265

деси атанасова

преди 11 години

Нашият президент не спира да демонстрира лицемерието си. Как не го е срам. Той самият пази интересите на монополите, ако тяхното влияние падне нали и той ще загази. Той е толкова замесен с мафията, че е нагло да продължава да се прави на президент,

264

Biser Dimov

преди 11 години

Голям купон с тоя клоун Плевнелиев! Насрочва дата за изборите (12 май) преди мандата да е връчен на ДПС, ами ако решат да го приемат?! Та в тоя ред на мисли какво утре ще ни занимават с тази процедура, която изрично е записана в Конституцията, която трябвало да прочетем преди да изгорим, ама де факто за сетен път Плевнелиев дори не си прави труда да я спазва. Господин президентът май май ще е следващият.

263

12/05/2013

преди 11 години

От гледна точка на астросоциологията дата 12 май 2013 г. за провеждане на парламентарни избори е крайно непозходяща. Звездната карта е пъстра на стрес аспекти които предвиждат неблагоприятен асцендент и десцендент, падане на новосформираното правителство.

262

До Президента

преди 11 години

Съгласни сме, че натрупаните от години проблеми е невъзможно да се решат мигновено и в разрез с действащия правов ред. Знаем, че е нужно време да се изпипат добре законите. Но народът очаква от Президента да зададе на база на народните искания още сега дневния ред и рамката за работа на следващия парламент по антимонополното и антикорупционно законодателство ! Да даде старта на един необратим процес ! Още сега ! Именно затова Народът овластява пряко Президента !

261

Дичо

преди 11 години

Това ще бъде един добър ден за бъдещето на България. Ден в който ще преизберем бат Бойко който да поведе нацията напред.

260

Гласувайте

преди 11 години

Напълно поддържам идеята за национален протест на 12 май, но също призовавам всички да гласуват, за да не позволим турците отново да са във властта!!! А ако влязат да не се спираме пред нищо и да ги изгоним веднага!!!

259

Анонимен

преди 11 години

Зашо в коментарите не се съдържа някаква конструктивност, а само критика и отрицания на всичко. Какво ще постигнем ако излзем на протесити на 12 май.Няма да се проведат изборите ли?Или нещо друго.По добре е да погледнем на тази криза като на ново начало, шанс да сменим лицата на политическата върхушка от последните години. Но това може да стане ако всеки гласуваВсички можем да критикуваме всеки, но трябва да се научим да изразяваме несъгласието си с някого аргументирано и посочвайки решение.

258

Анонимен

преди 11 години

До ВасилевИ как ще се промени нещо с протест на 12 май? Всеки ще каже, че протестират срещу другия - БСП ще рекат, че протестите са срещу статуквото, ГЕРБ обратното. Ако избирателната активност е ниска, пак ще обърнат като знак на нещо. И резултати от изборите пак ще има, защото всяка партия ще си вдигне своите избиратели да се замъкнат да гласуват.

257

varg

преди 11 години

12 май-краят на герб.

256

valya.doncheva

преди 11 години

До Въпрос???Няма да има невалидни бюлетини. Всички ще са за някоя партия. Проверено от групичка приятели, които се договориха да пуснат невалидни в една секция. Нито една невалидна бюлетина не беше отчетена там.

255

Анонимен

преди 11 години

До до 295Протести законово не знам дали може да има в деня на избори. Ако обявят, че това е агитация, може голямо мазало да стане.

254

до 295

преди 11 години

Прав си на 12 май ще има протести!

253

Бай Ставри

преди 11 години

Да, бе, верно- от утре ще намалямат ли така- нали е първи март!

252

Анонимен

преди 11 години

До коциА гражданите - когато започнат да гласуват.

251

Angel83

преди 11 години

Само да не се окаже истина, че Цветелина Бориславова ще реди новия кабинет, а не Росен Плевнелиев. Тогава вече съвсем ще изгубя вяра в президента, защото той не е способен да състави сам служебно правителство, а прибягва до хора, които са свързани с енергийната мафия в страната.

250

коци

преди 11 години

Народа ще спечели изборите тогава,когато престане да гласува !!

249

Въпрос???

преди 11 години

искам да попитам, ако има някои запознат ще ви бъда благодарен ако ми отговорите на следния въпрос: Ако има висока избирателна активност и 80% от бюлетините са невалидни какво става?

248

Анонимен

преди 11 години

От сега искам да ви кажа че избори на 12май няма да има.

247

Анонимен

преди 11 години

"Пред Президентството демонстрантите обявиха част от исканията си: свикване на Велико Народно събрание; да не бъдат допускани до избори партии, които вече са били във властта; увеличение на пенсиите и майчинските добавки."Отказват да ни чуят или са глухи за народа?

246

Анонимен

преди 11 години

Аууу,пенсиите ще се вдигат с......5-10 лв.!!!!!!Не знам да се смея ли,да плача ли.Пенсионерите в Зап.Европа ходят на околосветски пътешествия,а на нашите им отпускат пари за 1 хляб и 200 гр сирене...ако са останали след поредната сметка за ток.