106

OMG_Lucker

преди 9 години

Чакай ся, още не си постъпила и почнаха оправданията. Ама ако нещо не ти отърва Лилче, ами не се захващай. Пак ще има оправдания с "предишните".

105

Andreshko

преди 9 години

На този отново му дадоха думата.

104

Анонимен

преди 9 години

Герб дойде на власт и отново Калинка Илиева изпълзя от някъде.Ако е същата Калинка Илиева,проверете първо дали дипломата и е истинска или е отново менте...Брей не свършиха калинките на Герб,а може би са дамски буболечки

103

Анонимен

преди 9 години

Уникално.Този Бял Кон как удържа на тази крехка дама

102

Анонимен

преди 9 години

Тази антипатична трътла пак приглася на идиотизмите Тиквени! Такива гнусни същества не са ни "управлявали" и по времето на охранявания от Боко, разтривач на ушета и треторазрядна мутра!

101

Анонимен

преди 9 години

Скромноста краси човека, казват!

100

Смешници

преди 9 години

3 млн пенсионери взимат пенсии, 2,5 млн взимат помощи, студентите,учениците и безработните са 1,5 млн. Аз тези дето работят емигрират! Очаква ни як икономически растеж.

99

Малкият Иванчо

преди 9 години

Защо комунистите и русофилите мразят толкова много България и българите?

98

Гербер

преди 9 години

Много си е арна Лилето - жена та дрънка!Само Фидоската ми липсва. По кои ли топли моренца се скита завалийката и харчи спестените милиончета?Мечтата ми е с двечките да правя шведска тройка (аз съм 45 кила мокър - затова съм си направил застраховка живот).

97

морски

преди 9 години

Никога повече ГЕРБ.Вече се готвим да ги свалим отново.

96

Вип Брадър

преди 9 години

Няма вече 7 милиярда излишък в резерва, няма вече проекти завършени почтни на 90% за завършване и откриване с пампозно рязане на лентички и шум до небесата за велико постижение ( ремонтаране на път или откриване на нов такъв). Президента с който всички се гордеем и е символ на нацията каза ,че Близнашки и програмното правителство са свършили страхотна работа и даже го награди, така ,че няма и оправдания. Дай , сега да видим тези прости мутри които са толкова обичани какво ще направят.

95

тази ...

преди 9 години

... простотия я бяхме позабравили вече. с Четириглавата Ламя на Борисов ще си я припомним, за съжаление, отново. (само дето този път няма какво, започнато от другите, да се открива. Ако бяха почнали да строят 2008-2013 година нещо, можеше сега и да откриват).

94

Анонимен

преди 9 години

що бе ,Близнака нали отчете че служебното правителство са си свършили работата отлично.

93

инженер-пенсионер

преди 9 години

Другари асфалт не се яде нали . Стойте си в къщи без пътища , копайте си септични ями без канализация , и т. н. Няма да се режат лентички , защото няма нищо построено , но ще си ядете повишение на пенсията от 4.50 лв на месец или 50 ст. на ден . Честито повишение на доходите .

92

мирянин

преди 9 години

Зад всяка прерязана лентичка и водосвет стои една построена магистрала,едно построено училище,една построена детска градина,една построена библиотека,една построена детска площадка,една построена спортна площадка,една построена църква и т.н и т.н.Дай боже с работа и усърдие всеки ден да имате поводи да откривате нещо в България,което да подобрява животът ни и средата в която живеем.А за душманите които не забиха нито един пирон през последните 25г,господ вече ги наказа.Сигурен съм в това.

91

Анонимен

преди 9 години

Kурвет, стига крали, м! Спасявайте краденото и себеси ! Народа ни се нагледа на тъпизми и мутренски номера!

90

nexussss

преди 9 години

Цоцкеееееееее, млъкни *** УФЦА...Че нямаш акъл за 5 стотинки и само гледаш Тиквуня кат влюбена ученичка в очите... Няма по голяма карикатура от тебе!!!

89

Анонимен

преди 9 години

Просто си проста! Граби от властта, но не се показвай и не се обаждай! Послушай ме!

88

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

ХАХАХА. КОГАТО ПОДКРЕПЯМ ВОЛЕН И АТАКА ПОЛУЧАВАМ ПО 30-40 ПЛЮСА И КОГАТО ПИША ИСТИНАТА ЧЕ ТАЗИ ЗИМА ЩЕ БЪДЕ ПОСЛЕДНАТА ЗА ГЕРБ ПАК МЕ ПОДКРЕПЯТЕ С ОЦЕНКИТЕ СИ. НО КОГАТО КАЗВАМ ИСТИНАТА ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ КОМУНИЗМА САМО МИНУСИ И НИТО 1 ПЛЮС. НЕ ИСКАМ ПОДКРЕПА И ПРИ ДРУГИТЕ МИ КОМЕНТАРИ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС. ВИЕ СТЕ *** ТУКА НЕ ЖИВЯЛИ ПРЕЗ КОМУНИЗМА. ТОВА Е ИСТИНАТА. ФАКТИТЕ СА БЕЗСПОРНИ. И ЗА ЕДНО Е ПРАВ БОРИСОВ КОГАТО ПРЕДИ 2 ГОД. СРАВНИ ПОЛОЖЕНИЕТО ТОГАВА И СЕГА.ТОВА Е

87

Анонимен

преди 9 години

кална ***