285

Пурко

преди 11 години

Плевнята не нарушава ли конституцията, като обявява дата на избори, а още не е връчил мандата на ДПС?

284

minka85

преди 11 години

Нашият президент като е излязал пред народа да държи реч, да вземе да се отрече от кръга, който стои зад него и мъ дърпа конците! Гопожа Цв. Бориславова дали не е наредила вече служебния кабинет и дали не търка доволно пръсти? Трябва ли корпоративните интереси на президента да се пставят над тез на народа?

283

От 318

преди 11 години

Който слага минуси, да вземе да напише защо не е съгласен и какво иска.

282

violetta

преди 11 години

Как я докарахме до това плачевно положение, г-н президент? За бедните хора изход май няма да има, защото Вие правите всичко нещата да бъдат в полза на монополистите и на ГЕРБ. Затова оше дълго ще бъдем наричани държавата на мутрите. Самият ни президент е мутра.

281

Veselin

преди 11 години

Ушким събираха повече данъци, митниците стегнаха, в ЕС сме, стягаме коланите и на края хората по малко пари имат, много хора са и без работа, а в ЕС се плашат от БГ работниците, нещо тая икономика се побърка :) май капитализмът няма много допирни точки с демокрацията, по скоро има с комунзма и фашизма в съвременен вариянт

280

Veselin

преди 11 години

Досегашните партии 24 години работят на принципа на жабата която я сваряват на бавен огън, и докато се усети жабата вече е парализирана и не може да изяга и се сварява .Това им е политиката, но с течение на времето, ще го осъзнаем .

279

blagoroden_elen

преди 11 години

И ето сега излиза информация, че Плевнелиев е човек на Иво Прокопиев и компания. Кръга там е ясен Кунева, Дянков, Кристалина Георгиева, Донев и Павлов....Ако тези ще са ми новите министри още сега Плевнелиев да подава оставка!

278

Бай Ставри

преди 11 години

Добре, че народа го поиска, та и ти да се сетиш. Трудно ти беше, ама тепърва ще се потиш.

277

blagoroden_elen

преди 11 години

Плевнелиев, каквото и да казва, все тая! Неговия глас е глас е глас в пустиня! Да се захваща за работа и да внимава той от какви кръгове ще назначи нови министри, че тежко му, ако са хора свързани с бившото управление или разни "бизнесмени" с купени медии у нас. Нека каже на кои олигарси симпатизира и кои съмнителни личности от политическия и бизнес живот иска да лансира в новото правителство. И най-накрая се сети, че трябва да определени дата за предсрочни избори.

276

Илияна

преди 11 години

"Гражданите ни подадоха ръка, нека да я поемем", призова той. - О Боже! Каква ръка?! Какво си приел бе Росене?! След, като дори едно от исканията на протестиращите не искаше да изпълниш! Абсолютна лъжа, абсолютен популизъм демонстрираш в момента. Хайде да видим, кое ще е новото служебно правителство, защото имам дълбоки съмняние, че ще от така лансирай напоследък кръг на Дянков Прокопиев Кунева и други! Това би било национално богатство.

275

Пурко

преди 11 години

Улицата изгони Тиквата, той иска пак да се връща?

274

Криси

преди 11 години

Ще видим кой ще гласува и кой не,то дотогава има бая време да размислим

273

gusanita

преди 11 години

Плевнелиев пак е подкарал общите приказки за много работа и *** фрази за просперитет, ама не сега, а някой друг път... Спряганите за служебни министри в кабинета, който по всичко личи ще реди господин президента са все калинки на разни олигарси, сиреч и той не се е вслушал в гласа на народа за служебно правителство, съставено от независими експерти. За пореден път Плевнелиев показа, че не е човек на делата, а на празните приказки, за това нищо чудно и да е следващия

272

Пак до Коци

преди 11 години

Ти какво искаш да не гласуваме та пак тия дето гласуват да си изберат СТАРИТЕ МУЦУНИ !!! Щото те си имат хора които да гласуват за тях !!

271

mamuta

преди 11 години

Значи да очакваме, че служебното правителство ще бъде съставено от енергийната мафия начело с Цветелина Бориславова, Дянков и всички останали, които стоят зад Плевнелиев.

270

teritorialno_podelen

преди 11 години

Реално погледнато нямаме нужда от такъв президент като него. Ако подаде оставка, ще направи услуга на много хора. Публична тайна са връзките му с енергийния мафиот Иво Прокопиев. По-точно жена му, която дълги години е работила в негова медия.

269

Анонимен

преди 11 години

До 311Моето мнение е, че много от хората тук нямат решение и възгледи. Например, някой казва, че иска да гласува за гражданска организация. Каква ще е платформата й, никой не казва и не мисли. Искат се (с право) нови лица. Но какво ще развиват те - земеделие ли, промишленост ли, услуги ли, никой не мисли.Само празни лозунги и долу на предишните - жалко е.

268

Леонсио

преди 11 години

Тая снимка от Кърмит, Пиги и сие ли е? Бойка, Плевнелиев- все тая- вън.

267

Veselin

преди 11 години

На народа му писна вече, работят ако имат работа като скотове да си платят тока и другите сметки и им остава малко за храна. Това ли е демокрацията която искахме, за такава свобода ли се борихме, тази демокразия ми прилича на комунизъм и фашизъм, но в съвременен вариянт .

266

fire

преди 11 години

Хората се вдигнаха на стачки заради монополите и цените на тока !!! С едни избори не се решават проблемите за които излязоха хората, а само се хвърля прах в очите. Едно от исканията беше да се намали броя на депутатите , а не само да се подменят !!! Проблема с високите цени на тока НЕ Е САМО В РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА !!! Цената се сформира от самото производство от ЕНЕРГО ЦЕНТРАЛИТЕ, НЕК и накрая разпределителните дружества !!! ЗАЩО ВСИЧКИ МЪЛЧАТ КАКВИ ДОГОВОРИ СА ПОДПИСАЛИ ЕЛ. ЦЕНТРАЛИТЕ !