315

морски

преди 9 години

Силна и могъща Русия е заплаха за еднополюсния модел на us мутантите и западните еврогейо$е,затова са санкцийте срещу нея.Но тоя път ще гризнат дървото.Слава на Русия!

314

До 387 и 388

преди 9 години

Не, не русофилията, а русоФОБИЯТА е психично заболяване. Що си е фобия, си е отклонение от нолмалното човешко поведение. Виж, да обичаш някого, да уважаваш, от това по-хубаво здраве му кажи. Само положителните емоции са човешкоградивни, другите - разграждат, тровят, унищожават. А колкото до телефоните и т.н - СИ В ГРЕШКА, ВСИЧКО Е ИЗТОЧНО. Объркал си посоката.

313

Анонимен

преди 9 години

Kораб на НАТО се е доближид до руски военни самолети тия от НАТО да спират с провокациите !

312

Анонимен

преди 9 години

Ех тоз лош запад бе... ама нищо ще им позлваме телефоните, телевизорите, колите, кухненската техника или още ползвате Мраз и Заря? Лош запад лош

311

Анонимен

преди 9 години

Ей това русофилията трябва да се приеме като психологично заболяване и да се третира като такова... то туй вече на нищо не прилича

310

ник

преди 9 години

Е само канадци не се бяха насирали в Черно море!После питате защо половината е кафяво

309

Анонимен

преди 9 години

Заглавие: Нагли руски самолети са нарушавали спокойствието на миротворни канадски кораби, дошли от майната си в чуждото море на 50 хил. км от Канада, за да търсяг на баба си трътката!Слушах новините от Холандия за малайзийския самолет, свален от украинците - очевидна външна намеса.Бооооже, какво откритие!А ние тук, варварите, не знаехме, че е имало външна намеса и чакахме три месеца да ни кажат "специалистите"!Въпросът е КОЙ?Ако отговорът на точен въпрос е мъгляв, това се нарича лъжа!

308

Анонимен

преди 9 години

Направо западните лидери се състезават кой пръв ще изпрати детето си да учи в проспериращите руски университети :))))))))))))))) ...или май беше обратното?

307

Анонимен

преди 9 години

До морскиВсичко живо гледам иска да избяга към Русия да просперира там :)) мани мани

306

Анонимен

преди 9 години

До морскипросперира ама са пука направо какво си говориш :)

305

морски

преди 9 години

Русия не е това което беше в началото на 90-те г.Сега тя е силна и просперираща държава което е ужас за запада и САЩ.Силна Русия е сбъднат кошмар за еврогейовете и us мутантите,затова са и тези икономически санкций и този натиск върху нея,да бъде отслабена икономически,на запада не му пука за Украйна.Слава на Русия!

304

Анонимен

преди 9 години

До 378Викаш не е ли руска преса... все *** а ? :))) оффффф

303

До 369

преди 9 години

Ами че то това се и чете, коментарите. Да не мислиш че някой чете статиите. То като видиш заглавието само и ти е ясно какво ще пише. Особенно пък българска статия. Все едно четеш укруинска, немска, английска, полска... Все е една боза. Виж, коментарите са друго нещо, тук има истински, собствени мнения. Интересно.

302

Анонимен

преди 9 години

До От Русияда са мааш с тоз миекия език, че ако те запукам по руската капацуна ...

301

Анонимен

преди 9 години

До Дядо на селоБаба ти търси

300

От Русия

преди 9 години

А что там делал канадский фрегат? И с какой целю там он был у берегов России?И почему учения НАТО проходят у границ России? Пусть учения проводят у себя дома.

299

NORMALEN

преди 9 години

KATO ZNAM KOLKO E VAORAGENA BALGARIA,DOSESTAM SE I ZA NATO.SIRIA SVALI TURSKI SAMOLET,NE RAZBRAH NATO DA E OTGOVORILA.SEGA PAK *** UKRAINCI V NATO,KOITO OPALCENCITE GI PRAVIAT ZA SMIAH.RUSKATA ARMIA E NAI- GIZNESPOSOBNA, DOBRE VAORAGENA S VISOK DUH.

298

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТЩе ти запиша час при психотерапевт утре към 16:00 удобно ли ти е?

297

Любомир

преди 9 години

Война с Русия никога няма да има различна освен тази, която САЩ могат да водят чрез други държави или икономическа. Реално война РУСИЯ - САЩ никога няма да има. И двете държави знаят, че от подобна война победител няма да има.

296

Дядо на село

преди 9 години

Този канадски кораб чий го търси в Черно море??!