162

A, demos

преди 10 години

bulgarskite pensioneri pak sa hodili pri marzelivite garci da gi gledat kak praznuvat Velikden?

161

Анонимен

преди 10 години

Софиянци се завръщат от родните си места.

160

Анонимен

преди 10 години

И аз съм в ИТ-то и заплатите са много високи в сравнение с нивото на заплатите в БГ. Интересно как тези дето все се оплакват, че София е пренаселена са все нископлатени бачкатори, безработни, разносвачи на пици и шофери на баничарки. И да ви успокоя да не се нервите такива и ще си останете. Все пак и на средната класа и трябва обслужващ персонал.

159

Анонимен

преди 10 години

.."........

158

Анонимен

преди 10 години

Всички столичани се връщат от родните места с туршии и дамаджани! Ха наздраве ! Докато не увеличат още бензиня, така ще е- резервоар и половина от месторождение до местоживеене...

157

Даола

преди 10 години

Всъщност много българи имат излишни пари непрекъснато влачат семействата си насам - натам.

156

WC

преди 10 години

tasi opashka za klozetite li e?

155

Pako

преди 10 години

Чета коментрарите и не мога да разбера защо се заяждате на тема месторождение! Пътя "X", не може да поеме n - броя автомобили! Това не е голяма драма! И аз не мога вече два пъти един след друг без да го вадя, ама то и норматив не гоня....! Ще се приберат по-късно с един час, голяма работа! Път време няма, важното е да стигнеш. Прави ми впечатление обаче, че сравнително интелигентни хора, сядайки зад волана стават безумци!

154

Анонимен

преди 10 години

Аз съм програмист и взимам средно около 12 хил лв месечно. Не ми плащат всеки месец, каквото си изкарам, но средно годишно вземам около 150 хил лв. Работя от вкъщи и не живея в София.

153

Кореняк провинционал

преди 10 години

До БобийВъв Пловдив, Варна, Бургас и Русе също няма работа. Това не се обуслявя от факта, че хората там са прости и неспособни да работят, а е следствие от общата конюктура в нещтастната ни държавица. Разходи се в USA и Германия и виж там градовете какви са и как много хора пътуват по 200 километра за да стигнат до работното си място. Жалкото е, че тук имаме две "магистрали" всяка по 40 километра дълга и в момента и двете за затворени. И въпреки това се имаме за много велики

152

платен трол

преди 10 години

До ЛидияВашите прибраха ли се вече?

151

Кореняк провинционал

преди 10 години

До БобийИма и други сектори наистина. Няма да давам повече примери, не че няма такива. Аз съм от провинцията. Не съм от село, но няма нищо срамно в това да се наречеш селянин. Селяните са трудови хора, които си изкарват прехраната с много труд. Срамно е да се мислиш за нещо повече когато не си. Не подхвърлям и реплики от сорта: "селяни стойте си на село."

150

Шефа

преди 10 години

До платен тролХа-ха-ха 2000 лв. беше добра заплата допреди 5-6 години. Сега с 2000 лв. се живее трудно и в лишения, особено, ако трябва да плащаш и наем. Сега добра заплата за кадърен и квалифициран човек на средно ниво в йерархията е от порядъка на 3500-4000 лв.

149

Лидия

преди 10 години

Селяните се връщат, край на спокойствието в София .

148

платен трол

преди 10 години

До Анонимен 171Защото, дечко, ако някога имаш подобен бизнес, няма да дрънкаш глупости по форумите.

147

Бобий

преди 10 години

До Кореняк провинционалСвета не е само IT сектор. Нито пък София и провинция. А способностите на един човек не зависят пряко от месторождението му, а най- вече от средата, в която се е формирал като личност. А конфликта "София провинция" се провокира и подхранва изцяло от хора от провинцията. Включително и репликите от рода на "селяни, стойте си на село" се подхвърлят от разни злобни провинциалисти, които не могат да живеят без да са в директен конфликт с някого.

146

Кореняк провинционал

преди 10 години

До БобийГоворя с факти. Работя в ИТ сектора, където заплатите не са по 800 лева. В отдел от 10 човека 8 са от провинцията. Включително и голяма чат от мениджърския състав.Истината е че целият свят е космополитен. Начина по които се водят подобни диалози като в този форум говори за манталитета на цялата нация (барабар със Софиенците начело). *** народ, слаба държава, балкански манталитет. Жалко е, но фактите са такива

145

Анонимен

преди 10 години

169Когато бизнеса ми докарва по 50 хил на месец защо да не давам на слугите по 2 хил.?

144

Анонимен

преди 10 години

"27-годишен в кома, падна от балкон в Благоевград"Селяните са непобедими.

143

Анонимен

преди 10 години

Въшливи шопи! Истината е, че точно тези които наричате селяни изкарват заплати от по 2000 лв в София, а вие сте долни едвам съществуващи мижитурки. Хайде със здраве :Д:Д:Д