27

Osiris1001

преди 11 години

Една проста сметка: За да се изкупи инвестицията от 20,6 милиарда лева през цената на електроенергията от АЕЦ Белене за 20 години е необходимо тя да бъде продавана за близо 200 лв. за мегаватчас. Сравнете я с микса на електроенергията от 80,5 лв за мегаватчас, която днес купува НЕК и ще се убедите, че изграждането на АЕЦ Белене ще бъде поредния удар за българските потребители на електроенергия.

26

Анонимен

преди 11 години

Достатъчни им са парите,с които техните да им купят свещибило за осветление,било за погребение!

25

Osiris1001

преди 11 години

АЕЦ Белене ще осигури много работни места. Ако за 3500 ÷ 4000 работни места при строителството и 500 ÷ 800 при обслужването трябва да изхарчим над 20 милиарда лева, при липса на необходимост, по-добре да строим пирамиди хем по-евтино ще ни излезе, хем къде по-безопасно. А може и някой лев да вземем от туристите, които обичат да се наслаждават на човешката глупост и алчност.

24

браво

преди 11 години

партията на Капон станала цели пет души

23

cocascola

преди 11 години

Гнус ме е от тези изчадия адови, като този от снимка номер три и неговите комбини - БСП, ДПС, СДС НДСВ

22

Анонимен

преди 11 години

ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЛИ МИЛИАРДИ, ЗА ДА ОТЪРВЕМ КОЖИТЕ НА ЕНЕРГИЙНИТЕ МАФИОТИ ОТ БСП, ВЗЕЛИ РУШВЕТИТЕ?АЗ - НЕ!

21

Icelander

преди 11 години

До РеалистКакъв реалист си щом като не гледаш реално на фактите?! Без нова атомна централа, България е застрашена от липса на електричество и потенциален внос от своите съседи. До 2028 години България ще се лиши от 4 от 5те се основни електроцентрали, които произвеждат близо 70% от тока в страната (ТЕЦ Русе, ТЕЦ Варна, ТЕЦ Бобовдол и ТЕЦ Марица Изток 2). До 2031 г ще излезе от експлоатация и АЕЦ Козлодуй (дори и след удължаване на живота й). След 15 години реалните възможности на страната да произвежда електричество ще са поне два пъти по-малки от потреблението. Нали не искаме режим на ток

20

Кажи "ДА!"

преди 11 години

Колко ли още маймунджулуци ще видим? "ДА!" за Белене! Лъжат ви, братя българи, плашат ви! Ще наговорят какво ли не за милиарди, за отработено гриво, далавери! А нашенецът оглупява светкавично, щом чуе думата "далавера". Забравя гаражите и хотелите на Надето, хотелите на Софииянски, Костов, Доган,на братчето на Миленчо и т.н Повтарям "Да!", защото само след няколко години ще се хапем по гъ....

19

Анонимен

преди 11 години

А тия пройдохи колко са дарили не е ли редно първо те да дадат някой лев, после да искат от работещите хора които не се шляят по площадите по цял ден.

18

Анонимен

преди 11 години

Да бе верно... като ще е толкова печеливша, защо Р.Обч не инвестира някой милион. По негови сметки за година две ще си удвои парите.

17

Анонимен

преди 11 години

ето вижте им морала и съвестта на тия.никой да не се върже на разни циркове за референдуми и др подобни театри.на ония хич не им пука за народа а са единствено за личните си интереси.

16

arhar

преди 11 години

Ако няма АЕЦ Белене, какво ли ще стане с Гоце и Запалката ? Как ли ще реагира Путин ? Ще бъде интересно да видим дали някои другари са взели рубли, които ще трябва да връщат !? Учудвам се, че и С. Паси беше на първия ред сред Гоце, Запалката и Р. Овч. !?

15

Radiacionen tip

преди 11 години

И да се монтират нови в Козлодуй- максимум 10-15г., ако им разрешат. Евентуално. За Белене има разрешение. След 5-6г.- я камилатау я камиларя! И тогаво мече- нито Козлодуй, нито Белене, нито ток. Щем, не щем- решението трябва да се вземе сега.

14

e

преди 11 години

До: prb***prb.bgОтносно: до главния прокурор на Р.БългарияДата: Четвъртък, 2013, Януари 17 12:26:43 ЕЕТГосподин Цацаров,моите уважения,чуйте;Това,че призовавате Прокурорите да изпълняват задълженията си както трябва е добро,но да знаете,че "Гоелемия Проблем " е в досъдебното производство.Така,че насочете там "Вниманието си",като ще откриете не "пропуски",но углавни престъпления... И ..."по служба".Простете ми за граматичешките "грешки",но те са верни .С уважение : гражданин на Р. България

13

arhar

преди 11 години

Някой да каже на Гоце, че днес е 17 - , а утре 18 януари ! Но сега не сме 2008 г. , когато Путин дойде в БГ и апаратчикът от ДС започна да сънува ' голям шлем ' ...

12

Без изненади

преди 11 години

Хаха, видяхме до колко дупетатите мислят за собствените си ***, а не за благото на народа. При цена от 20 млрд. лв. и много лихви отгоре, които ще оскъпят проекта поне 2 пъти, при около 3 млн. работещи, сметкта показва, че всеки работещ трябва да заплати 12-15 000 лв. Извинете, но повечето от българските работници печелят толкова за 2-3 години. При положение, че богаташите в НС не се бъркат дори за стотинки, от къде ние работещите да ги извадим всичките тези пари?

11

Анонимен

преди 11 години

Да не стоят на площада и да просят ами да се хващат и да работят лентяи, е как ще имат пари комунизма свърши момчета никой не е длъжен да ви храни.

10

Реалист

преди 11 години

Лъжите са ясни. А истината е, че политическите потдръжници на проекта от БСП са взели авансово комисионните преди време. Голям огън им гори под краката и затова, като защитават АЕЦ Беляне пяна им излиза от устите. Все пак хората които са дали парите искат "работата да се свърши" иначе......

9

Анонимен

преди 11 години

да се скрием под крилото на Путин

8

Icelander

преди 11 години

Хубаво е, когато накуп се е събрал целия партиен актив на една партия. Чудно ми е само защо М. Капон не е там - да не би и тя вече да се е отчаяла от собствената си немощ на тази българска ЕНП и вече партията да е останала само с 4 члена?!