395

Прозд селянин

преди 9 години

Начи, тва са бойни кораби. На учения. Учението е отработване на бойни задачи в мирно време. Единственият вероятен противник на НАТО в Черно море е Русия. Тоизд, отработвали са бойни задачи срещу Русия. А когато се появили един Су-24 (щурмовик, а не изтребител) и един Ан-26 (транспортник или разузнавателен, а не изтребител), екипажът на канадския боен кораб, вместо да се зарадва на възможността да отработва бойните задачи по реални цели, напълнил памперсите. Просълзително.

394

Анонимен

преди 9 години

Това vbox7/play:3fccdbad08 не е като Кончита Вурст май!!? Красиви ама нахъсани момичета!! Ами ако насреща е някой мужик? Ко прайм?Потъна гемията у църно море.

393

!

преди 9 години

като са толкова отворени защо не навлязат във водите около Крим?

392

Анонимен

преди 9 години

какви откази на радарите ?радарите си бачкат, никой не се хваща на глупостите на ***

391

Шоп

преди 9 години

Явно натовците вече са намерили начин да избегнат руското заглушаване. Не пише за отказ на радарите на канадския кораб. Какво казва ТАСС по темата?

390

Анонимен

преди 9 години

До 393Ако не беше руснакът Менделеев, как сега твоите любими човекоунищожители, биха постигнали нещо, без гениалната му система на химичните елементите и техните свойства.--------------- Много хора са се занимавали с класификация на хим. елементи, не само Менделеев. Таблицата в сегашния и вид е коригирана, не е оригиналната, съставена от Менделеев.

389

Анонимен

преди 9 години

тея ръждиви су- та много страшни бе

388

Венелин

преди 9 години

Руските изтребители могат да си кръжят където си искат - виждат се, но апаратурата ну ги лови...

387

Анонимен

преди 9 години

Какво търси канадски военен кораб в черно море?.

386

бореца

преди 9 години

До колкото има някакви писания се оказва че екипажа им се състои от около 20% от жени!Абе тия западняци съвсем са изперкали толкова много жени на борда и то на военен кораб направо си е за смях и прелетял някакъв си там изтребител и те взели че взели и напълнили прашките от страх и те ще воюват Боже опази такъв екипаж!Сега ще ли да съдят руснаците за този инцидент Боже какъв смях и то за такава претендираща за величие сила като Канада!

385

Анонимен

преди 9 години

Защо руснаците на направят съвместно учение заедно с Куба И Венецуела в Мексиканския залив? Ей тъй да потренират малко до брега на САЩ за мир така да се каже.

384

Анонимен

преди 9 години

прелитането на военен самолет в близост до военен кораб на друга страна , без предварително да бъде установен контакт дори и в международни води се тълкува като нападение. Това са откровени провокации от руска страна във стила на случката с "Доналд Кук" -ако НАТО-вците се наакат и свалят невъоръжения самолет - чудесно , тогава сме жертви . Ако пък решат да не реагират ще ги облитаме симулирайки атаки докато свърши горивото и после ще разказваме как са се наакали като са видели тайното ни оръжие

383

Наблюдател

преди 9 години

До Анонимен 468: Е като са в международни води, какво тогава реват че и руснаците са там :))) Международните води са за всеки, само с една малка поодробност, акваторията на цялото черно море дори и международната и част е с рестрикции и ограничения за страни несъседни или нямащи излаз на това море :)) Тоест, чужденците дори в международната част, ничията част, са си чужденци, а ние , руснаците, турците, румънците,грузинците и засега и укрите ( скоро може и да не са ) сме си нашето море , капиш

382

Анонимен

преди 9 години

До ДойнКъде е Канада, къде е Черно море?------------Ми те не са в твоето море, те са в морето на Украйна, Турция и Румъния и в международни води...

381

Българин

преди 9 години

До Анонимен179 ЦИНИЧЕН ***!!!Атомните бомби са 45, а преди това са стояли и нищо не са правили ...*** *** *** ...

380

Наблюдател

преди 9 години

Е га ти смелите канадци, не били трепнали дори, бравос, ето тия ще оправят руснаците хахахаха.. Смях, веднага и те зареваха за провокативно облитане хахахах. Че те какво си мислят, ще правят НАТО учения под носа на Русия, и тя няма да ги следи , айде бе, това да не ви е бащиния черно море че да си развявате коня там без да има контрол :))) Защо турските кораби например участващи не се оплакват а, а само хамериканосите велики , смешниците :)))))

379

Stamat

преди 9 години

Da vkarat o6te 1 korab v 4erno more i 6te 4etem "Kanadski korab be potopen v 4erno more"

378

Анонимен

преди 9 години

Нека тези, които считат, че Русия е държава, изостанала във военно техническо отношение, да намерят в youtube "Чем Россия напугала НАТО". И да видят нагледно за какво преимущество на руската армия става въпрос. С картинки е показано, като за американци (и канадци).

377

тутиторумто

преди 9 години

Какъв го дири КАНлъ-АДСКАта гемия в нашето Черно море. Желаят да превърнат от Евсиняка в Авсиняк ли. Но ще е за тяхна сметка.

376

честит

преди 9 години

До 454 Аз си го обвинявам така. Сената или Конгреса имат свои целеви фондове за гражданско влияние по света или както искате го кажете. И чрез тях плащат на медиите, особено в бившите соц страни да оформят мнение срещу Русия и особено срещу Путин.Тия пари се разпределят чрез различните НПОта и фондацийки. Примерно Америка за България се финансира от ам. държавни фондове и ВИНАГИ американския посланик е е борда на фондацията. Еми на Икомедия тази им фондацийка им е основния спонсор