146

анчо

преди 9 години

НЯКОЙ ИСКА ЛИ ДА ВИДИ ГОЛА ЛИЛИТО ПАВЛОВА??????

145

владетеля

преди 9 години

ВИЕ ЗНАЕТЕ САМО ЛЕНТИЧКИ ДА РЕЖЕТЕ И ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТЕ.ВИЕ ДОВЕДОХТЕ БЪЛГАРИЯ ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА И СТЕ *** , НЕКАДЪРНИЦИ И БЪРБОРКОВЦИ.НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СИ ВЪРВИТЕ!!!!!

144

Анонимен

преди 9 години

"Сладуранка "

143

слушател

преди 9 години

Защо никой не я попита тая, колко време след рязането на лентичките, се налага отнова да се прави това, за което са отрязали лентата? Неудобно му беше на г-н Цонев да зададе този въпрос. Дали ще се намери някой по - смел.

142

нед

преди 9 години

Тия лентички може да си ги на.... от...

141

DreamTheater

преди 9 години

Комуноидът е природно некадърен .Неграмотен и безидеен.Затова може само да "мисли"(доколкото може) негативно и да плюе срещу кадърните и можещи хора.Но.както е всеизвестно само кадърните и градивномислещите хора са в основата на развитието на всяка просперираща държава.

140

Анонимен

преди 9 години

Кондом с очички.

139

Ал кашона

преди 9 години

Тая втора Федоска ми лази по нервите.. *** ***-Отвратителна кифла ---- каквито са всичките от гробарите

138

Зоолог Павка

преди 9 години

Нашата Зурляна пак гладна.Няма вече с какво да я храним...Помогнете,бе хора!

137

ВПЕЧАТЛЕН

преди 9 години

Ама Лиленце, чакай малко, още не са ви назначили и подхванахте старата песен! Ама ти забрави ли че Станишко отдавна го няма,к,ва зима, к,ви 5 лева! Ама, нали правителството на Плювьониев беше ваше, *** к,ви са тия работи да започвате да се оправдавате преди да сте седнали на работните си места! Един съсед направи кучешка колибка за да не мръзне животинчето му през зимата, я отъчете една лентичка, па се хванете за ръчички с филията с мас и отивайте да я откривате, съседа ви кани, не аз!

136

RAMBO

преди 9 години

по времето на социализма агентите на държавна сигурност Борисов и Цветанов са арестували ДИСИДЕНТИТЕ който са искали да имигрират в чужбина или да се оженят за чужденки.те са ги изпращтали в ЛАГЕРИТЕ БЕЛЕНЕ И СКРАВЕНА и там са ги убивали с ТОЯГИ И ЛОПАТИ а после са хранили ПРАСЕТАТА с тях.методите на държавна сигурност в борбата с ДИСИДЕНТИТЕ са тоталитарни-те са ги обявявали за психично болни и хомосексуалисти.Българския Народ иска доживотен затвор за агентите на ДС Борисов и Цветанов RAMBO RAM

135

RAMBO

преди 9 години

дела и документи.кой е Бойко-той е работил за държавна сигурноаст с псевдоним Буда.Бойко е комунист от бкп и майор от убо.бащта му е служител на мвр.Бойко има досие в цру и олаф като престъпник и мафиот.кой е Цветан Цветанов-той е член на бкп и старшина от държавна сигурност и син на шофьора на най довереното лице на началника на държавна сигурност и масов убиец Григор Шопов.коя е Цецка Цачева-тя е член на бкп и висш партиен секретар на окръжен народен съвет плевен.ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗАТВОР ЗА ТИАХ..

134

Граовец

преди 9 години

След десетоноемврийските "партизани" станали печално известни като мутрите поради тъпите си физиономии губят почва и се гърчат в страшни мъки. Ние трудовите хора не искаме да пропиляват труда ни за порочното величие на Българската и Турската Комунистически партии. Народа се осъзна и наби шута на Комунистите в България. Проклети сте и ще погинете.

133

Анонимен

преди 9 години

Лилянке, ние нямаме лентички за рязане, това право сме дали на вас, за които преди години се излъгахме да гласуваме, а това ви направи да се мислите за незаменими и да забравите на кого се държите. Независимо от "заделеното" много настрани от БГ, без нас сте нищо. Та ... ние - без лентичките, ви критикуваме, защото бяхте най-антисоциалното правителство за 25 г. и не ви пукаше ще живеят или *** хората. Това е истината, но вие, унесени във величието си, не я виждате. Лоша шега ще ви изиграе, пак.

132

Анонимен

преди 9 години

Народе,за съжаление отново те излъгаха герберастите. Сега им сърбайте попарата или както се изразява един мой приятел - "излъганите камилчета"!!!

131

гост

преди 9 години

Не бива да се говори заядливо! Нека миналото да се забрави!Хората вярват или поне се надяват животът им малко да потръгне!

130

Анонимен

преди 9 години

za tezi rqzaneto na lenti4ki e nacionalen sport !!!! edva li ima druga strana v EC v koqto se davat 500 000 evra za most i koito sled edna godina ne stava za nishto !!! za tova tova lentite na vratovetevi i se besete s tqh

129

ХА ХА ХА

преди 9 години

ББ дори и нищо да не върши, пак е полезен! Като гледам колко много червени *** заработват тука, значи още от сега е осигурил нови работни места! Който си го може, може, не като станишко и орешанката!Ха ха ха!

128

Анонимен

преди 9 години

Лиляно моме,станала си като секс кукла.

127

jt

преди 9 години

Народът ще ви помете и с ленти без ленти, хората умират от глад, но на кой му пука...самовлюбени нарциси, все едно без вас няма да я има България, жалко че достойни хора като Левски и Ботев си дадоха живота и сега сигурно не могат да си намерят покой като ви гледат...