56

Анонимен

преди 9 години

тая е мухлясала тогава

55

Анонимен

преди 9 години

От кога да си девствена е гордост?

54

Анонимен

преди 9 години

Бреейй, в евростолицата на културата какви работи ставали!

53

читател

преди 9 години

Тази ще си умре девствена.Едва ли на някой му пука .

52

Анонимен

преди 9 години

Тая е откачена бе!

51

оптимист

преди 9 години

ХА егати делото.Мома означава неомъжена жена/според тълковният речник/Така че поета се е усъмнил че тя се е омъжила..бележката трябва да е от общината че не е омъжена ,а не от гинеколога.Ако тя му беше казала "не си мъж"-мерафорично,поета и той ли трябваше да ходи в съдебна медицина да си покаже достойнството.??А ако е гей??кой че докаже тогава?А може въпросната мома да си е хванала някои които не е успял да я отвори/заради преклонната и възраст/и тя дас е почуствала засегната.Дискриминация;

50

на мйка ви любовника

преди 9 години

една честна и почтена да има и всички я мразите

49

бай Х

преди 9 години

Толко време без сех води до психически проблеми. Поне за един вибратор няма ли пари момата?

48

anonimen

преди 9 години

kak se sbarka tolkova?varvi na psihiatar,ne v sada...

47

Анонимен

преди 9 години

Няма поет/еса да не пише поезия за любов!!!!Интересно тази за каква любов пише?????

46

pesho

преди 9 години

Само да питам, как трябва да се обръщам към жените около мен (тези които не познавам) ? Има ли шанс да ме съдят ако кажа госпожице вместо госпожо. Егати света да те страх жена да заговориш да не ти се разкаже играта от щуротии. После що пада раждаемоста....

45

July

преди 9 години

Ами сега, ако спечели и влезе решението в сила, ищата, може да направи един търг в нета и да си изтъргува девствеността, както направиха някои предприемчиви моми по света. Хем вече е известна девственица - не е случайна. Макар че, на 39 г. едва ли наддавачите ще са много, *** знай ли човек, в тоз побъркан свят всичко е възможно :D ПП. Чудя се ответника, дали ще наддава в подобен търг?ППП Да не забравя да уточня, че и аз пиша метафорично ;)

44

Анонимен

преди 9 години

Целият този съдебен процес е фарс просто. Ще заприличаме на американците, ако отсъдят, че тя е права и трябва да получи обезщетение за една толкова невинна реплика.

43

Естествено

преди 9 години

Ама разбира се, че е девствена!Защо иначе нормална жена на 39 години ще стане поетеса.А за съвременните поети, както е казал П.Пенев: "Съвременните поети да ми ядат мъ?ети и двети...." :-)

42

сектор Кабул

преди 9 години

Доколкото имам познати сред така нареченото поетическо съсловие и някаква представа за човешкия им облик ще кажа, че това са едни от най-големите човекомразци, нарциси, мижитурки и подлеци. Бог вярно им е дал една самоцелна дарба, макар и, както казва великият Аристотел за поезията и за астрономията- абсолютно безполезна за повдигане на благосъстоянието и качеството на живота, но също така безмилостно е лишил поетите от всякакви други добродетели и достойнства.

41

Анонимен

преди 9 години

абе има един лаф за поетеса от татово време. от средите на писателите е.(не говоря за талантите)."по* се - поетеса". сори за нецензурния език, ама цитирам дословно. така ставаха поетесите по соца, сега не знам как е.

40

сектор Кабул

преди 9 години

До АнонименЕ тоя сладко наивен а всъщност адски печен и готин въпрос дали са й проверявани останалите дупки за девственост ме накара половин час да се хиля като пъпен ***. Евалла брат, това е да зададеш най-точния въпрос на най-точното място. Журналистките от ингейстор.бг, четете ли ме? Ахаххахахахах

39

до 43

преди 9 години

хаха, жената винаги може да изкрънка пари от мъжа. хаха. ега ти съществото. това е доста уродливо като поведение. това е луд свят, всеки да съди всеки за простотии. ега ти благородството, неам думи, нема що. то къде остават шегите в този свят.

38

OMG_Lucker

преди 9 години

Някаква кукувица пълна.

37

Маркс

преди 9 години

Ква ще да е, ще му помогна на момичето, ще се жертвам!)))