142

Анонимен

преди 10 години

"Жестокост! Баща преби до смърт 7-годишната си дъщеряТрагедията разтърси Русе на Великден"Мдааа, по селата е така.Бой, секс и чалга.

141

Анонимен

преди 10 години

Винаги съм си мечтал да живея на село, ама нямам. Като дете ми беше много мъчно, когато всички съученици си заминаваха на село, при бабите и дядовците си, а аз се разхождах в Центъра, защото нямаше къде да отида.Още ми е мъчно ...

140

до 164

преди 10 години

На мен пък колеги селяни ми носят една ракия от някакво село до Сандански - гроздова със смокини, направо е елексир. Не мога да не ги уважама, дори ако е само заради това. Страхотна е, а и не ми я дават скъпо - по десетачка литъра.

139

Абдулкарим

преди 10 години

Евалла българете. Продължавайте в същия дух. Машалла!

138

Анонимен

преди 10 години

Единственото, което им харесвам на селяните им е виното и луканката.

137

Анонимен

преди 10 години

Много са ми интересни с корите с яйца на задната ***...

136

Brett Fotzer

преди 10 години

До 158Пиленце, няма нужда да се пънеш чак толкова. Вижда се, че вече си пиян и/или дрогиран. Тези заучени реплики, за откраднатите пари, сигурно минават пред бабичките на село, но само толкова. Селата, отдавна не правят пари, защото заодите ги няма, а земята пустее, защото ви мързи да я обработвате. Само с лочите ракия и се ежите, ама никой не ви взима насериозно.

135

минчо

преди 10 години

домът им е там от където се прибират

134

Анонимен

преди 10 години

Ами аз си признавам, че съм от село. Роден съм село Баница, Врачанско. Дойдох в София преди 5 години, сега съм на 28 и съм си много добре. Работя в средно голяма IT-фирма. Заплатата ми е около 2 300 лв. Като си платя наема, извадя бензина за колата, с която ходя на работа, ми остават чисти около 1600 лв и с тях добре си поминавам. Храня се навън и от време на време си поръчвам по някоя елитна кака. Добре ми е така и не се оплаквам и ще остана в София може би завинаги.

133

платен трол

преди 10 години

До Анонимен 153Попитай родителите си, те знаят отговора на въпроса ти.

132

Бобий

преди 10 години

До Кореняк провинционалВиж сега, ти може да си фантазираш, каквото искаш, но всеки меже сам да види каква е истината. А истината е, че ако бяхте "по-способни, по-работливи и предприемчиви", родните ви села и градчета щяха да са спретнати, чисти и щяхте да си живеете там, вместо да се мъкнете в София, Пловдив, Бургас, Варна и Русе.

131

Анонимен

преди 10 години

Като гледам коментарите тук си мисля, че си го заслужаваме! Вместо всички да сме обединени и да виним правителство и други отговорни органи, че правеха една магистрала 40 ГОДИНИ(!) примерно, вие спорите кой е селянин и кой е гражданин. Нямаше ли да е по-добре ако имаше 4 ленти магистрала и няма задръстване и да няма смъртни случай!? Не че не сме платили с данъци и винетки за изграждането на 5 магистрали! Но нека продължим, защото всички се чувстваме, че сме от Париж.

130

Анонимен

преди 10 години

Защо родилият се на село, иска да стане гражданин ?Това е въпросът, на който дори Хамлет все още няма отговор !

129

Анонимен

преди 10 години

За Бога, братя селяни, стойте си на село. То затова се казва и село, защото там живеят селяни.Защо искате да нарушите природния баланс и да станете софиянци. Защооооооооооооо ???

128

Кореняк провинционал

преди 10 години

Господа Софиенци,Истината е, че хората от провинцията са по-способни, по-работливи и предприемчиви и в голяма част от случаите се справят много по-добре в работата си от кореняците софиянци. Това няма как да не дразни дребнавите Ви душички. Резултат на това са и злобните коментарите по-долу.

127

Brett Fotzer

преди 10 години

Абе като са ви толкова красиви и добре направени родните места, защо не живеете там, а ходите в София и в чужбина?

126

ДИВ СЕЛЯНИН

преди 10 години

СКОРО ЩЕ ПРЕВЗЕМЕМ ЦЯЛА СОФИЯ - МАЛКО НИ ОСТАНА, САМО ОЩЕ НЯКОЛКО УЛИЧКИ ПО ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР.

125

Анонимен

преди 10 години

Най са ми смешнит новите софиянци от Манастирски ливади, Малинова долина и Кръстова вада.Няма такава простотия, самочувствие и мьекане, вервайте ми.

124

до Мина

преди 10 години

Добре си го написала. Много често виждам някакви писания по форумите за тайнствен световен заговор против България и българите, как всички са против нас и т.н. А аз стигнах до извода, че най-големите врагове на българите са самите българи! Вижте само коментарите в този сайт!Няма даже нужда някой отвън да се опитва да разрушава България, българите явно се справяме добре и сами - наблюдава се нужда от непрекъснато мразене и плюене, липса на ценности, възпитание и съпричастност към другите.

123

Анонимен

преди 10 години

Едно време като се кажеше софиянец, означаваш възпитан и интелигентен човек, уважаващ околните и поздравяващ съседите си.Сега е пълна анархия - всички селяни станаха софиянци и думатя рязко девалвира.