57

rumen221

преди 10 години

До Шаман" резултата от Референдума беше , че остава на българския Парламент да реши и той реши , че проекта Белене се ПРЕКРАТЯВА точка по въпроса..."- Е ДА, АМА, НЕ...- РЕШЕНИЕТО ЩЕ СЕ ПРЕГЛАСУВА... И КОГАТО БЕЛЕНЕ ЗАРАБОТИ И ДОСТАВИ ТОК СЪС СЕБЕСТОЙНОСТ 2,42 ст., ЩЕ СЕ ПОСТАВИ ТОЧКА"....

56

Одисей 1

преди 10 години

64 тя първо Европа няма фда го допусне Южния поток

55

rumen221

преди 10 години

До ШаманДВУЛИКИЯТ ЯНУСНа 23-ти на #ДАНСwithme видяхме и второто - грозното лице на метежа Младежи, които си трупаха камъни на купчинки (само че откъде в центъра на София купчини от камъни). Пряк участник каза:Отнякъде някой донесе боклукчииски торби, в които се събираха и разчистваха бутилки (стъклени) и други тежки предмети заедно с десетки други участници, изнасяхме надалеч камъни и павета... Десетки изнасят камъни, че колко ли са били предварително подготвените камъни???.

54

rumen221

преди 10 години

До viktor.stoichevКоя е умната глава, която измисли това извеждане, тази провокация към протестиращите- Да МВР или НСО-тона Плевнелиев?Тези, които стояха пред автобуса и които сядаха и лягаха по земята, бяха всъщност истинското лице на протеста. Тези, които хвърляха камъни, според мен са друга категория (хаеде бе и как ги различаваш)Когато автобусът се върна обратно започнаха да прииждат все повече хора и то хора от онези с хубавите физиономии (ха така, нали онези дето се хвърлят пред автобуса били истинското лице).

53

Одисей 1

преди 10 години

а срещу вас 2,6 млн.

52

Одисей 1

преди 10 години

а срещу вас 2,6 млн.

51

Одисей 1

преди 10 години

52 искам да се махнеш не разбра ли и нямам нищо общо с Борисов , никога не съм имал , никога не са имали и огромното мнозонство от протестиращите , не разбра ли че не ви искаме . За последен път сте имали МНОЗИНСТВО В Парламента на Жан Виденов 1995 година и е......те мамата на страната . 2005 съставихте онова Три Пет Осем , народя бля и понеже имаше растеж още от 1998 и влизахме в ЕС ви изтърпя , 2009 народа без мен гласува за Борисов за да ви махне , дори и сега за вас са гласували 1,6 млн.

50

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н rumen221,Ами, в България. И често пътувам, на всичко отгоре. При това не само до големите градове. И затова Ви казвам, че говорите глупости. Има бедни места, но и да гладува някой, това е Бай ***.

49

rumen221

преди 10 години

До pamet- С толкова гербаджийте се опитаха да провалят референдума но... "всуе бе напразно..."

48

К3-зрител

преди 10 години

Сутрин, Георги Господинов ме понася с приземен тон в образността на протестиращия, а вечерта Димитър Патарински ме осветява с анализ на символиката на проснатите мръсни ***.

47

Одисей 1

преди 10 години

47 оооооооооо Жулиене ти да не си онзи с тъмните цайси от пилионите пред НДК , ти и Мишо не търсите своите 5 минутки слава вие сте мъже , *** .

46

rumen221

преди 10 години

До Одисей 1За ограмотяване на красивите и неграмотни Буда-ли.- Диалог (от гръцките корени διά, посредством, и λόγος, език, реч) е разговорът между двама или повече събеседници, в която персонажите общуват с пряка реч.- Ултиматум (на латински: ultimatum) искане принуждаващо към изпълнение, придружено със заплаха за проливане на кръв- Това, второто ли искат красивите Буда-ли.

45

rumen221

преди 10 години

До Kaleko Aleko- ТИ В КОЯ ДЪРЖАВА ЖИВЕЕШ...???.

44

Одисей 1

преди 10 години

Първата - 80-годишен даде 2 бона, за да "излекува" близък от свински грип. Дядо олекна с 2000 лева, лекувал близък от свински грип 30 юли 2013 11:50 1Втората пенсионерка угои телефонен измамник, представил се за лекар, с 6200 лева, за да сложи на сестра й златни пирони. Последната, безспорен рекорд поне засега, е 10-те хиляди лева, дадени по обед вчера от 79-годишна жена на мним полицейски служител в Смядово. Б У З Л У Д Ж А Н К И на Кутев любимците ЗА 44

43

rumen221

преди 10 години

До en taro adunКой организира метежа?- МВР имаше категорични сигнали, че на 23 юли се подготвя атака на парламента и това е била една от причините за евакуация на депутатите. Имаше съпротива от някои депутати (цялата група на ГЕРБ), които не са искали да се качат на автобуса.- Протестиращите непрекъснато получаваха информация (от ГЕРБ) за това какво се случва и какво се планира.И не е нужно да си Нострадамус, за да си отговориш КОЙ ИСКА ДА СЕ ЛЕЕ БЪЛГАРСКА КРЪВ!!!.

42

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н rumen221,Къде в провинцията и кои деца не могат да спят от глад? Ама без общи приказки, моля?

41

Жулиен

преди 10 години

Освен оставка от Вашата уста не излиза нищо смислено г-жо Цонева.Не артикулирате нищо позитивно и градивно за нацията,за да Ви повярваме.А и че не представлявате никой,освен себе си ,Ви прави доста непредвидима в намеренията Ви,освен ,че търсите своите 5 минути слава.Не подвеждайте непредубедените хора с вашите удобни на олигархията аргументи.Номера Ви минава само пред охлосите.

40

pamet

преди 10 години

До rumen221 E, и...... доказани 230 000 фалшиви !!!!!!!!!!!!!!

39

Одисей 1

преди 10 години

41 прав си Румене виж за последното те поздравявам , Референдума не се провали , проведе се и съгласно българското законодателство / май и вие иамте участие в законтвореството/ резултата от Референдума беше , че остава на българския Парламент да реши и той реши , че проекта Белене се ПРЕКРАТЯВА точка по въпроса

38

rumen221

преди 10 години

До en taro adunНАГЛОСТ ЛИ..., НАГЛЕЦИ ЛИ..., НЕ-Е-Е-Е...ВЪПИЮЩА НАГЛОСТ, ТЕРОРИЗЪМ Е... 500 ТАРИКАТИ, ДА СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ ПРЕДСТАВЯТ... ЦЕЛИЯ НАРОД...(това поражда сериозни тревоги сред Европейската асоциация на психиатрите)- Днешните протести, дето протестиращите "красиви", "интелигентни" и "умни" добре платени НАГЛЕЦИ дори не знаят за какво протестират, НО СА ГОТОВИ ДА ПРОЛИВАТ КРЪВ, приличат на...- "ГЛАДНА" СТАЧКА НА СЕЛСКИ ЧОРБАДЖИЯ МЕЖДУ... ДВЕ ПРЕЯЖДАНИЯ...! И в същото време.. и в "провинцията" децата не могат да заспиват от ГЛАД...!!!.