279

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До СледваУважаеми граждани на РусияДържавната погранична служба на Украина ви уведомява,че във връзка с липсата на места в моргите и недостатъчен капацитет на хладилниците ,пътуванията на руски граждани във суверенната територия на Украина е Временно Ограничено !

278

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До СледваМайка ми е рускиня,баща ми е украинец.При жена ми Татяна ситуацията е същата.това никога не е било проблем.ние даже никога и не сме си задавали такъв въпрос-руснак ли си ти или украинец?Каква е разликата?Но сега аз искам да кажа че аз съм украинец,моята жена е украинка,моите деца са украинци,аз искам даже моите британски съседи да са украинци.И даже ако аз бях чист руснак,то днес също щях да стана украинец заедно с мойте котки даже.Виктор Суворов

277

Анонимен

преди 9 години

koi linkove davat po-verna info.kajete molia

276

До 368

преди 9 години

Укроп, на тебе ти казахме, разкарай се и *** да се биеш срещу "агресорите"! И кои са те, май бебенцата и петгодишните дечица? Те ли толкова ви стреснаха. А това че признаваш че половината говорят на руски, не е вярно, ВСИЧКИ говорят на руски, защото са РУСНАЦИ. А укропския език говорят бабките от село. И то в Галиция. А Новоросия оставяйте и се пръждосвайте! Искахте еуропата, заминавайте. Те в Париж, Берлин, Виена, ви чакат на папуци!

275

ММ

преди 9 години

Да си организират сами ядрен взрив в Киев с уж опълченска ракета.Боже, колко ментално болни хора пишат тук.

274

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До СледваНа всички *** ще направя малка дупчицаИ няма никога да допълзят до теб !

273

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Анонимен На мойта малка дъщеря(От незнаен украински снайперист)Ноща е лунна,звездна,яснаВ оптиката си виждам-пълзи москалМалка поправка заради вятъра и досвиданияКъм къщи ще заминеш ти във цинк облеченБай-бай !Лежим в окопа -някъде около ДебалцевоНие тук сме много-аз сам не съмВиж рибке моя-вълна от пламък-Врагът ни цели с огнемет УраганЦвета на огъня вълшебен е-като дъга !Осветява стройната бреза отсрещаA oт клоните висят парчета от москал !Ти не се чуди че моята винтовочка е старичкаБие точно тя всеки път !На всички *** ще направя малка

272

MM

преди 9 години

Всъщност коментарите по-долу са напълно прави. Руският език не е бил забраняван в Украйна.

271

Следва

преди 9 години

Тия пратиха Боинга над Новорусия и си го свалиха, колко му е сега да инсценират ядрен взрив в Киев причинен от опълченска ракета.

270

Анонимен

преди 9 години

Заловеният стрелец от град Мариупол е работил до последно в ГАИ,разбирай КАТ,'Бах ги и катаджиите украински дето могат да насочват ракети Град!Та на този к*рец майка му живее в града,който е обстрелвал.Украинците определено са луди!

269

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До АнонименТе не са ги погнали щот са руски звезди,а защото рзпространяват гиобелсово -путиноидна-антиукраинска пропаганда.Наште доблестни воини от АТО например половината говорят руски и това не прече да трепем агресора.

268

Анонимен

преди 9 години

Украинец, а когато погнаха канал ИНТЕР за това, че на НГ е показал "руски звезди" от рода на Кобзон или и това не е вярно?

267

Анонимен

преди 9 години

През последните 2 седмици, в Горловка и Дойнецк са загинали над 250 души от обстрелите на оркаинската армия. Самия факт че не обръщат внимание на това, показва античовешката мизантропна същност на запада.

266

До 362

преди 9 години

Мръсен укроп, разкарай се оттука! Чемодан, вокзал, АТО! Там се прави на герой и умничай, бандеровец нещастен! Как ви търпи още земята! Но нищо, той и Хитлер се поразхожда малко, но края му е предупреждение за такива като вас! *** хохли!Без род и родина, без език. Взели руски и полски думи, добавили три знака и се кичат. Преди 23 години и държава нямахте! ***! Крадци и мошенници!

265

Скорпиона

преди 9 години

Руснаците да почват и Киев, че на всички дотегнаха тези нагли фарисейски лъжи на хунтата...

264

До 358

преди 9 години

Я се разкарай бе лъжльо! Пари плащат само тия оттатък голямата локва! А свободна България е имало само по време на царете ни. Оттогава я управляват само продажни ***. А колкото до руснаците бяхме по това време най-добре в промишлеността, производството, селското стопанство и всичко друго. Произвеждахме и изнасяхме, изнасяхме... Сега изнасяме само ...хора. Срам за България! Сега остава да ни вкарат във война с Русия и край с нас! А колкото до мене, мразя краварите безплатно.

263

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До мислещТЪПУНГЕР,РУСКИЯ ЕЗИК НИКОГА НЕ Е ЗАБРАНЯВАН В УКРАИНА-БЕШЕ НЕПРИЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ПАРТИЯ КОЯТО ДАЖЕ НЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА !

262

До 351

преди 9 години

А ти краварчетата от нато за хора ли ги смяташ? Те за виновни за толкова войти, преврати и жертви на мирно население, че просто ми е чудно как Господ още не пуска Втория потоп! Това вече не се издържа! Руснаците да не се чудят, ами леко-полеко да ги почват. Няма нужда от атомни бомби, това не ся кръвожадните янки! Има начини и вече е крайно време!

261

Анонимен

преди 9 години

До 354:не само в Либия,това е специалитет на CIA.Интересно е ,че номерът винаги минава пред западната общественост.Защо да не минава като хорицата са инвестирали в ценни книжа на своите корпорации и за тях е важно акциите им да печелят.Имаше един филм за френска компания в дълечния изток прокарваща газопровод по пътя ,на който бяха избити цели села.Имаше репортаж с френски акционери-не им пукаше.

260

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До АнонименЛУДИЯТ ПСИХОПАТ Е ДЖУДЖЕ,ОБИЧА ДА СЕ РАЗХОЖДА ИЗ КРЕМЪЛ-ИНИЦИАЛИ-В.В.П