126

Дебили

преди 9 години

За ташейк на народеца станаате с резането на тея лентички .... и то на обекти дет и пирон не сте забили....

125

Анонимен

преди 9 години

Хайдееее започна се с мрънкането.

124

RAMBO

преди 9 години

по времето на социализма агентите на държавна сигурност Борисов и Цветанов са арестували дисидентите който искат да имигрират в чужбина или да се оженят за чужденки.те са ги изпращтали в лагерите БЕЛЕНЕ И СКРАВЕНА и там са ги убивали с тояги и лопати а после са хранили ПРАСЕТАТА С ТЯХ.методите на държавна сигурност в борбата с ДИСИДЕНТИТЕ е тоталитарна-те са ги обявявали за психично болни и хомосексуалисти.Българския Народ иска доживотен затвор за агентите на дс Борисов и Цветанов-RAMBO RAMBO RA

123

RAMBO

преди 9 години

дела и документи.кой е Бойко-той е работил за държавна хсигурност с псевдоним Буда.Бойко е комунист от БКП и майор от убо.бащта му е служител на мвр.Бойко има досие в цру и олаф като престъпник и мафиот.кой е Цветан Цветанов-той е член на БКП и старшина от държавна сигурност и син на шофьора на най довереното лице на началника на държавна сигурност и масов убиец Григор Шопов.коя е Цецка Цачева-тя е член на БКП и висш партиен секретар на окръжен народен съвет плевен-ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗАТВОР ЗА ДС RAM

122

sorry

преди 9 години

Тези днешните на власт,са добре познатите и НЕможещи стари управляващи!След тези лентички моме,запомни,неизбежно идват и траурните!Бог да ни пази!

121

Ани

преди 9 години

Интересно че темата на статията е друга, а четем за тефтерчета. Че да кажа и аз какво мисля:Тъй като не беше удобно да оправдават набедените по време на Орешарската шайка, изчезнаха тефтерчетата по време на междувластието, за да не се докаже фалшификацията. Само си помислете колко несериозно е да се твърди че експертизата не е направена в оригинал повече от година. И после - хоп изчезнали. Това най-малкото е несериозно.

120

Анонимен

преди 9 години

Ние не сме нация ако се оставим такива трътли като тази хардкомунистическа фнучка, като Цецка Комунистката, Боко Партиеца, Цецо Шестака и останалата кволоч комунизи префасонирани в герберасти да ни "опровят" за пореден път. Тая тлъста трътка колко завлече като министър заедно с Боко Умника и сега отново си е подигравка. Кво се оказа, гея Станишко построил със 114 км повече от тези ***. А резаха лента след линта и кво, отново същите крадци. Боже пази България!

119

Анонимен

преди 9 години

абе моме ,що се кахариш че нямало лентички за рязане.ела аз имам,и ножица имам,но трябва да *** едновремено с Тиквата.ЩО СТЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ ОТ ГЕРБ БЕ.

118

ДО 136

преди 9 години

"ГЕРБ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ...." НЕ, герб а борисов и цветанов.

117

до 147

преди 9 години

И все пак този експерт има късмет...другите вещи лица / за делата срещу Цветанов/ УМРЯХА ВНЕЗАПНО....

116

Изчезнал тефтер

преди 9 години

"Над околийския началник стоеше областният,над областния-министъра,над министъра-правителство,а над правителството-Мафията-невидима,всемогъща и безчовечна!" ДИМИТЪР ДИМОВ-"Тютюн",1951г.НЯКАКВИ РАЗЛИКИ ДА ИМА СЪС СЕГА???

115

Анонимен

преди 9 години

Одалистка и калинка, но наше момиче, и да може, може! Докато любовниците стават министри, държавата ни ще бъде за посмешище и презирана. Моралът е стигнал дъното.

114

Николов

преди 9 години

Дойдоха на власт и вече си увеличиха със 150лв. заплатите а в същото време реват ,ченямало пари за нищо? Това ли е новия морал на богоизбраните депутати, с това ще бъдат по различни от предходните, докога ще наливат милиони в такива кухи агенции като Пътна инфраструктора ?

113

DreamTheater

преди 9 години

Комуноидидът е природно некадърен .Неграмотен и безидеен.Затова може само да "мисли"(доколкото може) негативно и да плюе срещу кадърните и можещи хора.Но.както е всеизвестно само кадърните и градивномислещите хора са в основата на развитието на всяка просперираща държава.

112

Анонимен

преди 9 години

Дойде Боко на власт и черните тефтерчета изчезнаха от колата на вещото лице ?! Замитат ,замитат...........

111

Анонимен

преди 9 години

Най-много се краде, когато се режат лентички. Най-доходоносните лентички са от държавните поръчки ! Ако не ви харесва новия път или магистрала , по които се движите, запомнете че строителите са факири, защото при 50 % комисионна трябва да свършат работа.

110

Ганчо

преди 9 години

Много е готина, не може да и се отрече.Има визия за министър , това е достатъчно.Какво ще свърши - тема на друг разговор

109

АНОНИМНА

преди 9 години

АЛО! ЛУНАТА ИМАЙ МАЛКО СРАМ . НАХАЛСТВОТО ТИ ГРАНИЦИ НЯМА. ОЗАПТИ СЕ МАЛКО. С НОЖИЦАТА ЗА ЛЕНТИ ДА НЕ ОТРЕЖЕТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ГЛАВИ. НАГЛОСТ.ВЗЕ СЕ МНОГО НА СЕРИОЗНО И ТВОЙТО ВРЕМЕ ЩЕ МИНЕ.

108

Анонимен

преди 9 години

Другари, поне направете сравнение с орешарските крадци и тогава храчете срещу вятъра.

107

Анонимен

преди 9 години

Тая *** ли е или е луда? Тия лентички са изплатени с нашите пари, а работниците и фирмите още имат да вземат пари от държавата които не са техни, но ги откраднаха!