55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимени като стигна на гарата в Бургас или Варна......до хотела в курорта пристигам КАК??????? пеша....

54

бат Миро

преди 9 години

По-бързо, само ако тръгваш от София. И пак е съмнително, понеже на подбалканската нормално е 90км, има завои, има изкачвания, спускания, а на магистралата си основно напреди и със 140. Дори да забавиш в проблемните участъци пак е по-бързо. Ако караш над 90 по подбалканската значи и по магистралата ще караш с над 140 и пак ще ти е по-бързо по магистралата. Да не говорим, че на магистрала риска от сблъсък с изпреварващ рисково *** в насрещното е мнооооооого по-малък.

53

Анонимен

преди 9 години

НЯМАМЕ ПЪТИЩА ЗА ТОЛКОВА МНОГО КОЛИ КОИТО СЕ НАРОИХА В ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ. ТАКА ЧЕ ЗА ДА СТИГНЕТЕ СПОКОЙНО ДО МОРЕТЕ ХВАНЕТЕ НОЩНИЯТ ВЛАК. ХЕМ ЩЕ СЕ НАСПИТЕ ХЕМ ЩЕ ПРИСТИГНЕТЕ БЛАГОПОЛУЧНО. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ХЕМ ЩЕ СИ СКЪСАТЕ НЕРВИТЕ ХЕМ ЩЕ ИЗГОРИТЕ ЕДИН РЕЗЕРВОАР ГОРИВО. А МОЖЕ И НЯКОЙ АМАТЬОР КАМИКАДЗЕ ЩЕ ВИ СМАЧКА ФАСОНА. И АКО СЕ РАЗМИНЕТЕ САМО СЪС СМАЧКАНИ ЛАМАРИНИ ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ КУРБАН. ТАКАВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА В МУТРО-ТИКВОЛАНДИЯ.

52

boy

преди 9 години

До opsТочно!

51

ops

преди 9 години

Аз не знаех че това е магистрала.половината е все едно караш по черен път,а другата половина караш в коловози.Българска му работа.И пътищата ни са такива какъвто ни е и манталитета.

50

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТресете те, защото не караш със 140 км/час, както промениха закона за движение по новопостроените участъци от магистралите. Но трябва и колата ти да е подходяща. Защото се кара ту със 140, ту със 90, ту със 30. Трябва да си супермен и мнооого, мноого концентриран. В противен случай - се изтрепваш, или изтрепвах другите около теб.

49

Вакарел

преди 9 години

А кога ще оправят отсечката от Вакарел до Ихтиман по стария път за Пловдив?

48

Анонимен

преди 9 години

Разликата в случая е следната -- Бойко правеше магистрали за да пътуват хората бързо и удобно ! Тези некадърници сега не знаят какво правят ,затова има проблеми. Или по-точно знаят -- да крадат !!!

47

Димитър

преди 9 години

Явно всички карате супер ниски спортни коли с твърдо окачване. Ние простите хора с нормални коли нямаме проблем с отсечките край Пазарджик и Пловдив. Караме си със 140 в най-лява лента, задминаваме мераклиите да карат в дупките и от време на време пропускаме камикадзетата. Вярно е обаче че трябва да се ремонтира. Но сега като пренасочите всичко по подбалканския, колко повече жертви на пътя ще има, а? Помните ли какво ставаше преди между Стара Загора и Карнобат?

46

преди 9 години

Само някой *** може да насочва пътуващите към Подбалканския път, където ще минава цялото тежко движение заради ремонтите по Тракия!!! Ползвайте си магистралата и обходите, които ще са обозначени. На тези които все им е криво нещо "защо през лятото", а защо не! Искате да карате със 140 и повече покрай Пазарджик?? Успех в прелитането над канафките!

45

npotes

преди 9 години

ХА стига сте се оплаквали само ами си седите в къщи или вземете нощния влак за морето ,така че ако утре затворят цялата магистрала с живота ви е свършено -ТАКА ЛИ ????.....Вече много ни стана сами да се критикуваме и нищо да не правим и видехте ГОСПОД как ни наказва за безхаберието и ПРОСТАЩИНАТА ,която някой ги друса .....ХА СЕ ВЗЕМЕТЕ В РЪЦЕ МРЪНКАЧИ..

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 50A сега се чувстваш самотен, защото сте само с другарчетата от пр-групата...

43

Георги

преди 9 години

То поне да го правеха както трябва, не да полагат нов асфалт с големи бабуни, дори и в новата част на магистралата колите откриват огромни дупки.Сега в сезона типично ще правят ремонти един работи и 20 седят както е и в момента с настоящите ремонти.Защо поне веднъж не сме като другите държави за 10 дена се затваря едното платно и се работи 24/7 и се правят супер при това.Хората пътища от бетон правят дето иска време да придобие якост ние тука с асфалт сме 100 пъти по-бавни.

42

Анонимен

преди 9 години

Какво нещо е PR-ът. Ако беше по времето на Бойко той само щеше да каже - "правя ви пътища *** народе" и ние всички страстно щяхме да му лижем топките...

41

do 35

преди 9 години

Да бе, ГЕРБ са назначили цялата администрация. Ти, чуваш ли се изобщо? Това е стара структура от комунизъма, която не е пипната изобщо. Само ГЕРБ са ти на теб в главата явно.

40

Мирослав

преди 9 години

До 44 men : Е нали днес теглиха нов заем хаха! За стари задължения и дефицит им трябват 2.4, а те теглят 3? А тия 600 милиона къде ще отидат? В джоба, че наближават избори и преди това трябва да се охранят колкото може! Ей пародия! Сълза и смях!!!!

39

morski v sofia

преди 9 години

По-бързо някой друг път.. 50км ще се кара бавно. ХУбаво. Нека отнемат половин час - 40 мин тия 50км.А другите 310 като си бичиш със 140-150 пак е горе долу 3часа тотала. По подбалканския ще става ли за 2часа и половина ?

38

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 41Не са я разширявали. Удължаваха я...А ремонтите са на старите участъци.Ако не мислите, няма да съберете пари за море тази година и няма да можете да се убедите сами.

37

men

преди 9 години

в швейцария магистралите се подържат по правилото 5-15-50 : всеки 5 километра от магистралта се санират/ремонитрат веднъж на 15 години и 50 километра преди и след това няма друг ремонт. на батко и братко пак им е паднала кинта от некаде и юруш на ремонтите. а това че с пари от заеми се кърпят магистрали вместо да се плащат болниците говори доста за приоритетите на управляващите.

36

Анонимен

преди 9 години

Предлагам тази магистрала да я разрушат и да викнат една японска фирма да я направи наново - на японците ще им отнеме 3 месеца да построят наново магистралата отколкото на фирмите на станишката да правят кръпки 1 година.