305

нанси

преди 11 години

а ние къде ще гласуваме бре хора ...?я сложете една и във ЩУТГАРТ ИЛИ КАРЛСРУЕ

304

goto 10

преди 11 години

NE ISKAME PARTII POVECHE DA NI UPRAVLIAVAT I NIAMA DA GO DOPUSMEM !!!!

303

Картинка

преди 11 години

Тези двамата на снимката като ги видя и се сещам само за селскостопански животни.

302

Куку

преди 11 години

Плевнелиев е куклата на Борисов. Нема измъкване, то и затова речите му са такива. До последно не е знаел какво да чете, че да го упражни вкъщи. С такива шизофреници на власт какво да се очаква друго. Сега се забързаха да си заличават вредите.....

301

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 337Много готино казано:)

300

Бай Ставри

преди 11 години

"отсече държавният глава" Това и да го видя, няма да го повярвам.

299

Анонимен

преди 11 години

2 май,който ще е почивен нали щеше да се отработва на 11 май.Това променено ли е?

298

Пурко

преди 11 години

12 май- мир на праха му, на герберастията

297

Анонимен

преди 11 години

vsichki na prexoda izmenici ,da badat raztreliani.da se vavede smartno nakazanie .kvo kato sme v evrosauza.

296

Анонимен

преди 11 години

Ало плевня научисе да не четеш и да не слушаш какво ти диктува Буда

295

Slaveikov

преди 11 години

tosi dirigent ne e za nashia hor. toi ne razbira ot muzikalno tempo i ot mnogoglasen hor. ste go prodadem na drug hor.

294

Анонимен

преди 11 години

Кръгът "капитал" започна да съветва президента, не че е спирал де:)))))те са му казали кога, когато на тях е удобно:))))

293

Shukarie

преди 11 години

kade go vidya tova obrastenie kam nas , bg naroda , - balgarkite i balgarite, uvajaemi dnes.bg?mnogo si lajesh, dnes.bg, kato dart ***!Gospod i tebe gleda. vnimavai.

292

От 340

преди 11 години

Та затова - ще бъде много полезно, ако тоя Обществен съвет при президента се занимае с такива въпроси. Ако посоката се определи и настояваме на нея, нещата ще могат да развият. Човек като иска да има работа, ще знае към кои сектори да се насочва. Малките фирми ще знаят в каква дейност да инвестират и тн.Сега само циклим на едно място, защото не гледаме напред, а как се чудим как да се оправим на момента.

291

Анонимен

преди 11 години

До 338Няма такова нещо като парите са си в държавата. Вярно, ако не се пилеят и крадат, ще бъдат повече, но това не генерира приходи (освен данъците). Те са нужни, за да излезем от разрухата по градовете, селата и дупките по пътищата.Ако ще развиваме селско стопанство - ще искат ли хората да се върнат на село и да бачкат там? Ще можем ли да договорим добри цени за износ на продукцията? Такива отговори трябва да имаме - да знаем накъде вървим, кой какво да учи, за да има работа и доходи.

290

Анонимен

преди 11 години

Смешен си Плевня не магическа пръчка а кол ще получиш ти от народа!Въпрос на време е и при теб милионерче.Те нямали вълшебна пръчка с която да ни направят живота по-богат- ей долен *** скрии се и ти в болницата само там влизате доброволно- а всички в затвора трябва да сте.Като нямаш вълшебна пръчка ти долно какво направихте за 4 години за да се чувства народа богат - НИЩО,само за вас и за всички около вас направихте а не за другите които те избраха заедно с Будата

289

до 336

преди 11 години

Те парите са си в държавата ако се прекратят кражбите, развива се селско стопанство и лека промишленост и туризъм ще живнем!

288

az

преди 11 години

Добре, вече е ясна датата на изборите, но само да не влязат в служебният кабинет хора като Кристалина Георгиева, или пък г н Прокопиев.

287

Анонимен

преди 11 години

До 335Това ясно. Аз питам какво бихте вие направили, за да има достатъчно пари за българите. Да стане България развита икономически страна. Какво искате да развивате, накъде да вървим? Щото ок ще се разправим с онези от НС. Може и да успеем да вземем обратно откраднатото. Обаче оттам - накъде? Как искате да се генерират печалби? Каква икономическа посока искате за България?

286

до 332

преди 11 години

Искаме тия които охраняват парламента да му затворят вратите и да арестуват всички вътре!