137

експертиз контекстов

преди 10 години

Никакви преговори с престъпници и разни кръгли маси! Искат да ни извозят както през 1989 - та година! И този път не с Петър Младенов начело, а с Доана и Местана...

136

Spas

преди 10 години

ТОВА СА ЧЕТНИЦИ НА бОКО ВОЕВОДА И ГРУПИ ОТ ЧЕТИТЕ НА ЦВЪКО ВОЕВОДА И СИ-РМА БАНК ВОЕВОДА!! БЕЗЧИНСТВАТ ПО ШОПЛУКА ДО НАСИТА!! НЯМА ЛИ ПОЛИЦИЯ ТАМ ДА ГИ ПОРАЗКАРА??

135

Az

преди 10 години

Правилно! Айде всички мързеливци да се прибират в къщи, че Бойко свърши парите!

134

Дяволът

преди 10 години

До ВъпросиОтваряш сайта на Анонимните и там пише. Не мога да пусна линк тук, но отговорите на много въпроси са там. Като цяло, има ли НПО/ИНСТИТУТ за ......бла-бла - чужди пари за клатене на държавата.

133

Психолог

преди 10 години

Всички *** вън от България!!! Да горят в ада всички, които работят против България!!!

132

Монополист

преди 10 години

Че то така, утре и баба Пена ще иска да преговаря с премиера! Аз пък искам нова кола! И управляващите да ми отговорят на некои въпросчета! Не че представлявам някого и ме праща някой, но все пак имам да питам! *** глупаците! Големи демократи и моралисти, но искат нещата да се случат както само на тях им харесва и веднага! А на избори - "няма за кой да гласувамеее", "нсички са маскарииии"! Я па, що не хвърлят сладкия си бизнес и да станат, честни, гладни политици?!

131

Кака

преди 10 години

Тогава г-жа Цонева да си сложи табела на гърдите "Аз представлявам Сорос" и тогава да скандира и да се появява пред всички телевизии.Защо теле-журналистите не смеят да попитат протестиращите с какво си изкарват хляба, с какъв бизнес и кой финансира бизнесът им.Нека видим, кой кой е?

130

Христов

преди 10 години

Демокрацията важи за всички, не само за "умните"!news.bgnes/view/1102304Интервю за размисъл от всички български демократи и свободолюбци!

129

Монополист

преди 10 години

До МислещА обадиха ли ти се по ВТОРИЯ ТЕЛЕФОН, да ти кажат, че печелиш приза "*** на годината"?!Що не вземеш една сабя и да поведеш народа да позаколите някой и друг грабител?! Кво ще се мъчиш с някакви си протести! Ужас, колко *** народ има по земята българска! Ужас!

128

Аз

преди 10 години

Цонева и компания да си създадът партия, да я регистрират, да си създадът програма, да убедят хората, че те ако са на власт ще бъде по-добре. Явяват се на избори. Народа преценява дали да им гласува довери или не. Всичко останало е да се направиш на интересен и да избиеш някой пореден комплекс.Комплексари и завистници дал Господ в България.

127

Frontline

преди 10 години

Горките протестиращи нямат пари за море и висят на 40 градуса там да викат, като си мислят, че ще постигнат нещо. Пък и Бочко почна да не дава пари, лошо лошо...имате ли изобщо 500 човека протестиращите, щото аз видях близо половин милион на Бузлуджа хахахаха боклуцииииииииииииииииииииииииииии герберски

126

Анонимен

преди 10 години

Само не разбрах защо заглавието е властта тръшна вратата...Някаква, която сама казва, че не е представител на протеста тоест е никой и въпреки това са я поканили защото отправила покана за публичен дебат, отказва да участвува в този дебат.Къде тук видяхте затръшнати врати.Просто някаква лелка не знае какво иска.

125

Отговори

преди 10 години

1. Лобира за картели и олигарси2. Финансира се от Джордж Сорос3. Никаква

124

narod

преди 10 години

Народа е казал: "Който плаща той поръчва музиката". Така, господата които наливат пари в организацията на Антоанета Цонева искат действия. Били те законни или не. Тъй като в България законите са на книга, *** и пульо се правят на интелигенция и си мислят, че светът ще се върти около тях.

123

Въпроси

преди 10 години

1.Интересно с какво се занимава г-жа Антоанета Цонева от Института за развитие на публичната среда. 2.Кой финансира този институт. 3.Каква е ползата за България и българите от такива институти - икономическата.

122

перо

преди 10 години

"Дойче Веле" публикува няколко пасажа от обширното му интервю в "Шпигел", което започва тъкмо с България.Шпигел: Г-н Михник, вече шест седмици хиляди хора протестират в България срещу прогнилата политическа система. Цели 20 години политическият дебат в Източна Европа все още е белязан от окопни битки и омраза. Каква е причината?А. Михник: Липсва политическа култура, липсва културата на компромиса. Ние в Полша, пък и унгарците, никога не сме се учили на това. В страните от Източна Европа наистина съществува мощен стремеж към свобода, няма обаче демократични традиции. Над тях все още е н

121

Мафиотп

преди 10 години

Тия си мислят, че си имат работа с премиер. Това е едно ***, марионетка на комунистите, и не трябва да се унижават да се цапат с него.

120

до Honorik358

преди 10 години

Първо те игнорират. После ти се смеят. Накрая те бият. Тогава си ги победил.Махатма Ганди

119

джаста-праста

преди 10 години

Антоанета Цонева и тримцата са четири користни продажни марионетки - дамата е свързана със сороска фондация, бспарът търси отмъщение, министърчето работи за РП, а Стоян иска да разшири биснеса си с реклами.Ето: ceetrust.org/grants-database/in-country-grants/bulgaria.html - USD 75 000 за една година от "чичко Сорос"; Grant Number: BG/2012/05; Organization: Association "Institute for Public Environment Development" Amount Awarded: USD 75,000.00 Grant Period: June 15, 2012 - June 15, 2013

118

Honorik358

преди 10 години

До МислещТук съм с теб!Само че защо сега не се протестира срещу частните монополисти-както през февруари-март,а се скандира само "оставка","вън","долу" и прочие?Нали народът искаше сметка от ЧЕЗ,Е.он,Топлофикация и т.н.Мобилните оператори са едни от най-големите измамници и обирджии.Защо не се вика срещу тях,а се пие кафе,танцува се и си мислим,че има различни и по-добри политици?