355

Анонимен

преди 9 години

То със същата успеваемост може да се напише, че канадският боен кораб е доплавал под руските изтребители в Черно море. Кой се държи заплашително сега?

354

Анонимен

преди 9 години

Русия винаги е била империалистическа държава с завоевателна политика! Дори и освобождаването на България е плод на тази завоевателна политика при която Русия обяви война на Турция за да завладее Проливите, но за да не бие на очи измисли Освободителната война за да има предтекст да нападне Турция! От това България спечели, като се освободи от ***, но беше заробена от водкаджийте, които дори и сега продължават да редят правителството и министрите чрез силното си проруско лоби на комунистите

353

Анонимен

преди 9 години

ТЕЗИ ВОЕННОЛЮБЦИ-САЩ КАНАДЦИ КАКВА РАКЕТА ТЪРСЯТ В ЧЕРНО МОРЕ ???? омръзнаха ни тия лъжци световни....

352

артилерист

преди 9 години

НАЛЬОТА СА ПРАВИ С ЦЕЛ ФОТОГРАФИРАНЕ ОТ РАЗЛИЧНИ РАКУРСИ И СЕ ВЛАГА В СИСТЕМАТА ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ СВОЙ-ЧУЖД И КОМПЮТЬРЧЕТО ПРИ СЬВПАДЕНИЕ ИЗСТРЕЛВА АВТОМАТИЧНО РАКЕТИ ПО КАНАДЦИТЕ. ТОВА Е ПО ВЬПРОСА НА АСУ НА РАКЕТНИ ВОЙСКИ. ПРОСТО ТОЯ КОРАБ СТАВА АВТОМАТИЧНА МИШЕНА ПО ЦЯЛ СВЯТ. ЧЕСТИТО. ТУК НАШЕСТВЕНИЦИ НЯМАТ РАБОТА ОСОБЕНО ОТ АМЕРИКА ФАЩ И АТЛАНТИКА

351

Анонимен

преди 9 години

Чудя се,как нашите русофоби досега не са обявили,че от Наполеон насам та до Хитлер всички ходят в Русия с мирни мисии,пък лошите руснаци ги погват,та до Париж и Берлин...;как не благодарят на уса-то за мирните бомби над София, за 2-те мирни бомби над Япония за "мирния" *** във Виетнам,да не споменавам за "успешните"революции из арабските земи,пък благодетелите и пари дават-5милиарда-за "мирна и най-вече послушна ,Украйна!Не са се сетили,че мисленето е трудна работа,а викането-лесна!

350

"Смотаняци"

преди 9 години

Спокойно Щерев,спокойно.Пиини си хапчетата и дишай дълбоко.Много филми си гледал,но действителността е друга.Спомни си сваленият Стелт от сърбите и как с хирургическа точност отцелиха къща в кв.Горна баня .Нищо не става от твойте идоли.Много са зле.Те се трепят взаимно при "приятелски огън".И понеже нищо не става от хомосексуалисти,те разчитат на "братските"армии да им свършат мръсната работа.Мир на смутената ти душа.

349

смехорани

преди 9 години

И сега остава да прелети някой СУ-24 и на канадците да им излезе цялата техника извън строя,както стана с американския ескадрен миненосец "Доналд Кук"със супер модерната си противоракетна система "Иджис" на борда си и смелите канадчета да си подадът рапортите,както направиха тогава техните америкаски бойни другари.

348

Щерев

преди 9 години

Какво правят руски самолети в територия на НАТО-Черно море.Да ги бяха свалили както руснаците свалят пътнически самолети.РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ.ФАШИСТИ ОТ КРЕМЪЛ.

347

Анонимен

преди 9 години

Новината може да бъде поднесена и по друг начин: канадски военен кораб навлезе в Черно море и мина под два руски изтребителя.

346

НФБ

преди 9 години

До АнонименКАК АМЕРИКАНЦИТЕ ИСКАТ ДА ПРЕВЪРНАТ ЕЦБ В ЛОША БАНКА ПРИНУЖДАВАЙКИ Я ДА НАМАЛЯВА ЛИХВЕНИТЕ ПРОЦЕНТИ И ДА КУПУВА ЦЕННИ КНИЖА..ГЕРМАНИЯ КРИТИКУВА ТОЗИ КУРС НО Е БЕЗСИЛНА ПРЕД АМЕРИКАНСКАТА АГРЕСИВНОСТ..САЩ ИСКА ЕВРОПА ДНЕС ДА ПЛАТИ ВИСОКА ЦЕНА ЗА СПАСЯВАНЕ НА ЩАТСКАТА ФИНАНСОВА СИСТЕМА И ИКОНОМИКА...

345

До демократ

преди 9 години

Човече, отде тази страст да пишеш? То първо се чете много, учи се, осмисля се и чак тогава се пише, разбира се, ако има мисъл. А ти, горкият, не знаеш, че Русия е черноморска държава! Че се пише БосФор, а не БосВор! За Конвенцията от Монтрьо откъде да знаеш. Орхан Памук (Нобелов лауреат) описва в "Истанбул" тътена от преминаването на руски боен кораб през БосФора.Едно време, Истанбул -столица на велика империя, ама руската флота си минава и върши много бели - Чесме,Корфу,Архипелажките експедиции

344

Анонимен

преди 9 години

на канадските моряци им е свършила тоалетната хартия

343

Анонимен

преди 9 години

До 421Добре, че мечтите за безплатни иначе не ви знам какво щяхте да правите

342

Анонимен

преди 9 години

Чий на майната си го дирят канадците в чужди морета да умиротворяват?Хем са дошли почти до границите на страната хем пък се и сърдят.Да бъдат благодарни,че не са постъпили с тях като агресори.

341

Анонимен

преди 9 години

412Един ден ти ще ги ядеш, даже няма и да са врели, а съвсем пресни.Наздраве!

340

Анонимен

преди 9 години

417Пубертетнико, полюция ли получи?*** се похвали в някой детски сайт!

339

Анонимен

преди 9 години

Един канадски кораб и на русофилистичната *** им завряха ла*ната :)))))

338

Анонимен

преди 9 години

Към 407Какво е отношението към агресията срещу българите?Руснаците ли поискаха в Украйна всичко на изкуствен език украински, според първите демократични схващатия на правителство от сциентолог, дошло на власт с познат "демократичен " метеж!?Би ли допуснал съседът ти да ти запуши изхода на апартамента, където да си сложи картечница срещу теб и да влиза, когато си поиска у вас и да си взема от фризера ти това, което имаш?Русия се отбранява от агресия!Каквото повикало, такова се обадило!

337

Анонимен

преди 9 години

Русофилистичен рев :) бати кефа :)

336

Край

преди 9 години

Канадците чии го дирите тука. Ще ни пазите ли - ще ни освобождавате ли. Айде по една хускварна и обратно в гората.