157

Seifi

преди 11 години

Отговорете ми честно за какво ви е този парад да сте по близо до ВОРЛИК ли , какъв е смисълът, не мога да го разбера

156

БАЧКАТОР

преди 11 години

Защо е нужно да има пропаганда на *** ??? Като искаш да си обратен бъди, защо трябва да го рекламираш на останалите? Какво те интересува теб обратния сексуалната ориентация на останалите хора? Едва ли *** могат да дадат логически смислен отговор на тези въпроси.

155

Анонимен

преди 11 години

Ако не е гей,колкото и пъти да пробва няма да стане такъв. Ако не е гей изобщо не би му минало през акъла да пробва. Нещо пак нагази в теорията че това е избор и едва ли не зависи от теб. Не ,въпросът не е какво ти харесва на теб, а на мозъка ти.

154

Seifi

преди 11 години

Какво казваш да пробва веднъж , от веднъж гей не се става. Пък ако му хареса ново месо а

153

Анонимен

преди 11 години

Такова нещо като "модерно да си гей" е пълна идиотщина и само *** би го измислил. Модата и хомосексуализма са две несъвместими неща. Виж,обаче модата и фалшивото подражаване или имитиране на някакво женствено поведение е социален театър и хистеричен медиен трик.

152

до 152

преди 11 години

Можеи да е модерно ДА СЕ ПРАВИШ на гей! ,но това е безплодно ПОДДРЪЖАВАНЕ. Може да е модерно да си МЕТРОСЕКСУАЛЕН. Но това не означава ,че си хомосексуален,това означава че играеш социален театър!

151

До 149

преди 11 години

Кефи са ако щеш и на хипопотам. Изобщо не ме интересува. Просто не парадирайте с това. На мен въобще не ми пука какви харесваш и защо. Обаче ти търсиш непременно всеобщо внимание, поради това, че си различен. Е за това става въпрос. Просто сте с психични отклонения. Един нормален човек никога не занимава околните със сексуалните си предпочитания и изживявания.Те са лични и интимни.

150

до 147

преди 11 години

Като няма какво да кажете се втурвате към дежурните баналности като "извратеност" и бог "бог",или започвате да обиждате. Говорете аргументирано. Вие сте изключително низки твари,слаби и зависими от ограниченията на собственият си акъл!!! Да използваш такива разтегливи и смислово несъдържателни понятия като "извратеност","нормалност" е признак за предразсъдъци и интелектуална импотентност

149

Seifi

преди 11 години

Стига глупости при едно от прибиранията ми в България една позната масово разправяше че сред малките 15/16 годишни било много модерно да си гей. От къде идва модата от медийте и такива събития като Гей Парада.явно 146 иска нови попълнения и свежо месо.

148

Ъц

преди 11 години

До 139+ 100

147

Анонимен

преди 11 години

Бога от небето си го заври там където лъчите изгряващи от небето никога не достигат! *** ***!

146

Анонимен

преди 11 години

Никой няма интерес да прави малко дете обратно,защото е прекалено малко за да се занимава с него. Защото ние не сме педофили,аз като всеки нормален човек се кефя повече на по-големи от мен. Но пак трябва да се доизясните какво значи малко дете. От 14-нагоре това е полово зрял индивид с установена ориентация!

145

:)

преди 11 години

Комунизмът (който знаехме досега)е преходен период към новия световен ред,който ще има нова световна религия към Луцифер(сатаната)наричан от окултистите"бунтар"и "жертвал се" за "свободата на хората".Това е лъжа,бунта е срещу Бог на небето,Който е определил ден за съд на всички ни и нова земя и ново небе,всичко ще бъде унищожено както е сега,затова Исус дойде да ни каже и научи,всички сме грешни ,трябва да се разкаем, не да пропагандираме греха и омразата но вяра в Исус :)

144

Анонимен

преди 11 години

Извратеноста не може да се оневини с никаква философия.

143

до 144

преди 11 години

Покажи ми едно малко дете,което се е зарибило по този начин. Търси и ми покажи. Защото това не е като дрогата да се зарибяваш,не ти ли е в кръвта не става. А и моля те категоризирай какво имаш впредвид под малко дете? Ако имаш впредвид тийнеъджър - трябва да знаеш че механизмите на сексуалността му вече са формирани и независимо дали осъзнава какъв е,той вече има някаква сексуална ориентация която не може да бъде променена. Хетеро или хомосексуална.Едно подобно "зарибяване" не би имало никакъв ефект и точно за това искам да ми посочиш доказателство,защото масата от приказките ви са думи казан

142

Анонимен

преди 11 години

Можеш да съблазниш само някой,който е предразположен към съблазняване. Ако под съблазняване имаш впредвид връзка на тийнейджър със някой батко на 22,ами този тийнейджър е бил гей през цялото време и точно затова е намерил/приел въпросният батко.Виждате ли колко нелепо и глупаво е всичко,вие просто мислите наизуст чрез някаква книга,която е напълно неясна и сама по себе си неопределена.

141

Seifi

преди 11 години

Браво на руснаците , хомосексуалистите да ходят в клубовете си и да правят там каквото им душа иска никой няма да им пречи. Като искат Гей Парад да хващат самолета и в САЩ , холандия или кадето им кефне.Защо трябва чрез парада да зарибяват малките деца да си мислят че е модерно

140

Пачо

преди 11 години

Не са същите руснаците каквито бяха. Още помня преди години когато *** в Москва се бяха събрали на неразрешен митинг и съвсем случайно от там бяха минали два автобуса ОМОНовци ( на учение ли бяха тръгнали или се връщаха не помня ) *** *** после ги нямало. Размислили са вероятно и са си тръгнали ...

139

До 138

преди 11 години

Никога не съм споменавал, че съм вярващ в определена религия. Има си общочовешки закони, които като се престъпят и с обществото е свършено. Наречи ги Божии или каквито искаш. Между другото убийството е също вид бунт и търсене нали ? Според философската ти философия де...Не се опитвай да си доизмисляш и да лепиш етикети... Както ти казах самостоятелното мислене не е за всяка глава.

138

Анонимен

преди 11 години

Дай ми пример за такова съблазняване. И недей да бъркаш хомосексуалност с педофилия,защото двете неща са съвсем различни и не могат да пребиваават у един и същ човек.