36

Богдан

преди 9 години

Ясно..поетесата Албенка най-после е открила в колегата поет Николайчомайстора, който да и разпечати петунията..ама той вместо да действа,тръгнал по съдилища.

35

неутрален

преди 9 години

Голема статия.....да ходи да .. и ще се поуспокои.....

34

Анонимен

преди 9 години

На Запад заради такива, позволиха на еднополовите двойки да осиновяват деца и тези деца да растат в духа на еднополовите общества! Социализацията не е за всеки, въпреки, че тече от раждането до смъртта- ако имаше диагноза Аутизъм, всичко щеше да е ясно, ама сега е повод за гордост и начин да се облагодетелстваш от асоциалния, но морален подвиг, да си мъжемразка и да не допуснеш човек до себе си. Хавала на такива баби- да си отиват с мир и клеймо на ...ката!

33

Анонимен

преди 9 години

Не се хващайте за думата "пари" която е употребена в статията!Не се знае как точно е оформен искът, не се знае дали там дословно е казано, че ищцата иска пари, а дори и да иска, не се знае какво възнамерява да прави с тях!Не рядко, когато се съдят за обида, ищецът, като получи парична компенсация, я дава за благотворителни цели.Нека изчакаме решението на съда и тогава ще правим заключения.

32

До Учудения доле

преди 9 години

Тя ВЕЧЕ е показа, че си търси сметката- сега се договаря за цената! Колегата и се е извинил, а тя решава да го съди- беги и търси достойнството с часовникарска лупа, понеже с просто око няма да го откриеш!

31

Чудя се на някои

преди 9 години

от господата,които са писали коментари по-долу. Тук редовно се сипят нападки относно жените, които не пазят девствеността си до първата брачна нощ.А сега какво се оказа? Че жената е виновна дори тогава, когато се е опазила! Ами може все още да не е успяла да открие човек, за когото да се омъжи! Няма ли право да търси такъв, за когото да почувства, че може да му се довери?! Ако се беше омъжила за някого без любов или по сметка, само за да не е госпожица, това по-достойно за похвала ли щеше да е?

30

Анонимен

преди 9 години

Жена, която не знае , че е жена. Колко фертилна мислите, че е в момента на тези години? Броят на яйцеклетките в яйчниците на жената е генетично предопределен още от раждането, има един анти-мюлеров хормон и го ползват да определят резерва- той ме интересува, колко е?! Да може наистина да се приключи това недоразумение! Стискам палци да оправдаят поета и да признаят силата на художественото слово пред силата на идиотското поведение!

29

Валентин

преди 9 години

Поет? друг път. Такава дива селяния и изцепки са присъщи на всеки смрадлив чалгаджия така че не ме баламосвайте.

28

До 28

преди 9 години

"Тайгата" си е съвсем нормален човек и разсъждава правилно, а шопът (22) е може би един много, ама много досетлив човек! :)

27

До 19 ("Х"

преди 9 години

Сигурен ли си или само така предполагаш?Защото и аз си помислих, че става дума за жената, която е облечена в червен тоалет и ми стана мъчно за нея.

26

Сократис

преди 9 години

Честта и достойнството за елементарните хора и пет пари не струват,но за стойностните са приоритет в живота.В литературата са описани много случаи при които за накърнени чест и достойнство хората със живота са се прощавали.Във този случай госпожицата се е почувствала засегната и е потърсила правата си по законовия начин и в това няма нищо нередно.Трябва всеки да постъпва така а не да преглъща обиди и подигравки!

25

Анонимен

преди 9 години

Браво, като се знае що за стока е, даже не е пробвала да се продава- нека си седи девствена до края на живота си и да приключи гена и родата на семейството си, че да няма други недоразумения като нея! Поклон пред саможертвата на родителите им, кофти, че в живота и в лотарията, често не "фърфи" - глей кво чудо ляпнало пари да прави... Да се беше продала по интернет- същата работа! Много морална, а пари иска- оди сей!

24

До 15

преди 9 години

Казват ясно: "*** й е здрав, цял и ненарушен." Значи, изобщо не е докосван.

23

Абориген

преди 9 години

Офцо като не можеш да съчиниш 2 изречения за да се наречеш поетеса и да си изкараш хляба поне не се мъчи да изкараш пари на мъжа на гърба

22

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам, поетите са хора на художественото слово, то ползва символиката като материал за произведенията си. Жена която е девствена на тези години не е изпълнила дълга си дори пред БОГ, а какво остава за обществото?! Кой мазохист ще поиска да създаде живот с нея? Колко умно да кажеш, че си АСОЦИАЛНА и да се облагодетелстваш от това- нима дисциплината с която е потиснала физиологическите си нужди, трябва да бъде поощрявана? Нима е служител на бога и стои в манастир на молитви? Не съм съгласен!

21

Иво

преди 9 години

До тайгатаТи нормален/нормална ли си ?

20

Анонимен

преди 9 години

До ХИТЪР ПЕТЪРАбе ,жената е решила така да бъде,а какво си прави с оная работа тебе едва ли те касае!

19

Анонимен

преди 9 години

Тя ако прави тръби и се праска в шпионката, как ще докаже с медицински преглед, че е още мома ми е чудно?!?!?!?

18

Анонимен

преди 9 години

Тая мома направи ли си сметка че ще стане за смях.Човека се извинил но тя не та не.Егати откачените писатели.

17

Шоп

преди 9 години

Оф, ама тя да не би да се е влюбила в тоя *** и сега да се опитва да го вкара в леглото!