245

Анонимен

преди 11 години

До 284Не ми се гледа. Обаче се казва "електорат", това са тия, дето гласуват. А лекторите са друго нещо, те четат лекции.

244

valya.doncheva

преди 11 години

Лъже и замазва с благ тон на обещаваща добронамереност.Особено лошо впечатление направи, когато отхвърли определени искания: национализация, нефинасиране на партиите от бюджета и отзоваване на депутати, защото щяло да стане по-зле.Защо плашиш, Плевнелиев? И с какво? - С високи лихви, безработица, обедняване. Не те ли е срам? Ти, държавният глава на България, да манипулираш хората, да се стараеш да ги удариш по най-болезненото място? Или спирайте протестите, или глад.Не ни е страх! Силни сме!

243

Анонимен

преди 11 години

Няма да гласувам докато политиците гледат на политиката като на баница

242

Radiacionen tip

преди 11 години

Рейтинг: 1062Неутрално2112:4128 фев, 2013Пенсиите ще бъдат увеличени от 1 април, както е планирано, ангажира се държавният глава. Хахахахаха Колкото и така ще бъде намален от 1 март. А, значи от утре? Ей, Пинокиооооооо, лъжи ме, лъжи мееееее.....

241

Анонимен

преди 11 години

***.аха концерта на Депеш ;(

240

Баси !!!!

преди 11 години

Гледам Цеца на снимката и си мисля колко *** народ сме това българите. Къде другаде една стругарка ще бъде шеф на Парламента ? Хората по белите държави с по няколко висши и родословно дърво до 10 век, тук стругарка с висше от РабФак ??? WTF ????Премиерът - мутрак, Президент - кукла на конци, Финансист - продажен психопат. Много сме зле хора ! Мислете много преди да гласувате за някой спасител тип Боко, Симо, Гоце или СърГей ! Моля ви !

239

!

преди 11 години

Обръщам се към протестиращите. Вие вече променихте държавата. Вие променихте дневния ред. Институциите се задвижиха в правилната посока, партиите също..." Стига прах в очите,днес работят,утре отново няма да ги има!Не разбрахте ли,че докато не ви изметем няма да спрем!?

238

Анонимен

преди 11 години

Гласуваме предсрочно на 12-ти май. Значи следва пълна мобилизация на лекторат от всички партии, извинявам се той вече започна. Този филм съм го гледал, вие решавате дали ви се гледа отново!

237

Анонимен

преди 11 години

Това не е моя президент

236

Анонимен

преди 11 години

Pozdraviavam vsi4ki balgari s tazi pesen... Експлозия Тлъст пръст

235

Jordan

преди 11 години

Хващам бас, че до тогава кабинета ще бъде нареден от Цветелина Бориславова и Симеон Дянков. Нищо чудно с негово съдействие да даде още повече възможности на Иво Прокопиев за далавери. Изобщо се чудя понякога дали изобщо имаме президент, защото се вижда ясно, че някой му дърпа конците.

234

Бончо

преди 11 години

В обстановка, в която са изострени отношенията между българи (без значение от етнос и социален статус) във времето се доказа, че печелят две партии ГЕРБ и ДПС (за момент и Атака се ползва, но само за момент). Затова, моля, не се поддавайте на провокациите им!

233

Анонимен

преди 11 години

Довиждане УПРАВЛЯВАЩИ, управлявайте си ама другаде!

232

Анонимен

преди 11 години

на изборите всяка партия по по 4, 5, 6, 7, 8% и пак на избори че няма кои да състави правителство, още точене на пари, следователно управия невиждам

231

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен249Няма нжда да си "специалист" зада разбрш ,че искат да те "таковат" ! Обясни си първо какво значи "Държава"и ще разбереш за какво се борим и защо ТОЧНО НИЕ,а не "***", сме "специалистите" ! Ако на теб ти харесва някоя от старите *** - гушни си я и продължавай да си мислиш ,че те обича !

230

vlastelinat_ring

преди 11 години

Росен Плевнелив да не се окаже, че помага на своя прутелски кръг Цветелина Бориславова Прокопиев Симеон Дянков и иска да вкара техни хора в служебния парламент, че да си изпекат нещата преди парламентарните избори! Ако е така още сега Плевнлиев да си хвърля оставката, защото е предал доверието на хората!

229

ГЛЕМИЯ БЕН

преди 11 години

АКО ВСЕ ПАК СЕ НАСРОЧАТ ИЗБОРИ ТО ЗА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ВОЛЯТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ТРБВА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА Н Ф С Б всички други кандидати за парламента вече сме им гледали театъра Кунева - Пръмова , БСП , ДПС и останалата пасмина която трябва да е в затвора по понятнина всички причини

228

pen4o

преди 11 години

ypora se pishe ses O toest opora ,negramotna kravo.

227

Анонимен

преди 11 години

До ТодорПробвай се, няма лошо. Дано да успееш, защото на другото място може да ти бъде два пъти по-трудно, от опит говоря. Не е трагично да заминеш, за 2 часа си другаде и можеш да се върнеш във всеки момент. Хората в Германия например по толкова пътуват, за да отидат на работа. Важното е да си наясно какво искаш и къде можеш да го постигнеш.

226

Анонимен

преди 11 години

За кого ще гласувам ли? За АТАКА мн. ясно. Давам си гласа за Волен,пък ,ако ще и турско да стане