172

eDesign

преди 9 години

Събитието беше съпроводено с откриване и на изложба от рисунки, направени с помощта на природни материали, на тема опазване на околната среда.

171

Лицемери 2012

преди 9 години

Столична община има специална програма за четене и използваме всеки удобен случай, за да може да насърчим четенето, като дарим най-хубавия подарък - по една книга, каза кметът на Столична община Йорданка Фандъкова. Тя допълни още, че подаряването на книгата за Мистър Фини е ангажимент, който тя е поела пред нейно кралско Височество Лаурентин, холандската принцеса, която пише книжки.

170

Лицемери 2012

преди 9 години

Децата от Детски център SMART получиха днес на специално събитие в Столична община по две книги със съдействието на фондацията Credo Bonum - Карнавал в гората от Леда Милева и Мистър Фини и светът надолу с главата на холандската принцеса Лаурентин ван Оранйе. На събитието присъстваха Цветелина Бориславова, Йорданка Фандъкова и самата Леда Милева.

169

Тор Бьорголфсон

преди 9 години

Фондацията на Цветелина Бориславова досега е организирала дискусии, кръгли маси, изложби и конкурси и няма опит в организацията на мащабни събития или съвместна дейност с общината. Освен по проекта за "иновативни културни инициативи" за следващите три години, "Кредо Бонум" се надява да "привлече" Столична община за партньор в проекта "Софийската света гора", чиято цел е да популяризира манастирите около София, обясниха от организацията.Сейте преклонение, а не образование, нали.

168

ШШШШШШШШ

преди 9 години

Тишинаааааааааааа, тишинааааааааа.Свършва.

167

шумкар

преди 9 години

На тази мънкаща министърка много и се оглади гребена,явно комисионните и допадът като поголемия % естествено е за Бойко !!!!!!!!!!

166

До 200

преди 9 години

Дръж ги *** Цецо, дръж ги *** п*тко миризлива, да те е*а в разкапаната слива!

165

Анонимен

преди 9 години

*** нещасни ГРАБовски! И от човешката мъка се напъват да поддържат ПР - изцепките си! Крадливата Тиква и *** мутренски ще ни обяснява кой какво иска да направи, като че го е упълномощил човека да ръси идиотщините си! АМАН, дето се вика на чист съседски език! Наглеци!

164

IQ146

преди 9 години

Да повторя ОЩЕ ВЕДНЪЖ за ТЪПИТЕ КОМУНОИДИ и най-вече за "кухите" им последователи. Нищо не е в състояние да спре умният управленец, ако ЗА БЕДА СЕ ОКАЖЕ КРАДЕЦ! Ще ОТКРАДНЕ ВСИЧКО до което се докопа.Колкото е по-умен,толкова ПО-ЛЕСНО ЩЕ ОТКРАДНЕ!НАШИТЕ ПАРИ,ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА,дето се събират с кръв и пот.Това не означава,че трябва да търсим *** да ни управляват!Просто ПЪРВО ТРЯБВА ДА СА ПОЧТЕНИ!ТОВА Е НАЙ-ВАЖНО! И не забравяйте-по делата им ще ги познаете!А делата на Боко тези 3 години говорят много!Всеки да помисли!

163

IQ146

преди 9 години

?

162

Анонимен

преди 9 години

Предлагам - всички мутри да ДАРЯТ по няколко МИЛИОНА от крадените пари за подпомагане ВЪЗТАНОВЯВАНЕТО на икономиката на РОДИНАТА НИ!

161

Цеца Бориславова

преди 9 години

Аз моите пари не ги давам

160

Аз Бойко

преди 9 години

Борисов ти какво дари лично на хората. Лично твои пари, не тези на ГЕРБ или държавни.

159

В

преди 9 години

ЗАЩО НА ТОВА ЗАГЛАВИЕ СЕ МЪДРИ СВЕТЛИЯ ОБРАЗ НА НЕДОДЯЛАНИЯ ББ? ТОЙ ДА НЕ БИ ДА Е ДАРИТЕЛ? НЕ ББ НЕ МОЖЕ ДА ДАРЯВА ТОЙ ДАВА НАРОДНИТЕ ПАРИ ПО РАЗНИ ПОСЛУШНИЦИ.

158

клоун

преди 9 години

Такъв клоун за министър не бях виждал. В Дулово торби много!

157

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИ, как можахме да допуснем в родината си: Мутра-комунист и гей-социалист да са в управлението на България,които да ни тровят краткия животец с некадърността си и заучените селски хитринки:))) С Ъ Б У Д Е Т Е СЕ !

156

koko

преди 9 години

Всички паралии с крадените пари - "взамете пример и вложете парите за построяването на Нова България", билото и чрез дарения.

155

БоСимеонов

преди 9 години

Не ми е ясно защо герберите се кичат с това.

154

Анонимен

преди 9 години

Всички знаем,че шараните си избраха ББ,а кой избра тази *** за Министър,му се чудя на акъла...Имам чувството дори,че няма акъл - безмозъчник....

153

анонимен

преди 9 години

като гледам как се е охранил...и колко червендалест е станал от банкети и хоцкане..с радост ще му зачисля една лопата номер 5..та поне ще има някаква полза от него..че тооооо..сал с тия магистрали е до никъде а мандата му свършва вече