375

Щерев

преди 9 години

Че какво правят руски самолети във въздушното пространство на територията на НАТО.Трябваше да го свалят.Щяха да решат че рускии льотчик приклали с водка.

374

Андрешко

преди 9 години

Канадците не са ги разбрали правилно. Руските самолети са ги предупредили за опасни айсберги в района ........

373

АБВ

преди 9 години

До noiКато казах, че пишеш на български, не бях съвсем точен. Трябваше да кажа, че се опитваш да пишеш на български.Значи "Русия е вилика кото бог"?И да знаеш, че в нашият език има главни и малки букви.Продажник

372

Атанасов

преди 9 години

"Ненужно провокативно" е присъствието на канадската лодка в Черно море. А министърът може да се оплаква ако забележи подобни самолети над залив Хъдзън.

371

Вероятно

преди 9 години

Не знам дали е вярно, но прочетох, че на кораба "Торонто" е имало жени в екипажа. Те се оплакали от стреса, едната даже загубила слух от тътена на самолетите и канадците написали протестна нота до руснаците. Е, ще разберем дали е вярно(не от нашите сайтове, разбира се). Но не мога да им се начудя, на тия корита войници ли има или са пансион за "благородни" девици с леко поведение.

370

До честит 450

преди 9 години

Знаеш ли, прав си! В дир.бг също не можеш да напишеш нещо хубаво за Русия. Веднага те трият. Абе какво става, то с тази цензура задминаха соца. А непрестанно му се подиграват, горките, нямало банани. И медиите не били свободни.Такъв смях! Като ги сравняваш със сегашните, дето само ако нещо кажеш против техния скъпоценен, ненадминат,съвършен, велик, изключителен и неповторим "запад" те определят като "архаичен",*** и неук,демек "демоде".Не си дават сметка,че истината не бива модерна,тя е ВЕЧНА!

369

Българин

преди 9 години

"Руски изтребители са кръжали около канадски военен кораб"А чий "***" търси този кораб на 15 х.км от Канада ? Сигурно "плаши гаргите".

368

noi

преди 9 години

До АБВ.......Е ЗНЕХ СИ ЧЕ ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ *** КОЙТО ДА НЕ МЕ РАЗБЕРЕ.......НЕ СЪМ КАЗАЛ ЧЕ НА ЗЕМЯТА Е САМО РУСИЯ УВАЖАЕМИИИИИ....ПОДЧЕРТАХ ЧЕ РУСИЯ Е ВИЛИКА КОТО БОГ - ДУХОВНО УВАЖАЕМИ....ДУХОВНО...

367

АБВ

преди 9 години

До noiИма държава Русия, има държава Германия, има и Австралия, Бразилия и т.н.Значи на Земята не е само Русия. А и гледам, че ти пишеш на български, а на този език се пише в България. Значи на Земята има и България. Комунистически продажник.

366

честит

преди 9 години

Днес.Бг остава едно от малкото свободни места за изяваване на мнение Примерно вестниците на Икономедия, Капитал Дневник яко трият мнение което е за Русия и против САЩ. но е нормално все пак Отворено Общество и Фондация Америка за България са им основни спонсори. Там е напълно със соросуиди и соростутки, ужас някакъв, представа си нямате.

365

Дойн

преди 9 години

Къде е Канада, къде е Черно море?Вместо да събират кленов сироп тръгнали да се обучават в нашето море?Айде... у лево!

364

До 444

преди 9 години

Абе бил е плануван, колко да е бил плануван? Важното е че ония нямат работа тука и няма какво да се сърдят. Те какво, да не искат да им опразнят черноморския басейн, видите ли нато-нациките искали да се искъпят тука? Те така се къпаха в Средиземно море, та цяла северна Африка пламна. Къпят се по всички басейни и после зарази колкото щеш, я преврат, я някоя "революцийка". Айде чиба оттука! Бълхарници!

363

noi

преди 9 години

EЙ...АБЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО НЕПРЕКЪСНАТО МИ ИЗТРИВАТ ПИСАНИЯТА ВЪВ ФОРУМА ?КОЙ *** НЕ МОЖЕ ДА ПРОУМЕЕ ЧЕ КОЛКОТО И ДА НИ НАСТРОЙВАТ ПРОТИВ РУСИЯ ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ - ВСЕ ОЩЕ ИМА НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ В ТАЯ ДЪРЖАВА КОЛКОТО И ДА Я РАЗПАРЧАТОСВАТ И ДА ПРОМИВАТ МОЗЪЦИ. РАЗБЕРЕТЕ БЕ ХОРА....НА НЕБЕТО Е БОГ - НА ЗЕМЯТА РУСИЯЯЯЯЯ !

362

До 437

преди 9 години

Абе личи си, че употребяваш некачествени стимулатори, ама гледай да употребяваш някакви, които да стимулират мозъчната дейност, а не само отделителната!

361

Анонимен

преди 9 години

E и! Какво сега? И те като краварите, имат ли си памперси или да им изпращаме хуманитарна помощ?

360

Анонимен

преди 9 години

Полета на изтребителите е бил плануван и не е бил свързан с канадската фрегата. Става така, че пътищата им се присичат и е задължително да се отбележи в докладната. *** е, че журналистите си търсят сензации....

359

Анонимен

преди 9 години

До ГъкТой още ли не е на скрап?

358

Гък

преди 9 години

Ами ракетния комплекс " Калибр " с 2 000 км. далекобойност на " Адмирал Горшков " ? От Черно или Каспийско море пряк обстрел на Персийския залив !

357

Анонимен

преди 9 години

Торонто има RIM-7 Sea Sparrow ракети точно за такива непослушни самолетчета :)

356

Анонимен

преди 9 години

Или трябва да си много уплашен от нещи, или трябва да си много алчен, за да говориш такива глупости, каквито ги дрънка Никълсън...