87

до 83

преди 12 години

То така с чужда пита помен и аз знам. Ако искаш ще ти подаря на теб лично къщата на Бойко в Банкя?Искаш ли?

86

Цецо

преди 12 години

Сега очаквам да го направят почетен член и на Съюза на българските писатели, предполагам, че може да анализира творчеството на Карл Май, в частност прочутия му роман за юноши "Винету"...:))

85

Пич

преди 12 години

Вчера му гледах едно интервю на този ***. Егати и киселата червена ***. Подариха им цяла сграда на тези бездарници и безхаберници, тоя пак мрънка и недоволства. Аз ако бях на Борисов на мястото, изхвърлям ги всички тия хрантутници от комунистическо време на улицата и ги оставям да се оправят сами. Да видим тогава на кой ще реват на рамото, на Станишев ли или на Доган? Дето 8 години не си мръднаха пръста за тях. Сега тръгнали на Борисов да му се сърдят, че им помага!!! Храни куче да те л

84

Анонимен

преди 12 години

Нация от блюдолизци и то "интелигенти"! Пфу! Да те е срам, че си българин! Отврат!

83

Анонимен

преди 12 години

Бойко защо ти трябваше да им правиш подаръци на тези неблагодарници нали се сещаш че те са вярни на столетницата и вместо да ти благодарят ще използват случай да се издигнат в очите на другарчетата си.Чудя се този Минеков дали не е ***! Бойко друг път знай вместо да лишаваш бедните и трудолюбиви хора от тези пари за да ги даваш на неблагодарници раздай ги на бедните и болните на пенсионерите и те ще са ти благордани!

82

Анонимен

преди 12 години

Всеки ден с Борисова простотия! Нямат край! Пък за Веждито....немам думи! Толкова *** турчин на толкова висок пост досега не съм виждал!

81

Анонимен

преди 12 години

Борисов = Смешникхудожниците = Подмазвачи

80

Анонимен

преди 12 години

сега разбрах какво прави Бойко по време на заседания на МС, т.е. когато не кълца лентички и не оцветява книжки с индианци.

79

Анонимен

преди 12 години

Бах мама му, те не искали да му го дават, той не искал да го взима, ама Веждито прдложил ...То пък нямало и за какво, приносът бил обещан, но не бил направен и съществува вероятност да не бъде ... ГЕРБ укакахте се и на Тодор Живков не се кланяха така преди 10 - ти Ноември. То бива авторитаризъм, бива, ама вие го обърнахте на еднолична собственост това държавата ...

78

Анонимен

преди 12 години

Ама и този Минеков явно е голямо кукуригул Мисли си че ще стане известен и неговите другарчета ще му благодарят за перченето му ,но аз си мисля ,че му липсва достойнство ,защото онези дето предлагали награда за Бойко /и то никаква/ били лизлъовци а той какъв е спрямо неговата партия.Просто Борисов може и без тази плакета а този Минеков е пълен неблагодарник и ще си спечели умразата на онези които наистина умеят да се ценят жеста.

77

ГЕРБер

преди 12 години

А кой мислите, че е държал ръката на Леонардо, докато е рисувал "Тайната вечеря"?Художникът Борисов, разбира се!Гарантирано от ГЕРБ!

76

Анонимен

преди 12 години

ама боко е художник бе!!!! що така сега тоя професор направи!? увехнаха герберинките от мъка

75

Пич

преди 12 години

"Защото герб го предлага! Рашидов от кои е?"Какъв ГЕРБ бе, какви глупости говориш?! СБХ се свързват с министерството за съдействие за сградата на Шипка 6 и Рашидов търси помоща на премиера. Борисов реагира и този проблем е оправен. Какво сега не сте доволни бе мааму стара? Еййй, *** народ. После Борисов съвсем правилно отказа тази награда, предложена от СБХ и обясни защо. Поведението му прави чест. Не виждам какво плюете в момента?

74

До Пич

преди 12 години

Пич, нещата са пределно ясни: Бойко си поръчал от Веждито "признателността" на СБХ, Веждито разпоредил на СБХ, да вземе решение, че е "признателен"...Ако междувременно не се беше вдигнала шумотевица, като нищо щяхме да имаме още един заслужил художник, "маестро на заседателните скици"...Това, че геният от Банкя върна "признанието" се дължи на факта, че дори Той /колкото и невероятно да звучи/ разбра, че става смешен в тази ситуация...

73

ххх

преди 12 години

Най-добре е ББ да направи предложение да се смени името на България на Абсурдистан. Така ще може да станем туристическа атракция и със сигурност ще дойдат милиони туристи, защото това което можем да покажем го няма не само на земята, но и във вселената! Така бюджета ще се пълни и пенсионерите ще имат пари поне за мляко!

72

до 69

преди 12 години

Защото герб го предлага! Рашидов от кои е? Да не го е предложил Доган или Първанов както стана за генерал!

71

Мария

преди 12 години

Браво на проф. Минеков. Слава Богу в България все още има и нормални хора. Каква му е работата на ББ да става почетен член на СБХ?????? Вежди Рашидов - да, той е известен и талантлив скулптор ама ББ, направо недоумявам какви са тези тъпизми! Какви са тези болни мозъци, аз не знам какво е това подмазване на премиера, какво е това слагачество, какъв е този цирк. По-лошото е че не му се вижда края и май лека полека трябва да започнем да се изнасяме от *** и да си останат бълхите тук!

70

Анонимен

преди 12 години

Тоя Лувър дето го строят за БиБиткото ли е? Или цялото правителство има скици?

69

Пич

преди 12 години

Чакайте, че нещо не мога да разбра по какво плюят в момвнта дежурните комунисти в този сайт?! Какво негативно виждате в решаването на този проблем бе, скъпи червени приятели? Кажете си сега каква точно ви е мъката в тази ситуация? Или вие просто по принцип си плюете като прочетете нещо за Бойко Борисов? Човекът просто е съдействал за решаването на един проблем, който вашите ръководители 8 години не намериха време да оправят. И после е отказал някаква безумна награда, какво лошо е направил?!

68

Гинеколог

преди 12 години

Съвсем се обърках с понятията... Как сега да тълкувам понятието "тиквено семе"?