53

Анонимен

преди 11 години

Не е ли крайно време всички досиета на доносници да се извадят? Който е бил разузнавач да се засекрети, а който е доносник да си понесе петното

52

ridddle

преди 11 години

Всичко много хубаво, ама къде е тук КРИБ. Дали са наредили на комисията да извади досиетата на КРИБ, чийто председател Огнян Донев е първа дружка на премиера? То и с цените на лекарствата стана така. Огнян Донев на първите страници за три дни и после-пълно мълчание. Кво стана?

51

Анонимен

преди 11 години

И после говорете, че не ни ръководят ДС и старите комунистически структури.. майката си трака, 23г. по-късно пак сме под същия похлупак. Няма изкореняване и това си е.

50

Анонимен

преди 11 години

ОЩЕ ЕДИН КОМУНИСТИЧЕСКИ ЧЕРВЕЙ.....

49

gtf

преди 11 години

до 47, Елита го избиха 44 - 45-а ..или изгни из лагерите тип Белене.я бегай да питаш майка си и татко си кой ставаше агент на ДС.Питай как се става и охрана на бай Тошо.. Са е същото - ако си роднина или си верен на партията - отиваш на държавно папкане без значение дали си подходящ за поста или не. За тва сме на тоз ред, щото ни управляват *** и/или техни роднини...

48

magiv1

преди 11 години

А добър ден нещо друго ли се очакваше.Затова ще е такъв стандарта в бг.Преди ченгета сега мутри и псевдобизнесмени.

47

;od

преди 11 години

да наистина, че КРИБ не е проверена(вероятно и донев и прокопиев), но от БСК останалите имена(някои от тях) са също много любопитни. Ясно е вече, че ДС си назначиха собствениците на бг фирмите навсякъде. А главен приватизатор, както знаем беше правителството на СДС.

46

10 Ноември

преди 11 години

Какъв 10 Ноември бе другарки и другари, май Арабите с тяхната "пролет" и преврати вече ни задминаха. И какво излезе сега - Президент ДС, мандатоносител ДС, шеф на НС - ДС, Шеф на Работодателите - ДС, шеф на Синдикатите - ДС, всички по главни медии - ДС.Какъм 10 ноември бе дами и господа?!

45

криминална утайка

преди 11 години

Хубаво, че се появиха списъците на много сътрудници на ДС. Защото отново лъсна истината, че в ДС доказано работеше елита на нацията, Creme de la Creme, както казват французите. Сега няма ДС, но има мафия, начело с пожарникар, физкултурник, президент-коуртизан на пожарникаря, Маджо, Пашата, ***, Бендо, Маргините и всякаква друга криминална ***!

44

Анонимен

преди 11 години

истината е простаще крадем докато е възможнопосле 3 дни срама накрая богатнеобходима е незабавн лустрациянезависимо как се наричат, всички са ***

43

Анонимен

преди 11 години

добро утро, ако някой се е съмнявал от къде произлиза бизнеселита в бг, значи е доста наивен

42

real deal

преди 11 години

Интересно защо крият Огнян Донев,като не проверяват КРИБ? Май ще се окаже и той доносник на Държавна сигурност,който после е назначен от другарите от БКП за бизнесмен с прословутите червени куфарчета.Нямат свършване ченгетата и доносниците в тази държава и са се окопали на най-важните постове и места.

41

това е положението,

преди 11 години

АМА ТО КАКВО ИЗЛИЗА - ПОЛИТИЧЕСКИЯ И АДМИНИСТРАТИВЕН ЕЛИТ НА БЪЛГАРИЯ Е СВЪРЗАН ИЛИ С ДС В МИНАЛОТО, ИЛИ С МУТРИТЕ СЕГА.

40

Е какво чудно има

преди 11 години

Е какво чудно има... В БГ да си шеф на някаква такава формация трябва или да си бил агент или да си бил съпричастен по един или друг начин към службите

39

ха

преди 11 години

добре бе - бил говорил и затова му вадят досието! Ами като иска да говори на българите и на света да си каже, че е ченге служило в ДС от 1979. За какво говорим.........това е същото като някой от ГЕСТАПО да дава акъл за справяне с жилищните проблеми на евреите. Да се скрие някъде и там да си мълчи и да не се обажда. Толкова ли няма свестни хора, които да го сменят и те да говорят от името на ФИРМИТЕ И БИЗНЕСА!

38

Анонимен

преди 11 години

Qvno se polu4ava 4e ako pre4ish na GERB si aut a koi znae moje da si namerish smarta kato MIsho birata i jena mu V TAZI STRANA IMAME MUTRI NA VLAST .nito sam za komunistite nito za koito i da bilo NO DA IMA DANNI OT USA I EC 4E BB E MUTRA NQMAM KAKVO POVE4E DA KAJA .AMI POPITAITE SE TOI KAKAV E BIL KATO LI4EN OHRANITEL NA BAI TOSHO SIGORNO E BIL OT SDS TOGAVA ,,,,SIGORNO NA BB SE E KAZVAL GOSPODIN 50%

37

Анонимен

преди 11 години

Генчев, Генчев, защо се развяваш толкова по телевизиите, като ти е оср.н г.за? Сега всички знаят, кой е *** Генчев! Дори и настъпаният от Кутев и той те знае.

36

Земното Кълбо

преди 11 години

Точно защото Бойко си е мутра, точно заради това си го харесваме и сме си го избрали да ви смачка фасона лигав и да изведе България ЗАВИНАГИ от комунистическото блато и змиярника на ДС...

35

дс мафията

преди 11 години

ДС мафията е навсякъде !!! ДС мафията контролира със старите си пионки цялата държава !!!!

34

optimist

преди 11 години

Навсякъде са! Докато не ги *** до крак не можем да бъдем нормална държава във всеки смисъл на това определение!