197

Анонимен

преди 11 години

Азис трябва да го ограничаваме не заради хомоеротизмът му, а заради вулгарността му, която е присъща на чалгата изобщо. Чалгата е отвратителен кич.

196

до 198

преди 11 години

Това банално сравнение е нелепо,защото педофилът е насилник и при такъв акт няма взаимно съгласие. Повече от нелепо е и за да не се затвърждаваш като нелеп човек по-добре склони и потвърди. Трябва да признаеш ,когато не си прав,защото ставаш всъщност още по-нелеп в мисленето си!

195

Анонимен

преди 11 години

А ,така ли,обществото ме било направило... И как? Аз когато открих ориентацията си въобще нямах контакт с това общество,защото тогава нямаше интернет. Телевизия не гледах,освен разни детски предавания. В училище не помня някой да е говорил за хомосексуализъм ,но още от малък усещах ,че нещо с мен е различно,че имам по-женствени интереси като да си играя с кукли. Преди въобще да знам какво означава "гей" аз вече се усещах - например заглеждах се повече по момчетата. Това когато бях на 12/14 год.

194

Анонимен

преди 11 години

Гей е измислена дума,която описва това което човек обича да прави в леглото си. То си остава там и не бива да се отъждествява със личността---И един педофил или зоофил си го прави в леглото, а аз да не го отъждествявам с неговата личност, така ли ? Каква е тази глупост ?

193

Хмм

преди 11 години

85.14.28.178/tialoto/files/galleries/540x815scale/28fa4c62eac310d2c907374990520f5c.JPGТи явно не ме разбра...следва ли да ограниавам децата си от телевизия и нет за да не виждат наляво и надясно - това горе?Извади си каквото имаш отзад, прочети и тогава ме наричай плоскоумен форумник. :)

192

Анонимен

преди 11 години

Спорд някои да споделиш публично сексуалната си ориентация е равно на парадиране,обсебване,зарибяване и прочие налудничави глаголи излезли от устата на плоскоумни форумци...

191

Хмм

преди 11 години

Ето срещу това е описаният закон85.14.28.178/tialoto/files/galleries/540x815scale/28fa4c62eac310d2c907374990520f5c.JPGИ свободният достъп до него и разпространението му пред/сред малолетни. Каквото и д ами говорите - какъв се ражда човек - човек става такъв какъвто го направи обществото и малко или много за подрастващите това си е модел на поведение. И който не го разбира и го намира за нормално и безобидно - явно е чист *** и заслужава отстрелване с бренеке.

190

до 189

преди 11 години

Ти си болен,лекувай се, спешно!Кой е тръгнал да ти обсебва децата,притрябвало му е, това са нечии параноидни внушения.

189

Анонимен

преди 11 години

относно детето си и дали ще го избягваш или малтретираш.-----------------Вие, гейовете сте параноици! Какво малтретиране те подгони, бе човек? Каква е тази психоза!Я, не раздувай нещата, точно като незадоволена женка!!!!

188

Анонимен

преди 11 години

Да ,защото поставяш хората в рамки. Гей е измислена дума,която описва това което човек обича да прави в леглото си. То си остава там и не бива да се отъждествява със личността. Защото това дали предпочиташ ориз или картофи,сиреч мъже или жени въобще нищо не определя за човека.

187

Анонимен

преди 11 години

Ти си тоя дето поставя личното над социалното, след като си избираш приятели въз основа на сексуалната им ориентация и въз основа на нея решаваш кой да отбягваш и кой не.-----***, това да парадираш с ***, е равносилно при хетеросексуалните обществените и социални контакти да се крепят на факта, кой колко кръшка на партньора, за да е налице сексуалният момент във всяка друга дейност!

186

Анонимен

преди 11 години

Няма да е голяма загуба,че го отбягваш,няма да загуби кой знае клко че такъв *** като теб не е в обкръжението му. --------Значи, всеки, който не харесва гейове е ***, така ли? Нали парадирате, че сте честни и открити, а аз нямам право да отговоря честно на зададен въпрос, защото вече съм ***!

185

Помнете ми думата

преди 11 години

Бавно идва денят в който нормалните (хетеросексуални) хора ще бъдат кастрирани и изолирани, докато еднополовите ненормалници си отглеждат деца в бурканчета, докато си завират нещица дето им текне. Малко след този ден - АЗ обещавам да накарам колкото се може повече гойчоци да пищят в агония, дълго преди да им разпилея мозъка и ненужните за възпроизводство, според изкривената им психика атрибути. Знайте, че ще го направя. Къде ще сте вие, докато те обсебват децата ви колко е готино и модерно...

184

до 186

преди 11 години

Никой гей не твърди ,че това го прави по кадърен от другите. И всъщност по-скоро е "Той е кадърен ВЪПРЕКИ че е гей".

183

Анонимен

преди 11 години

Но всъщност ти пожелавам да ти се роди гей-син! Вярно,че ще му е тежко с такъв *** като теб,но ще ми е интересно да видя дали ще говориш същите неща относно детето си и дали ще го избягваш или малтретираш. Но ако го сториш - ето това ще е погром за цивилизацията,не хомосексуализма. Хомосексуализъм е имало в древността още преди да си бил заплануван,особено на изток.И не - упадъкът на Китай идва след идването на западните ценностти,в случая комунизма.

182

Анонимен

преди 11 години

Еее, ти много си фантазираш какво ще стане, ако приемат закона! Едно е да пише за сексуалната ориентация на дадена личност като факт, друго е постоянно да се набляга как еди кой си, който е гей, е много кадърен! Подразбирай: той е много кадърен, защото е гей!

181

до 181

преди 11 години

Няма да е голяма загуба,че го отбягваш,няма да загуби кой знае клко че такъв *** като теб не е в обкръжението му. Ти си тоя дето поставя личното над социалното,след като си избираш приятели въз основа на сексуалната им ориентация и въз основа на нея решаваш кой да отбягваш и кой не. Но не забравяй скъпи,че заслугата ти да си хетеросексуален не е твоя,това е просто случайност,гените ти са решили така. И ти можеше да си от другата страна,а там може да са и твоите деца и внуци - никой не знае!!

180

Анонимен

преди 11 години

Ами в биографичните статии какво - там където пише за сексуалните отношения на дадената личност ще оставят бяло поле? Това е тотална цензура и си нямате идея колко ще принизи Русия в световен план. Ем честито,ако извършат описаното по-горе от мен ще затвърдят сигурното си мясо на жители от средновековието!!!Поздравляю вас, дорогие!!!!

179

Анонимен

преди 11 години

И какво ,ако приемат този закон руските телевизии ще трябва да цензурират куп сериали ,филми и литературни произведения,сред които: Уил и грейс, glee, Отчаяни съпруги, Brothers & sisters, Fisica o quimica и много други.И как ще стане това,като в интернет ги има качени?!. Нее,сигурно ще стигнат до там че ще цензурират и интернета. Не ми казвайте,че смятате това за нормално,това е тотален погром и говори изключително зле за Русия.Ами със статиите в уикипедия на сексуална тематика какво ще правят, просто ще изтрият научната информация за половата ориентация ли?! Ами в биографичните статии ка

178

Влади-Мир

преди 11 години

А, и още не господин/жа Гей, за правото да провеждаш парад в Москва се заплаща много скъпа цена. Заплаща се със 27 млн убити(9 млн военни и 18 млн цивилни), смятам че е непосилна за вас господин/жа Гей, така че ориентирайте се към Ню Йорк, може да участвате в програмата между балончетата на "Спондж Боб" и "Спайдърмен"