117

твърде запознат

преди 10 години

Ха, ха, ха,затова ли бе мощното лансиране на Близнашки? Да го етаблираме като някаква лява алтернатива на БСП? Сорос само си хорчи парите на халост. А че соросоидното девойче има проблеми с интелекта - веднага се видя. Моме, министтър председателят не ти е гадже, че да му се фръчкаш! Ха,ха ха, с такива *** - протеста го пиши съвсем умрял!

116

Honorik358

преди 10 години

До rumentРезултатът ще бъде какъвто беше на 40-тия ден от протестите,т.е. полицията пак ще ви набие.Ако мислиш,че това е някакъв успех или смелост,бъркаш се.Отделно,не бих свалил правителство,за да дойде отново мутрата бойко,който вероятно с нищо не е по-умен и кадърен от теб или от много хора,но беше премиер.Ако ти си съгласен да те управляват прости хора,аз не съм!

115

Мислещ

преди 10 години

Това повече не се издържа, по-добре смърт отколкото тая мизерия! Вчера отивам да платя втория телефон (зех го на много изгодна промоция) и *** ми взеха последните стотинки! С какво да живея до края на месеца питам? Трябва голямо клане, до девето коляно, да се изчисти всичко из основи! Всички комунисти, частници, народни грабители, всички под нож, само така ще се оправим!

114

ndnd

преди 10 години

Тази Антоанета може да представлява само себе си. И Костов , тъй като тя е от костовистките "реформатори" откъде накъде ще има и претенции, къде да е мястото за срещата? Освен това самата статийка е доста манипулативно озаглавена. Никой не е отказвал среща на тази набедена критичка, въпреки, че би трябвало. Просто тя е с прекалено големи претенции, като за г-жа Никоя

113

rument

преди 10 години

Honorik358 - Що, ако направя ти ще се присъединиш ли, или шубето е голямо :D

112

Honorik358

преди 10 години

До rumentЧакам да направиш преврат.

111

rument

преди 10 години

Тия *** явно искат преврат, и ще си го получат в най-скоро време.

110

rumen221

преди 10 години

До Шаман- Февруарският протест беше социален - Проблема беше и още е - цената на тока... И БЕШЕ СТИХИЕН...- Сегашният протест е политически - Проблем на ГЕРБ, че загубиха властта..., а когато при протест се упражни насилие, той прераства в метеж (за сега безкръвен, но МЕТЕЖ...)... И Е ПЛАТЕН ОТ ВЕИ-олигарсите... (тока все още е безумно скъп, при себестайност на Козлодуйския от 1,21 стотинки...!!!.

109

Honorik358

преди 10 години

Като не щете разговори и преговори,до следващите избори през 2016 тогава!

108

Дяволът

преди 10 години

До gandi.daowОстави ги ракиените революционери. Друго си е да се мотаеш като муха без глава вечер по площадите, да ЗАСТАВЯШ хора да се лутат в опит да се приберат от работа ('щото решили ей така, що да не блокират възлови транспортни артерии), да крякаш под площадите с бутилка бира или мента ? Но най-лошото е че някои си мислят, че номера ще мине и с малко долари от Сорос (раздадени на Асен Генов-Вишнуиста, Антоанета Ценова и подобна ***) и ей така ще пропъдят като кукери "омразният" кабинет!

107

Анонимен

преди 10 години

До ШаманЕй ГЛАВОЧ като чета писанията ти ми става ясно,че или си под 16г. или си кон с капаци.Виждаш нещата само в черно или само в бяло.Както сега самоотвертжено ругаеш се вижда че си запалено герберче.Я си признай не си ли бил също така самоотвержен и преди 10 ноември 1989 - пръв на митинги и манифестации със БКП знаменце в ръка.Цялата ви партия е съставена от такива лумпеняци като теб.Дори и вожда ви пожарникарчето Боко Тиквата си призна комунистическото минало и партийното БКП членство.

106

rumen221

преди 10 години

До ШаманИдеята която изказваш е вярна, но... метода за постигането и е изцяло грешен...- Човечеството отдавна е измислило пътя...- А той е...:- ИДЕЯ, ИДЕОЛОГИЯ, ГРАЖДАНСКО ДВИЖЕНИЕ, ПАРТИЯ...- ДРУГОТО Е СХОЛАСТИКА...!!!..

105

catenaccio

преди 10 години

някой тук спомена амфети... Румене, спри се малко! Превъзбуден си, еуфорията ти идва в повече, но след това ефекта става дефект!

104

gandi.daow

преди 10 години

До ШаманЗначи искаш гражданска война.. защото ако се бутне системата - това ще получиш..умнико!

103

rumen221

преди 10 години

До Шаман1. РЕВАНШИЗЪМ СА ПРОТЕСТИТЕ ПЛАТЕНИ ОТ Ц.БОРИСЛАВОВА И ОРГАНИЗИРАНИ ОТ герб2. "КАДРУВАНЕ" СА 50 000 ПОЛУГРАМОТНИ "КАЛИНКИ" НАЗНАЧЕНИ ОТ герб В ПЪРВАТА ГОДИНА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО СИ... 2 000 ОТ КОИТО "ПИЯТ КАФЕ" И ПОДСКАЧАТ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА....

102

voltaire

преди 10 години

"Ние не сме представители на протестиращите. " Ами като не си чий атрибут дириш там *** тутурутко полегнала?

101

Анонимен

преди 10 години

Какво излиза: -Искаме среща ,дебат ,разговор.-Добре елате на среща ,дебат, разговор.-Ееее /тия взеха че се съгасиха/.Вече не искаме среща ,дебат, разговор!-Защо .- Защото взехте че се съгласихте - затова. АБЕ Я СЕ ВРЪЩАЙТЕ ОТ ДУПКИТЕ,ОТКЪДЕТО СТЕ ИЗПЪЛЗЕЛИ - ПСЕВДО ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ТАКИВА !

100

rumen221

преди 10 години

До viktor.stoichev- както не знаеш, 1. С промяна в закона тока НЕ СЕ УВЕЛИЧИ С 40%...!2. Допълнителното намаление е с 4,5%- Общото намаление е с 44,5% И ТОВА АКО ТИ СЕ ВИЖДА МАЛКО...!?!?.

99

rumen221

преди 10 години

До viktor.stoichev- Пеевски е повод (а не причина)... В борбата да си върне властта, ГЕРБ ще си търсят безброй поводи, но... ПРИЧИНА НЯМА...- Впрочем, освен, че е богат, по заповед на Пеевски убивали ли са хора с гранатомети...???

98

АЗ

преди 10 години

До ТеоПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ ИСКАТ ПРЕГОВОРИ *** ! ПОТЕСТИРАЩИТЕ И ТЕЗИ КОИТО СМЕ ВКЪЩИ ПОРАДИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ИСКАМЕ ОСТАВКА , ОСТАВКА !