82

Анонимен

преди 10 години

Северняците са най-зле,пълни ***.Eдин нормален не съм срещнал от Северна България.

81

Анонимен

преди 10 години

Вярното заглавие Е:Гастербайтери отиват на гурбет в София.

80

до 96

преди 10 години

Виж сега пише се мляко не "млеко" ти се научи на правилен Български.

79

Менса

преди 10 години

Селяните на вас Ви се натресоха неканени, на мен пък цялата държава ми се натресе неканена. Защо не ме питаха, нито референдум ми направих искам ли да живея с хора с IQ под 140? На вас Ви е писанло то ***, на мен пък ми е писнало от *** в милата ми страна. Искам всички с IQ под 140 просто да се махнете и да ме оставите с 1000 души да си направим прекрасна държава : )

78

Анонимен

преди 10 години

До до Пича в СофетоЕй такива като жена ти,дето им си повръща,ама само за пред мъжете им,много ги умея! Още повече,ако мъжлетата им са с доходи много над средните! Всеки си плаща за удоволствието,твоята не прави изключение!

77

Анонимен

преди 10 години

Мекалниците от Русе и Варна не мога да ги понасям.Научете се да говорите без ужасният ви диалект.

76

ко ми ни

преди 10 години

Децата ви станаха вирус,теприкулор.Шопи работим,Ко!Не.Ака на магистрала,задръстване мека.

75

Анонимен

преди 10 години

Село,село,пусто село! Превърнахте София в ***!

74

до 92

преди 10 години

То е ясно ,че не сме равни с мързеливите шопи ни сме 2 класи отгоре.

73

Анонимен

преди 10 години

За селяните София е като Дисни ленд.Идват и мигат на парцали все едно са в Париж пред Айфеловата кула.А мен ми е през К. Живи ли са или умрели тези неграмотни *** от провинцията.Много са смешни някакви чочки седнали в ново купе Мерцедес и се оглеждат като малки деца пред магазин за играчки.Или пък бай *** с Йес класата и очаква и той да е равен със софиянци.......Ха-ХаСмешници!

72

Георгиева

преди 10 години

Фандъкова да изкара военните и да затворят подстъпите към София! Срам,срам! Стойте си у вас,защо идвате тук да живеете по квартири и тавани? Жителство трябва!

71

Ясен

преди 10 години

Шопи като не ви харесва вън от София!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

70

wasisdas

преди 10 години

Най-големите селяни са в С(ел)офия....

69

ER

преди 10 години

Се-ля-ни, се-ля-ни!!!!

68

до Пича в Софето

преди 10 години

Браво, герой си! Герой, спящ с люлински селяндурки производни на такива като тебе. И това ти го казва човек с доход с много пъти над средния у нас, с жена, по която такива като тебе въздишат, но на нея и се повръща от мякащи индивиди с русИнски БМВ-та като твоето. И именно тук си личи ценностната система на един ***- БМВ, чалготека и мацки. Това да има висок социален статус, образование, не е важно за такива като тебе. *** безпаричен.

67

Анонимен

преди 10 години

Относно ***. Много ревете всичките, ама много. Нека ви разясня какво е ***. Селяндурът манталитет. Липса на ценностна система, нисък социален статус, диалектен говор, нископлатена професия (изключая *** от ФМИ, които тук-таме имат по-прилична заплата, но не и сравнима със заплатата на интелигентен софиянец). Щом се промените, ограмотите и постоите адекватна ценностна система, вярвайте, *** няма да ви наричаме. За жалост, това явление е 1/1000.

66

boy

преди 10 години

Cелянията край няма...

65

Brett Fotzer

преди 10 години

До Пича в СофетоДоста са ти глупави и банални фантазиите ти. Личи си, че си социална ***.

64

Анонимен

преди 10 години

Абе това шопиянците сте били много териториални животни. Като сте си я препикали тая софия, все едно Обетованата земя. Само че аз ще ви кажа, че такова чудо никъде го няма. В големите градове хората са по-космополитни, не селяни като вас. Затова точно вие сте най-големите провинциалисти.

63

Анонимен

преди 10 години

вън от София!