17

Одисей 1

преди 10 години

И в същото време.. и в "провинцията" децата не могат да заспиват от ГЛАД...!!!----------------------------Прочети статията за бабата и 10 000 лева

16

Анонимен

преди 10 години

До ПТРазговаря се с равни рангове!. Представители на "Протестиращи" против трябва да разговарят с представители на "поддържащи" кабинета. Лидери на партии от управляваща коалиция - да разговарят с парламентарно представени лидери на опозицията. И т.н.т. Не може пъдаря да разговаря на равни права с царя!!! Всяка жаба да си знае гьола!

15

Анонимен

преди 10 години

Со-Ро-Ски Бо-Клу-Ци!!!

14

rumen221

преди 10 години

НАГЛОСТ ЛИ..., НАГЛЕЦИ ЛИ..., НЕ-Е-Е-Е...ВЪПИЮЩА НАГЛОСТ, ТЕРОРИЗЪМ Е... 500 ТАРИКАТИ, ДА СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ ПРЕДСТАВЯТ... ЦЕЛИЯ НАРОД...(това поражда сериозни тревоги сред Европейската асоциация на психиатрите)- Днешните протести, дето протестиращите "красиви", "интелигентни" и "умни" добре платени НАГЛЕЦИ дори не знаят за какво протестират, НО СА ГОТОВИ ДА ПРОЛИВАТ КРЪВ, приличат на...- "ГЛАДНА" СТАЧКА НА СЕЛСКИ ЧОРБАДЖИЯ МЕЖДУ... ДВЕ ПРЕЯЖДАНИЯ...! И в същото време.. и в "провинцията" децата не могат да заспиват от ГЛАД...!!!.

13

Одисей 1

преди 10 години

С комунисти и терористи не се преговаря , веднъж се излъгахме преди 23 години на Кръглата маса , втори път НЕ

12

Цецо

преди 10 години

Протестиращите отказали среща.Кой тогава затръшва вратата? Крайно време е пожарните да измият площадите от протести,контра протести подписки и не знам още какви щуротии.

11

$?!

преди 10 години

'' Института за развитие на публичната среда ''.. Кой финансира този ' институт '? На сайта им се виждат отровено общвство, фондация америка против България.. и други патриотични организации..

10

rumen221

преди 10 години

"Красиви" протестиращи,Щом като:- "Не приемаме покана да бъдем приети от премиера. Не сме изпратени от никого. Никой не ни плаща, никой не ни координира. Нямаме комуникация с другите трима от представителите на властта, към които сме отправили покана. За нас беше важно да са заедно."- ИЗПЪЛНЕТЕ ДИРЕКТИВАТА НА ВОЖДА СИ...- ОТИВАЙТЕ В БАНКЯ ДА САДИТЕ КАРТОФИ И ПАСЕТЕ КОЗИТЕ..., ЧЕ МАЙ ЗА ДРУГО НАИСТИНА НЕ СТАВАТЕ....

9

??????

преди 10 години

А заглавието не трябва ли да е обратното, след като протестиращите са отказали, а не властта??????????????

8

Анонимен

преди 10 години

Бандата на четиримата се напъна и стана ....ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!Това нищо се вижда вече повече от 40 дни.....Протестиращи имаше за ден-два, после станаха протеституиращи и затова ще бъдат ....ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО! Техният протест трябваше да приключи на втория ден - след оставката на Пеевски. но решиха да се правят на интересни, на интелигентни и готини....да скачат по свирката Плювню, на разни олигарси, гербери и *** .....Затова сега са ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО спаружено от софийския юлски пек

7

макето

преди 10 години

я и мойте авери сека вечер дебатираме под асмата накрая токо се накръкаме че забравим защо думаме естествено на другата вечер дебато требе да почне отново и те така 20 и кусур годинки баш кат наште политикани

6

самозванци

преди 10 години

Разликата е в това, че Орешарски носи отговорност. Пред избирателите! Тези, които са гласували за него! Докато, т.н. "протестиращи", не носят никаква отговорност пред никого! Защото никой не е гласувал за тях! Никой не ги е избирал! Никой не е им делегирал права, да го представят! И затова, те са едни нелегитимни самозванци!

5

алф

преди 10 години

Попитали радио ЕРЕВАН:-Какъв е рейтинга на Борисов и гербслед 40 дни протести.-МНОГО СКЪП.

4

аз

преди 10 години

тоя *** да си избърше *** с тая подписка

3

никакво желание

преди 10 години

Очевидно, групата на 4-мата няма никакво желание за среща с Орешарски. Групата иска така да извърти нещата, че разговор да не се състои. И Орешарски отново да бъде обвинен във всички възможни злини!

2

Другарски Съд

преди 10 години

Тия, четиримката, искат да спретнат един хубав Другарски Съд на Орешарски!

1

На всяка цена!

преди 10 години

Единствената цел на тия самовлюбени, самоинсцениращи се, самозадоволяващи се "протестиращи" е, да ги дават по телевизиите. На всяка цена! Единствената цел на тия самовлюбени, самоинсцениращи се, самозадоволяващи се телевизии е, да излъчват сблъсъци на едни българи с други българи! По възможност окървавени!