76

187

преди 9 години

чудя ви се на акълите... седнали да одумват жена, че била девствена... и било срамно... ми неин си избор... някой питаше откога било за хвалба - ми да ти кажа, приетите норми в исторически план, в цял (или по - голяма част) от света, до към 50-те години на миналия век, са били, да са девствени до сватбата. и така, замислете се, щото с това еснафско мислене, верно на другата крайност... *** ше се оправим, да знаете ;).

75

Анонимен

преди 9 години

че тя не е мома на лелка прилича и защо мома да значи девствена

74

Анонимен

преди 9 години

Браво.Все още имало девици-чиста душа.

73

Ми може ве, що не

преди 9 години

Тая кака ако работи като поетеса, тогава вярвам че е девствена.Виж, ако работеше като медицинска сестра (с извинение!), тогава щеше да ми е трудно да повярвам.Между другото, забелязвате ли адвокатката на снимката как едвам се сдържа да не се изхили...

72

Ко?

преди 9 години

Не!

71

Анонимен

преди 9 години

ех тея поети..вчрно че няма хляб при тях..ама за простотия да съдиш..ниско е паднало момето..опне да му беше врътнала една и да реве че е девствена..*** и простите хора има по света не е истина

70

Анонимен

преди 9 години

ee браво!!желязно сърце!!

69

Анонимен

преди 9 години

къде е девствена?

68

Анонимен

преди 9 години

Писаха, че причината да го съди всъщност били други думи, но не станали известни на медиите. Чудя се, ако беше омъжена, дали изразяващият се " метафорично" щеше повече да внимава как говори с нея?

67

друг българин

преди 9 години

Има и по-лошо-някой да е наследствено психо и да напъва да има деца,криейки от партньора.У нас е практика.

66

НЕРАЗБИРАЩ

преди 9 години

*** тя само в платоничната любов се кълне! Ми тя требе да пристане на Дон Кихот, ами Санчо ако и налети, к,во ще прави! Добре де, при тия съвременни технологии, как се доказва девственост! Нищо не разбирам! Тя не е ли чела Джейн Еър, Петко Славейков, Пенчо Славейков! Или пише само революционни рими!

65

виц

преди 9 години

Една такава дама се омъжила за четвърти път и се оказала девствена.Първият съпруг бил арабин...ясно.Вторият-французин...Третият-българин-той пък само я разпитвал какви ги е вършела с предишните двама...

64

зд

преди 9 години

сега ако докаже ,че не е маструбирала и признавам ,че е от друга планета

63

аожо

преди 9 години

и за какви пари се бори момата?

62

Анонимен

преди 9 години

Обратното-адвокатката е в синьо,с очилата и ръка на устата,клиентката е в червено с дългата коса.

61

Анонимен

преди 9 години

До Иван Пешев"Не е лоша..."Ти да не говориш за адвокатката на заден план?Дамата е отпред, в синьо, с ръка на устата.Адвокатката се съмнявам да е девствена :))

60

до 78

преди 9 години

Наистина има много жени,за които ''подходящият мъж''значи само да не я тормози.Иначе е малко шантаво дамата да прави обществен въпрос обстоятелство,което е лична работа и определено НЕ е работа на колегата.

59

bolka

преди 9 години

Мисля, че да си на 39 години и да афишираш, че си девствена, не е приемливо.По-скоро тази госпожица има комплекс от това, че все още е девствена и е твърде закъсняла със секса. Именно поради тази причина се е засегнала дотолкова, че случаят да придобие публичност.Вместо да съди колегата си, по-добре ще да е да отиде на психолог и да се постарае да си разреши проблема, който явно много я терзае.

58

Анонимен

преди 9 години

Тишината в спалнята води до безумия.

57

и

преди 9 години

Това е поредната глупост на жените как да се обръщаме към тях . На една среща ей такава стара мома ми обясни ,че трябва да се обръщаме към тях с УВАЖАЕМА ,защото ако се обърнеш с госпожо - госпожице си проявявал грозно любопитство какъв и е семейния статус!!!