152

Анонимен

преди 11 години

Отвратително Тъжно ! :(( Но ... явно все още има останали Хора,макар и толкова малко.Браво на човека!

151

БойЧО

преди 11 години

ББ Е КРЪГЛА НУЛА, НИЩО В ДЪРЖАВАТА НЕ ВЪРВИ, САМО ПОРТФЕЙЛИТЕ НА ГЕРБАДЖИИТЕ СЕ ПЪЛНЯТ

150

до 186

преди 11 години

Зала Арена Армеец,така виртуално са я направили,че само с 3D очила се вижда.Да да да Станишев я е направил...нарисувал я на толетна хартия когато имал запек.

149

Анонимен

преди 11 години

Аве, Бойко! Забрави да кажеш, че ти си го убедил човека да даде парите!!! Как можа да пропуснеш това?! Нали ти убеди строителите на "Тракия", "Цариградско", "Южната дъга" и тям подобни обекти от които се насирате да крадете, да смъкнат цените, за да ви купуват некачествените материали?! Тиква те кръсти твоя кръстник /Пашата/ и Тиква ще си останеш, като си тръгнеш! Само че, ще си богата Тиква, докато копоите на Куйович ти напълнят търбуха с ............... а познай с какъв метал?!

148

Наблюдател

преди 11 години

Не,че Борисов има заслуга за това дарение,но ако аз бях дарителя,нямаше да дам парите при управлението на Станишев.При БСП нито една обществена поръчка не сключена в полза на държавата.Не го казвам аз,а европейски специалисти.

147

IQ146

преди 11 години

Всички знаят, че Дянков и Борисов г-н 3 милки и г-н 3 милиарда,строят пътища и инфраструктура ВСЪЩНОСТ за да КРАДАТ. Това са на практика виртуални обекти - тези магистрали и инфраструктура съществуват само в главите на тъпите и простите последователи на ГЕРБЕРАСТИТЕ, които, освен да им лижат някои части на тялото, друго не знаят! Ние, умните и интелигентни привърженици на тройната коалиция, най-компетентното управление, което България е виждала през цялата си история, не им хващаме вяра с тия магистрали и инфраструктура, те на практика НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, плод са на ГЕРБЕРАСТКАТА ПРОПАГАНДА! Затова препоръчваме на нашите високо интелектуални последователи, да не ползват тези виртуални обекти на инфраструктурата, защото могат да се заразят от ГЛУПОСТТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ, които вярват, че е ПОЛЕЗНА! И да помислят, че цялата тази измама всъщност е истина. И че наистина нещо хубаво се случва в България! А това не се препоръчва на НИКОГО, не само на нашите привърженици! Българинът трябва да бъде смачкан, унизен и обезверен, ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА БЪДЕЩЕ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА. Да запомни, че в България НИЩО не става и ние, БЪЛГАРИТЕ, за нищо не ставаме! За да склоним да оставим България в ръцете на КРАДЦИТЕ!

146

lyka

преди 11 години

bravo na 4oveka a ma taia tapa glava za tikvata za kvo ste a sllozili ida ia reklamirate niama da glasyvam za neia

145

ГЕРБ- ВЪН !!!

преди 11 години

ГЕРБ- вие сте мошеници и лъжци от най- висока класа !!! Игнатов- ти си знаменосец на неграмотността в ГЕРБ ! Твоето " образователно " миниСТЕРСТВО трябва да бъде закрито !!! Вие се изгаврихте по най- долен начин с денонощния труд на честните и умни деца тази година, като измислихте и сътворихте изкуствено НАЙ- ВИСОКИЯ МИНИМАЛЕН БАЛ от 22г. у нас на НВО за учениците след 7- кл., при положение, че имаше 50 % ДВОЙКИ ПО ЛИТЕРАТУРА И МАТЕМАТИКА !!! ГЕРБ и Игнатов- ВЪН ОТ ВЛАСТТА, МОШЕНИЦИ !!!

144

Гард

преди 11 години

какво е това кайсии...в гащите на Боко?

143

Охранител

преди 11 години

Кой държи на Боко кайсиите да не паднат? Снимката...!?...тежката артилерия, как кой...?

142

БойЧО

преди 11 години

ЗАЩО НА СНИМКАТА НЕ Е ДАРИТЕЛЯТ, А СЕ МЪДРИ ГЕРБЕРСКИЯ ВОДАЧ? КОЛКО ЖАЛКА КАРТИНА. ТОВА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПИАР НА ГЕРБ

141

Анонимен

преди 11 години

Какво му прави ли? Окачествява му кайсиите! и най вероятно по това, което е видно по физиономията и не е доволна нито от размера, нито от потециала...

140

Охранител

преди 11 години

Абе тази снимка защо не е в цял размер? Какво му прави Атанасова на Бойко?

139

Анонимен

преди 11 години

Затова,че сте мързеливи,завистливи,умствено недоразвити не е виновен Борисов.

138

до 175

преди 11 години

Защото ББ е част от БКП ,настояща БСП и не е върнал партийната си книжка! Защото е смешно човек да плюе комунистите ,а да хвали същия тоя дето е разтривал ушите на Тодор Живков! Защото той в момента е начело на държавата и лице пред света за управлението и! Защото богат или беден нормалния човек трябва да изпитва милосърдия и да има морал ,а за момента и сега точно министър председателя ни ги НЯМА!

137

до 174

преди 11 години

А не изпитваш ли отвращение и от милиардерите в БСП, които са всеки втори, а само от ББ изпитваш? Що така избирателно бе, другарю?

136

Анонимен

преди 11 години

Изпитвам радост ,че има такива хора ,които макар и в памет на починало дете ,могат да помагат на другите!Същевременно изпитвам отвращение от такива милиардери като премиера ни , който няма ни морал ,ни милосърдие към собствения си народ! Дарителя бил състоятелен , а ББ е беден и не дари даже стотинка за залетите от язовира села , нито за каквата и да е друга кауза...

135

байо от село

преди 11 години

Това е добра новина.Дай Боже, повече заможни българи да влагат средства, откоито да се ползва целия народ, а не избирателно. В селата се дават пари за църкви, в градовете за болници - лошо няма.

134

Анонимен

преди 11 години

мда, голямо умозаключение, да се чуди човек как е стигнал до това прозрениедано парите на човека да идат за това, за което са предназначени

133

Анонимен

преди 11 години

хахахахахахаха 1 -вият коментар е явно за снимката,но всички са си помислили,че е писан за дарителя!Браво,българи!