13

ан

преди 11 години

ИМАЛИ НЯКОИ КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ 23 ГОДИНИ ГО УПРАВЛЯВАТ НЯКОИ ДРУГИ ОСВЕН ДРУГАРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. ТЕ СА ПУСНАЛИ ПИПАЛА В ЦЯЛАТА МУТРЕСТАНИЯ. В ТЯХ СА МИЛИАРДИТЕ В ТЯХ Е СИРЕНЕТО И НОЖА. ТЕ СЪЗДАДОХА ГРУПИРОВКИТЕ ТЕ ВИ ОПРЕДЕЛЯТ КАК ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАТЕ КАКВИ ПЕНСЙИ И ЗАПЛАТИ ДА ВЗИМАТЕ И КОГА ДА УМРЕТЕ. А ПЛЕМЕТО КАТО ПОСЛУШНО ПАЛЕ ХОДЕШЕ ДА РИПА И ДА СКАЧА КАТО МАЙМУНИ. НО ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ГОРАТА ТЯ ХОДИ ПРИ ХОРАТА. НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

12

Анонимен

преди 11 години

В момента се вихри ГРАНДЕ ШОУ за EU наблюдателите, ама те трева не пасат. То че е само театър, театър е, ама и истина да беше вече е много късно за ГЕРБ.

11

Дани

преди 11 години

Да си ходи, достатъчно се е нагушил вече. Носи дрехи XXXXL. Да си ходи! Аман от комунсити и крадци.

10

Анонимен

преди 11 години

Шефът на БСК се оказа агент Генчев"Ама това новина ли е??А иначе този *** се изказа срещу правителството и днес вече е ИЗВЕСТЕН като агент Генчев........

9

анонимен

преди 11 години

ето..13 червени мекерета се вживяват в ролята си на работодатели и хора от бизнеса..хора с червени пари..същите тия дето окрадоха парите на българина когато го изгони държавата на улицата 1989 година..и затвориха кепенците на заводи и предприятия..и същите тези в сянка ги купиха за без пари...всичко е било тук но кой го е видял всичко това? ето ги..и какво от това че ги знаем вече? нищо..

8

Анонимен

преди 11 години

Ето това е ГЕРБ. Започнели някои да им пречи, вадят досиетата. Абе гадове, извадете ги всички досиета и да се приключи с това. Иначе този на картинката ми е никакъв, ама много добре анализира неграмотното управление ГЕРБ. Колкото и театри да играят по телевизията, сериозните анализи показват покъртителното въздеиствие на ГЕРБ върху страната ни.

7

NAT

преди 11 години

Въпрос към господата герберасти: Сега несменяемто ченге Генчев не трябва ли да бъде осободен от поста, който заема, тъй като неколкократно заявявахте, че доноси от бившите тайни служби няма да заемат ръководни постове в държата и по пътя на същата логика, защо Ваньо Танов стои като шеф на митниците?!

6

Друг агент

преди 11 години

Е и?Като е бил какво ще му направите?

5

Пенкоф

преди 11 години

Защо да се чуди човек как целия индустриален капитал премина в ръцете точно на тези хора изплуващи вчера,днес и утре от пожълтелите страници на скритата си същност.Как да се мотивира обикновения млад човек,да прави нещо в тази държава след като всичко е добре оглозгано и перфектно подредено от шепа фамилии.Трябва ли ни частична национализация на онези капитали неясно придобити или заграбени посредством личната си принадлежност и служебно положение?

4

ами

преди 11 години

въбоще не се учудвам. В ДС са ги избирали на принципа - гнусен мазен плъх(тип мишок).

3

аноним

преди 11 години

*** ,*** ама морен вода не е пил

2

аноним

преди 11 години

добрутро,тия дето не сме агенти вече може да се преброиме,то се оказа че всеки 2ри е агент на дс

1

tankist

преди 11 години

тоя *** винаги ми е бил силно антипатичен , *** ***