна на украинските и от страна на руските власти в този изстрадал район е УБИЕЦ.

310

Мрак

преди 9 години

Грешиш, воюват платени англоезични наемници. Скоро ще са в чувалите!

309

Анонимен

преди 9 години

скоро русия освен международно изолирана ще бъде и една фалирала държава

308

Анонимен

преди 9 години

срещу руските агресори и терористи при мариупол воюват доброволчески отряди от рускоезичното население на града. маските паднаха.

307

Мрак

преди 9 години

Историко Одисей, спомняш си вчера дебата за творците на измислените от хазарите марксисти- укро и македон нации, езици и букватаj. В политикус ру пише за съвременните укро митове. Ти като археолог и историк можеш веднага да ги сравниш със съвременните македон митове и ще видиш, че матрицата е една и съща. Разликата е само, че вместо монголците москали, хазарите марксисти са сложили черните татари бугри! Всичко е едно към едно. Ще се посмееш от сърце, вярвай!

306

@

преди 9 години

"Украинец" по-долу е явно фен на евреина ционист,един от основателите на Европейския еврейски парламент Коломойски,който обяви по $10 000 награди за "главите на москаля".Колкото до комунизма-вносната масоноеврейска идеология свалила Руския царс вносен преврат ,след което бяха избити милиони руснаци-врагове на революцията им е вече смешно да се споменава,Русия не е комун.държава и тази идеология и изпълнителите и никога не бяха осъдени,но съдиха в Нюрнберг,защото бе един етап от новия световен ред.

305

Odesa

преди 9 години

Какво е"светът",не вярвам да става дума за тези,които не забравят за неотдавнашния Холокост над конглагер Газа с хиляди избити невинни хора от които няколкостотин деца,или тези,които не забравят,че се крие и не се разкрива пред истинския свят разговора на украинските авиодиспечри с екипажа на сваления самолет на Малайзия между други.А варварството на взелите със снайперистки преврат проционисти тласкащи Украйна във война срещу Русия са същите от ден 1.

304

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Анонимен 402---Наивен си и си недочел,Първо-не воюват укранци срещу украинци,а украинци срещу москали.Ти все едно казваш,че през Априлското въстание са воювали българи срещу българи!Вземете се образоваъте малко-руснаците,особено комунистите са вековен враг на украинците.През 1933 -болшевишките орди избиха 8 милиона украинци !

303

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До hahaha---кой путинопитек тук каза ,че бил забранен москалския език в Украина ?Я видел сон, чудесный сон- В Донецком морге был кобзон, Какойто п***дор в каске ПРЕССА и рядом с ним вся банда беса. Лежали гиви с моторолой - в момент любви - их сплющил танк. Раскинув скудными мозгами Лежали кучкой казачки, захарченко лежал- безногий, и гиркин выкатив зрачки Горел Донецк пылала вата. Луганск спокойно догорал. И рвы расстрельные бульдозер- Землей тихонько засыпал. московский кратер наполнялся радиактивною водой, х***йла повесили в Гааге И В МИРЕ НАС

302

Анонимен

преди 9 години

До УКРАИНЕЦВ Оддесса никога не е имало АТО, но е пълно с ненормални одесити, укропитеки като теб, докарани в хладилни камиони от Донбас.

301

Анонимен

преди 9 години

Андрей Белецкий-командир на полк "Азов",ако информацията е истинска,е направил прочувствено обръщение към нацията,в което обвинява ръководството на Украйна в лъжа и призовава народа си да се влее в редиците на Украинската армия.Много приятно на вид момче-има снимка.Жалко,че са толкова объркани украинците.Преди един мъж да е войн,трябва да е човек.Украинците от двете страни трябва да сложат оръжие , се сдобрят и да изгонят всичките си сегашни политици.

300

Анонимен

преди 9 години

След като Украйна твърди,че е нападната от редовни руски войски, трябва незабавно да обяви военно положение и да обяви война на агресора - Русия. Защо ли не го прави ?