112

иииии,

преди 11 години

тоя като го видя вече на снимка и повръщам!

111

tosh

преди 11 години

с нелепите си коментари само обеждате тежката драма през която е преминал бащата.Този случай е доказателсвто, че има достоини хора в тази държава, а останалите крадци рано или късно ще бъдат изправени пред Народния съд. Дали съдът ще е тук или горе времето ще покаже.

110

ХА ХА

преди 11 години

Пост 91 кърти.10 човека са се оприличили като ***.

109

БорисOff

преди 11 години

От снимката разбирам следното, атанасова го е хванала здраво за топките и големия чак се изпотил д..а :)

108

Гб

преди 11 години

Към богаташите, които са прочели материала.Господа не чакайте да умират децата ви, за да разберете че парите не струват без да помагат. Няма да ви ровим с парите ви. Дайте ги на България и българите, учете ги как да станат богати и как да успяват. Само тогава парите ви ще помогнат.

107

Анонимен

преди 11 години

Дарителя е костов с комисионната от нефтохима.

106

Хей, 126!

преди 11 години

А бе 126, маани ти хотела на Станишев в Царево - ти ела моя хотел да видиш на Градина!Четири етажа, бако, басейн, фитнес, туй инклузив - онуй инклузив, еееее!Направо на плажа!Е в тоя хотел, начи, бех отседнал!За седмица ...

105

никоя

преди 11 години

не може да ме зарадва тази новина. не може да зарадва никой нормален човек. вместо да се строят детски площадки и куклени театри, ще строим болници за онко-болни деца. кой ги разболя? прекрасният живот в България! егати държавата - разболява си народа, щото не и пука за него, па после търси благодетели дето да строят болници и да си погребват децата...плюя на тази държава и на ония мазни лицемери от снимката :(

104

Мъжа и жената интимн

преди 11 години

Нали добре звучи:Мъжа и жената интимно?Кот съ напъват.

103

Анонимен

преди 11 години

Мирише, някой комунист се е усрал.

102

edim

преди 11 години

TUK SAMO KOMUNISTI LI IMA? PLUVATE SAMO.

101

Анонимен

преди 11 години

А Б.Б. Като е милиардер какво лично дарение е направил, за каква благородна кауза е помигнал като е дал лични средства ? Няма такава, той само *** и с чужда пита помен прави !

100

Ха ха хааааа

преди 11 години

Статията не се препоръчва за комунисти над 60 год.

99

Интересно

преди 11 години

Госпоицата или госпужата, с тез устнички що че прави на премиера?

98

До джон

преди 11 години

Задай този въпрос на комунистите или обедня последните 3 год. Ако е така си за прокурор щето само престъпниците обедняха последните 3 год.

97

Тъй, тъй

преди 11 години

Браво мутро.Трябва АКТИВНО да участваме в прането на пари.Келепир майка, келепир.

96

опорочавате идеята

преди 11 години

Добре де, дарител строи детска онкологична болница. Но защо отново слагате тъпата снимка на тъпия пожарникар? Той не е дарителя! Със снимката на пожарникаря само опорочавате идеята на дарителя да дарява!

95

Анонимен

преди 11 години

ВСИКИ ДЕТО ЦЪКАТЕМИНУСИ ЗА Б.Б. ВИЖТЕ ХОТЕЛА НА СТАНИЩЕВ НА ЦАРЕВО

94

Ха ха хааааа

преди 11 години

Днес бг махнете снимката с Б Б че някои комунисти може и да не осъмнат. Задавят се от злъч и мечти за старите крадливи времена. Дойде ново време, дойде ГЕРБ и мафията бсп няма бъдеще. Другари вземете си хаповете, сложете памперсите и лягайте да доживеете до изборите да видите закопаването на столетницата смръдлива.

93

С мас ...

преди 11 години

А бе това с оня ми ти поглед на снимката не е чак педофилия - да речеш, нали така, ама че е някаква "филия", нали така - филия си е. И то - с мас ...