66

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

До 10А СИ ПРОПУСНАЛ ДА НАПИШЕШ И ДРУГОТО ЛИЦЕ НА КОМУНИЗМА!ЛАГЕРИТЕ В КОИТО ИЗБИХА ХИЛЯДИ ХОРА И ГИ ХВЪРЛИХА НА ПРАСЕТАТА,НЯКОИ САМО ЗА ВИЦОВЕ СРЕЩУ ЖИВКОВ!ЧЕ ЗА РУСКА ТАРАТАЙКА ОТ 10 БОНА БЕЗ НИКАКВИ ЕКСТРИ СЕ ЧАКАШЕ 10-12 ГОД.ЧЕ ЯДЯХМЕ БАНАНИ И ПОРТОКАЛИ САМО НА НОВА ГОДИНА.ЧЕ ЗА ДОМАШЕН ТЕЛЕФОН ТРЯБВАШЕ ДА ИМАШ ПОЗНАТ В ПОЩАТА И ВРЪЗКИ.ЧЕ ИМАШЕ САМО 2 ТЕЛЕВИЗИИ- 1 И 2 ПРОГРАМА КОИТО РАБОТЕХА ОБЩО 7 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕ.ЧЕ ИМАХМЕ РЕЖИМ НА ТОКА ЦЕЛИ 5 ГОД. 2 ЧАСА ИМА - 2 НЯМАТОВА ПРОПУСКАШ

65

10

преди 9 години

Как така се оказа, че най големите критици на комунизма са синовете, дъщерите и внуците на партийната номенклатура? И аз живях макар и малко през това "мракобесно, тоталитарно и отвратително" време, когато почивката ми на море като студент за 14 дни беше 17 лв., общежитието за месец 3 лв., купона в студентския стол 0,40 ст. За 10 дни екскурзионно летуване в Свищов, Русе и Варна с всичко включено 4, 75 ст. Не пращах за обучение, лечение и веднага след завършването ми предложиха работа на 4 места

64

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 80И общо тримата са 512 килограма....

63

Анонимен

преди 9 години

Павлова, Фидосова и Пеевски. Новият облик на българския депутат.

62

Анонимен

преди 9 години

Нямаме лентички, но имаме свинеферми!

61

r3v0lv3r

преди 9 години

Мачкай Лили.Влюбен съм в теб и те сънувам. Обичам едри пищни 140-килограмови дами. Но си заета с идола ми Бойко. Постоянно мисля как да го еломинирам и да бъдеш моя. По млад съъм,по красив,надарен и съм заклет ГЕРБер само заради теб. Искам да елиминирам вожда,но едва ли ще ми се отдаде- аз бедно ГЕРБерче общак а Вожда милиардер- богаташ!

60

123

преди 9 години

Ха, дебелото Лиле, което народът с любов нарича Свинята.

59

Анонимен

преди 9 години

Тая сега ли схвана че иде зима след финасовата стабилност на изпърдянков се оказва че няма и пари ся ко ще прави матряла ?

58

дедо Ташунко

преди 9 години

Очаквах да чуя, какви злини са сторили "тези, преди нас..."Щом тази кокошка ни е министър, егати държавата...

57

Анонимен

преди 9 години

Досега регионалната мецана раздаваше пари само на големите градове и София за да купува изборитв за ГЕРБ

56

Анонимен

преди 9 години

Мачкай Лили...на Бойко омекналия и кратуните на *** гласували за такива като теб!Мачкай Лили измори ги.

55

Смях,но е факт

преди 9 години

До АТАКА- ПОБЕДАТака е,Лилито го каза това пред много медии. И се смяхме искрено. Значи според мъжа й с Бойко не е изневяра,нали на него дължат милионното си богатство. С Бойко може,но ако е бил друг би се притеснил и ревнувал....Сега разбрахте ли какви ни управляват и накъде отива България!?

54

АТАКА- ПОБЕДА

преди 9 години

До hahahahaКогато преди около 2 год. бяха снимали Лилито да ходи нощем тайно в Банкя при Боко и когато денем я бяха засекли в някои от стотиците апартаменти на Боката в София/сигурно сте чували че в столицата му казваме съседа,защото във всяка нова кооперация има по 1 апартамент/ и вестниците гърмяха за връзката им Лили каза "отивам си у дома и казвам на мъжа ми- вестниците пишат че имам любовник" и той" така ли,и кой е любовника", тя "Бойко" и като чу махна с ръка и се успокои.Лили го каза..

53

Анонимен

преди 9 години

Лустрация трябва на България, безкомпромисна, безмилостна и тотална лустрация !е такива комунистически чеда не трябва да бъдат допускани до държавна служба

52

Анонимен

преди 9 години

Повече книги,театри,изкуство,културни мероприятия и разходки сред природата

51

hahahaha

преди 9 години

тая кви дудуци прави само!

50

радостен

преди 9 години

Един тук написа че всички сме били пионерчета при пещерния комунизъм! Да,но малцина от пионерчетата бяха на трибуната рамо до рамо с крадливия правешки селянин Т.Живков. Знаете ли кои бяха- ТЕЗИ КОИТО БЯХА ПОДГОТВЕНИ ДА ЗАМЕСТЯТ ПЪРВИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ЦК. НА БКП. Само те имаха привилегията да бъдат на трибуната. Останалите от простолюдието манифестираха под проливния ядрен дъжд от Чернобил затова сега има бум на раковите заболявания. А такива ком.наследници като Лили скрити на сухо до Живков!

49

r3v0lv3r

преди 9 години

До Kit ChelinИ той добре работеше, нашите хора получиха парички, за другите остана сметката.

48

пич

преди 9 години

Чедо на комунисти не разбира от нищо освен от лапане. Те това иска да ви обясни тази женица - ШЪ *** в името на човека

47

Анонимен

преди 9 години

jalko za totor jivkov ,a takiva *** ypravliavat dalaveradjii prevratadjii moshenici .prevrat triabva prevrat i tezi na dravnika.