15

Анонимен

преди 9 години

Бойко пуска серго затапва.

14

Анонимен

преди 9 години

Какво ви е виновен Бойко?Той направи колкото можа,но бай Тошо излезе прав.Не могат да боядисат това дето той е направил.25 години демокрация какво направи,какво построи?Я сметнете от 1944- 25 години-1969 и погледнете какво е било построено след война и го сравнете с демокацията.На бай Тошо на малкия пръст не могат да му стъпят!

13

Шаран -БГ

преди 9 години

С очите си видях през 1988, как се ремонтира магистралата Лайпциг Берлин, строена някъде половин век преди този ремонт. А бе " инджилерчета" , направете един път, дето да се ремонтира веднъж дваж на 100 години! Техника ли нямате, пари ли нямате, акъл ли нямате, качествени материали ли нямате ? И какво е това чудо? След ремонто ха, ремонт ! И пътя го има само у Гугаля !?!?

12

Анонимен

преди 9 години

до zeusвсе пак има пролет и есен когато не е толкова натоварено. Пълна простотия е лятото когато всички пътуват да се сещат да ремонтират пътя.

11

zeus

преди 9 години

Крайно време беше тези отсечки да се ремонтират, там не може да се кара с повече от 100 и е опасно. Да, в сезона не е добре да е ремонта, ама пък и зимата не става.

10

Каруцар

преди 9 години

Откакто тройната коалиция започна да управлява пак , всички пътища се скапаха и сега си лапат пари за ремонти. Само за електората ромски е кеф , пътищата стават за каруци . На следващите избори всичкото ром - отново за бесепето и дпесето.

9

преди 9 години

Как ги преброиха 5 тапите, хаха. Журналисти помислете малко къде ще се получават тапите на първото място с ремонт откъм Пловдив и на първото място с ремонт около София. Самите стеснения там ще регулират количеството МПС-та и на останалите места няма да има задръствания ;)В частност от Пловдив в посока Бургас АМ Тракия е по-удобна от Подбалканския път :)

8

Мунчо

преди 9 години

До Даа и ИдиотДа ви коригирам и двамата - комунистите взеха властта през 1945г. и досега все те управляват под една или друга форма (БСП, СДС, НДСВ, ГЕРБ, ДПС, АТАКА и ...). Затова мисля, че ние разумните хора не трябва да се караме по форумите, а да се обединим и да променим нещата, така както се случва в една нормална държава с гражданско общество. Ще получа минуси от привържениците на цитираните партии, но се замислете защо реално нищо не се случва при управлението на противоположни партии?

7

Гатузо Цолов

преди 9 години

Тази магистрала какво ви бърка вас? Нали ходите на море в Гърция.

6

ХАХХАААА

преди 9 години

ВСИЧКАТА ТЪПОТИЯ ДЕТО ЧЕТАТ НА ПРАСЕТО ПРЕСАТ ВЕСТНИК МОНТЬОР .... ПРЕДИ БЕШЕ НА ПЕТЬО ЛЪСКОВ ОТ ДС АМА СЕГО Е НА ПРАСУН,,,ТА ТИЯ ГАЗЕТКИ ОСВЕН ЗА ДА СИ ИЗБЪРШИШ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ ЗА НИЩО НЕСТАВА .......ОСНОВНИЯТ ВЪПРОС КЪДЕ Е ХРИСТО БИСЕРОВ ЗАМЕСТНИК ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА ТРЕТА ЛИЧНОСТ В ДЪРЖАВАТА НАРЕЧЕНА ***.?

5

Идиот

преди 9 години

До ДааЗначи да очакваме Бочко, Цецка, Цецко, Лилянчето, младия Младенов и почти всички от *** на ГЕРБ по Подбалканския, така ли? Щом за комунисти задължително...

4

Даа

преди 9 години

Айде всички на подбалканския път! А комунистите задължително, те магистрали не ядат!

3

Kиро

преди 9 години

Идеално време за ремонти.Посредата на туристическия сезон.

2

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е, особено около Пловдив и Пазарджик посока София. В обратна посока е по-поносимо.

1

ОЛД БЕН

преди 9 години

По диагонал прочетох статията и пак намерих грешка. Тунелът "Траянови врата" не е на 27км, а около 55-и. И това само на първо четене и без да се задълбочавам. :)