172

eDesign

преди 11 години

Събитието беше съпроводено с откриване и на изложба от рисунки, направени с помощта на природни материали, на тема опазване на околната среда.

171

Лицемери 2012

преди 11 години

Столична община има специална програма за четене и използваме всеки удобен случай, за да може да насърчим четенето, като дарим най-хубавия подарък - по една книга, каза кметът на Столична община Йорданка Фандъкова. Тя допълни още, че подаряването на книгата за Мистър Фини е ангажимент, който тя е поела пред нейно кралско Височество Лаурентин, холандската принцеса, която пише книжки.

170

Лицемери 2012

преди 11 години

Децата от Детски център SMART получиха днес на специално събитие в Столична община по две книги със съдействието на фондацията Credo Bonum - Карнавал в гората от Леда Милева и Мистър Фини и светът надолу с главата на холандската принцеса Лаурентин ван Оранйе. На събитието присъстваха Цветелина Бориславова, Йорданка Фандъкова и самата Леда Милева.

169

Тор Бьорголфсон

преди 11 години

Фондацията на Цветелина Бориславова досега е организирала дискусии, кръгли маси, изложби и конкурси и няма опит в организацията на мащабни събития или съвместна дейност с общината. Освен по проекта за "иновативни културни инициативи" за следващите три години, "Кредо Бонум" се надява да "привлече" Столична община за партньор в проекта "Софийската света гора", чиято цел е да популяризира манастирите около София, обясниха от организацията.Сейте преклонение, а не образование, нали.

168

ШШШШШШШШ

преди 11 години

Тишинаааааааааааа, тишинааааааааа.Свършва.

167

шумкар

преди 11 години

На тази мънкаща министърка много и се оглади гребена,явно комисионните и допадът като поголемия % естествено е за Бойко !!!!!!!!!!

166

До 200

преди 11 години

Дръж ги *** Цецо, дръж ги *** п*тко миризлива, да те *** в разкапаната слива!

165

Анонимен

преди 11 години

*** нещасни ГРАБовски! И от човешката мъка се напъват да поддържат ПР - изцепките си! Крадливата Тиква и *** мутренски ще ни обяснява кой какво иска да направи, като че го е упълномощил човека да ръси идиотщините си! АМАН, дето се вика на чист съседски език! Наглеци!

164

IQ146

преди 11 години

Да повторя ОЩЕ ВЕДНЪЖ за ТЪПИТЕ КОМУНОИДИ и най-вече за "***" им последователи. Нищо не е в състояние да спре умният управленец, ако ЗА БЕДА СЕ ОКАЖЕ КРАДЕЦ! Ще ОТКРАДНЕ ВСИЧКО до което се докопа.Колкото е по-умен,толкова ПО-ЛЕСНО ЩЕ ОТКРАДНЕ!НАШИТЕ ПАРИ,ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА,дето се събират с кръв и пот.Това не означава,че трябва да търсим *** да ни управляват!Просто ПЪРВО ТРЯБВА ДА СА ПОЧТЕНИ!ТОВА Е НАЙ-ВАЖНО! И не забравяйте-по делата им ще ги познаете!А делата на Боко тези 3 години говорят много!Всеки да помисли!

163

IQ146

преди 11 години

?

162

Анонимен

преди 11 години

Предлагам - всички мутри да ДАРЯТ по няколко МИЛИОНА от крадените пари за подпомагане ВЪЗТАНОВЯВАНЕТО на икономиката на РОДИНАТА НИ!

161

Цеца Бориславова

преди 11 години

Аз моите пари не ги давам

160

Аз Бойко

преди 11 години

Борисов ти какво дари лично на хората. Лично твои пари, не тези на ГЕРБ или държавни.

159

В

преди 11 години

ЗАЩО НА ТОВА ЗАГЛАВИЕ СЕ МЪДРИ СВЕТЛИЯ ОБРАЗ НА НЕДОДЯЛАНИЯ ББ? ТОЙ ДА НЕ БИ ДА Е ДАРИТЕЛ? НЕ ББ НЕ МОЖЕ ДА ДАРЯВА ТОЙ ДАВА НАРОДНИТЕ ПАРИ ПО РАЗНИ ПОСЛУШНИЦИ.

158

клоун

преди 11 години

Такъв клоун за министър не бях виждал. В Дулово торби много!

157

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИ, как можахме да допуснем в родината си: Мутра-комунист и гей-социалист да са в управлението на България,които да ни тровят краткия животец с некадърността си и заучените селски хитринки:))) С Ъ Б У Д Е Т Е СЕ !

156

koko

преди 11 години

Всички паралии с крадените пари - "взамете пример и вложете парите за построяването на Нова България", билото и чрез дарения.

155

БоСимеонов

преди 11 години

Не ми е ясно защо герберите се кичат с това.

154

Анонимен

преди 11 години

Всички знаем,че шараните си избраха ББ,а кой избра тази *** за Министър,му се чудя на акъла...Имам чувството дори,че няма акъл - безмозъчник....

153

анонимен

преди 11 години

като гледам как се е охранил...и колко червендалест е станал от банкети и хоцкане..с радост ще му зачисля една лопата номер 5..та поне ще има някаква полза от него..че тооооо..сал с тия магистрали е до никъде а мандата му свършва вече