33

Анонимен

преди 11 години

И после очакваме да просперираме и защо работим за жълти стотинки!

32

Анонимен

преди 11 години

Сега и този ще се окаже, че е работил в полза на държавата.

31

Анонимен

преди 11 години

Добро утро!

30

избирател

преди 11 години

Е другари, като ви говорих, че всички т.н. работодатели са назначени капиталисти вие скачахте. Сега разбрахте ли , че вместо денонощно да плюете по ГЕРБ и Б.Борисов те са спасението за държавата. Не вярвам че бетонните глави го разбират, но имам надежда за техните деца и внуци.

29

Анонимен

преди 11 години

Че Данев е такъв, само глупаците не знаеха, но сега вадят досието му от нафталина, защото започна да говори против чиновниците и техните привилегии, бонуси и данъчни облекчения.

28

Коки

преди 11 години

Хайде и мазния г-н Евгений Иванов от КРИБ да го последва гениално и бързо

27

Анонимен

преди 11 години

Кутевите палета в този и другите форуми газ пикаят. Коментарите до тук са най-много от две палета пишещи с различни никове.

26

tyo

преди 11 години

Комуниста дето ни учи на капитализъм. Само за едно ме е яд,че нямаше лустрация рледи 20 години. Но нали всички бяха от едно котило.

25

Анонимен

преди 11 години

Винаги съм подозирал, че този "дебел ***" е ченге.

24

А бее

преди 11 години

и китайците казали ,че Герб и Б.Борисов били виновни и за САЩ и за икономиката на Китай ,и там нещо се получил срив:))))))))))

23

Анонимен

преди 11 години

Стига си поствал глупостите си из всички форуми бе ***. Ето какви сте вие, агент до агента мила моя майно льо.

22

Анонимен

преди 11 години

ДС - проклятието на България. От шейсет години Дс назначава хората си в държавни фирми, комисии, общини, съдилища, учреждения, университети, църкви, горски стопанства. Целта - БСП(БКП) винаги на власт. Чрез подставените си лица комунистите са на власт дори когато не управляват - всички възлови постове са техни и се използват за саботиране на всяко некомунистическо правителство. Някои се опитват да поразчистят тези авгиеви обори, но когато БСП дойде на власт, всичко започва отначало.

21

Анонимен

преди 11 години

Някои бързат да драснат нещо, макар и неподготвени.Сега излязоха резултатите от проверката на ВСИЧКИ членове на ръководните органи на три от работодателските организации - БСК, АИКБ и Възраждане. Просто Данев е най-популярен и оттам по-големия интерес.Чудя се защо се бавят с КРИБ и БТПП, но се надявам скоро и тях да оповестят. Впрочем ГЕРБ е много приятелска с КРИБ, но не ми се вярва в кухи конспирации.

20

Това е положението

преди 11 години

"Пример за това е бившият американски посланик в България, Джон Байърли. В една от телеграмите, публикувана от "Уикилийкс", класифицирана като секретна, дипломатът от кариерата пише до Вашингтон, че кметът на София Бойко Борисов е замесен "в сериозни криминални дейности. Интересна преценка за България. Защото Бойко Борисов в момента е министър-председател на страната."

19

Анонимен

преди 11 години

наближават избори, броят на гафовете расте главоломно, естествено е да извадят поредните "досиета" - как иначе да се разсее гласоподавателя и да спре да задава неудобни въпроси

18

до ха ха ха

преди 11 години

Ако не знаеш, между ДС и УБО(сегашно НСО) има доста разлика. Виж там пообразовай се малко да не ръсиш глупости по форумите.

17

този

преди 11 години

винаги ми е приличал на една мазня.Няма спасение от това ДС.Защо всички комунисти и ДСари са такива лъскави и мазни и маса противни....

16

ХА ХА ХА

преди 11 години

Тоя е ясен. Кога ще публикуват партийните и агентурните досиета на ББ , ЦЦ , ЦЦ-ва и милиционера А.Анастасов от Ямбол? ГЕРБ=БКП ! Поредното герберско откритие е този мишок.Онази мутра с джипа да не се ослушва...

15

Dead

преди 11 години

Поредния скелет в гардероба.

14

Анонимен

преди 11 години

Ами такива са всичките ни "мастити бизнесмени! Още ли има някой, който да се чуди коя е причината да сме на последно място по стандарт в Европа....