217

Анонимен

преди 11 години

Аз уважавам гейовете но ненавиждам педерастите.Познавам гейове за които всички знаят,че са такива но те не парадират с това,не ходят по гей паради и въобще избягват темата.Тези,които познавам са интелигентни и много културни хора.Но съм върло против тези които парадират с това както и против всякакви гей-организации,паради,бракове и гей пропаганда!!!

216

do. kireza

преди 11 години

stiiiggaa ne govori prostotiyi.ne se pravi çe ne gi razbiraş tiya raboti. tii ssiiiiiii sışttttooo ppppeedderaaas dolen homo -gey -aysiktir -***ç. mrısen.

215

kireza

преди 11 години

В СТАРИЯТ ЗАВЕТ ЯСНО И ТОЧНО Е КАЗАНО ЗА ХОМОТО......БОГ НАПРАВО Е СТОПИЛ СОДОМ И ГОМОР - СВЪРТАЛИЩА НА ДРЕВНИТЕ ХОМИТА.......ЕТО ТОВА Е ПРАВИЛНОТО,ИНАЧЕ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ДЕГРАДИРА И УМИРА!!!ГОСПОДИ,ПОРАЗИ СЕГАШНИТЕ ХОМИТА!!!АМИН

214

Българин

преди 11 години

РУСИЯ ЗАБРАНЯВА ХОМОПРОПАГАНДАТА В УЧИЛИЩАТА СЪС ЗАКОН!!!А у нас всякакви толерасти от Евр(оп)ейския съюз и САЩ пропагандират педофилията като норма на поведение, посланикът на САЩ всяка година е начело на гей-парада в София!Долу сатанинският, гейски Евр(оп)ейски съюз, долу НАТО!!!Да живее братска, славянска, Православна Русия и нейният велик и славен народ!

213

american boy

преди 11 години

Проблема е от световен мащаб и някой някъде доволно потрива ръце, защото нечий пъклен план успява. Може и да е самия Сатана! Факт е, че в Америка вече в много щати содомията се пази със закон, легализиращ брака между пед**асти! Оттука натам, по криворазбраната линия на правата, тия семейни пед**асти имат право и да си осиновят дете, щото иначе било дискриминация! Я си представете едно невинно и с нищо незаслужило тая съдба детенце от дом осиновено от двама "татковци"?!? Настръхват ми косите! НЕ!

212

Настрадин ходжа

преди 11 години

Моля, да си погледнете заглавието! Срамота, поганлък и невежество!

211

vatman

преди 11 години

До dimitar an*site na dupedatite sa po elitni chisti njamat glisti i hemoroidi no tochno na teb njama da ti pysnat pazat se ot horski ochi

210

Невойнствен хомофоб

преди 11 години

Понеже съм стар и много знам и помня, ще споделя, че и едно време имаше хора с "обратни" наклонности. Те бяха публично известни. Имаше великолепни артисти, любими певци и народът ги обичаше, като не обръщаше внимание на тези им склонности. Те не парадираха с това. Днес разни със сбъркани хромозоми или подражатели, със сигурност имащи проблеми от психологично естество, напират да се изявяват, крещят, развяват знамена с цвета на дъгата. С това те автоматически стават антипатични на болшинството.

209

dimitar

преди 11 години

vsyaka propaganda za razprostranenie na homoseksualizam tryabva da se sankcionira.vsichki homoseksualisti rabotrshti v sverata na obrazovanieto tryabva da badat izhvarleni.homoseksualisti na darjavna slujba sa zaplaha za nacionalnata sigurnost(primer-narodnoto sabranie na bg).ne moje da se propagandira genetichno otklonenie za norma.pedalite sa vredni za obshtestvoto-vednaj dobili prava i pochvat da nastapvat kam vlasta, i stava e*ana darjava.

208

Бряк

преди 11 години

Какво заглавие?!!!! Какво общо има между религиозната принадлежност и сексуалната ориентация ,че и сблъсъци да има???!!! Най- вероятно на двете групи им е дошла в повече водката!

207

мъж

преди 11 години

гейовете са ми отвратителни, смятам, че трябва тихомълком да си гледат болестта, а не да пропагандират извратеност агресивно. толерантен съм към тях доколкото не се бъркат във възпитането на децата ми. няма да търпя да ми натрапват в учебници и по медиите че това е нормално. не- не е нормално! не е нормално мъже да се целуват и жени да да се пипат! искам внуци, а не розови балони! ако трябва - ще ви бием! ако трябва и с по-лошо! няма да търпя и ми пропагандират че е нормален и бракът с ***!

206

kireza

преди 11 години

До отговор на 207Защото е така.Най много заболели от спин има сред пед.........,най уязвимо място за заразяване е анусът.Това е известно още от 1984 година,информация на СЗО.По каноните на свещенните писания това е грях и затова бог е изпепелил Содом и Гомор!!!

205

отговор на 207

преди 11 години

Незнам защо в БГ свързват болеста СПИН с педитата а те нямат абсолютно нищо общо!Всеизвестно е че голяма част от бялата раса,*** или не изобщо по-никакъв начин не може да се зарази от СПИН!Прародителите на фашизма в Британската империя наричащи учението си ЕВГЕНИКА още преди векове правили изследвания и установили че т.н. НИЗШИ РАСИ и БЕДНИТЕ АНГЛИЧАНИ се размножават на поразия за разлика от АРИСТОКРАТИЧНИЯ ЕЛИТ!Добро утро,за ***!Това е нормално и се знае от векове!Същото е за бедните...

204

Анонимен

преди 11 години

Е като ще е нетактично, да си го кажем: Хомосексуализмът е заболяване, което е изкарано през 1973 година от списъка с психични заболявания на СЗО, под натиска на богатото финасово хомо лоби! От тогава та до днес се проповядва сексуалната революция, която стига своя апогей в днешни дни с всички тези паради и измислени права и свободи на различните! Каква е целта? Само една: разлагане устоите на обществото!

203

Анонимен

преди 11 години

Точно така, не ти трябва поколение! И това ви се обяснява - като сте такива, бъдете си такива и не ни занимавайте, което означава не се пънете да осиновявате деца или да си ги правите в бурканчета! Ако сте богати, като ония рептил Елтън Джон, има достатъчно начини да си похарчите благородно парите! Между другото, да ти подскажа, при болните от рак на устната кухина, гейовете са над 60%, но официалната медицина го крие, защо ли?

202

Анонимен

преди 11 години

Не ми трябва поколение. Някои мислят само как да си оставят семето,като че ли с това се изчерпва жизненият им път. Направили са деца на някоя фуста и айде,вече са дали даннта си,най-великото нещо. Знаете ли колко велики хора ,които ще останат в историята на изкуството и науката са нямали деца? И какво като имате,първо да видим що за хора ще са,което е по-важно от самото имане.За имане и баба може - *** са спецове в това отношение.

201

Анонимен

преди 11 години

Писна ми да съм толерантен. Колкото си по тактичен , повече ти се качват на главата. Гей означава мръсен ***. Мръсни *** педофили долу ръцете от нашите деца.

200

Анонимен

преди 11 години

А ,така ли,обществото ме било направило... И как? ----------Не те е направило обществото, което всъщност, само показва, че генът ти е дефектен и, ако не се правят деца инвитро или с други дяволски фокуси, той просто ще умре, т.e. един като теб няма поколение!

199

Анонимен

преди 11 години

Знаеш ли, не се замислям много за гейовете и ми се вижда унизително всичко да се върти около една с*ирка!

198

Хмм до 200

преди 11 години

Нищо набално няма в сравнението. Пример (понеже и аз съм пораствал, като теб самият). Имаше чичко на компютрите който много обичаше момчета да му седят в скута и пускаше време аванта за това...ми много мои френдове се навиваха - играеха на компите всички доволни - и елемент нямаше на насилие. 3ма от тях са явни *** към днешна дата, чичкото никой не го знае де е...