127

Анонимен

преди 12 години

и аз се ловя на бас че ББ не може да нарисува тиква!

126

до Пич

преди 12 години

Тъпчото самонарекъл се Пич, някой го премахна, поради нарушаване на правилата на сайта и сега може само да слага "". Ето за това, ако съм от плащачите от ГЕРБ, не бих плащал на такива хора да пишат по форумите, те от злоба сами се прецакват. Много ми е кеф така!

125

Анонимен

преди 12 години

Искам да ти кажа, че според анкетата, която прави Днес.бг и в която са гласували над 13 000 човека Светльо Витков има почти толкова гласа, колкото и Плевнелиев. А на тази анкета по и вярвам, отколкото на "представителното" проучване на НЦИОМ, направено сред 1 000 човека. Действителността може да е различна от представите на хората за нея. Вервай си, че ГЕРБ ще победи.

124

Анонимен

преди 12 години

Обзалагам се, че бб не може да нарисува ТИКВА, а камо ли скица!

123

Равно

преди 12 години

1372 г. Цар Иван Шишман сключва договор със султан Мурад и се признава за негов васал. Преговорите започват по инициатива на търновския владетел, който признава териториалните загуби и приема предложението да стане васал на победителя2011г. министар Боико Борисов се опитва всячески да се докопа до Шенген.Вече е заграбил европари от фондовете и с подмолна тактика е заробил народа си.Опитва се да излъже и Европа .Никои не му се връзва на приказките и загубва подкрепата на европа и народа си

122

Анонимен

преди 12 години

Ох малееее! Веждичката ме светна и за съвременият български Пикасо! Боже, Боже! Толкова мъка има в тази България! Дори пияницата Вежди, който би полицай, твърди, че трябва да се уважава държавността!

121

Анонимен

преди 12 години

118 - На кой му дреме за 65-годишни склерита като теб бре:)) Върви дундуркай топките та Боко, че да не се застояват:)))

120

Борисов= цар Иван

преди 12 години

Арестига бе смешници като коментара на 93.За пенсии няма пари,за заплати също,за магистрали имапо толкова *** управляващ от Борисов България не е имала от падането ни под турско робство при цар Иван Александър.Съвременните историци го оценяват като нерешителен политик, който има лична вина за силно ограничените възможности на българската държава да се противопостави на започналата османска експанзия.

119

Анонимен

преди 12 години

Кеф ми е да чета герберите! Твърдят, че някой "наш" Тошо правил така, то това значи, че и Боко трябва да прави така:))))))) Ха сега кажете, че не са предишните шумкари:))))

118

към 108

преди 12 години

Нима 65 годишните са ваша собственост-всичките. Веднъж Герб да спечели пък да ви вия колко още ще виете на умряло. Вашият Станишко а и другарчето му Костов и Янето се скъсаха да плащат на *** и какво ли са им обещали,защото ако не си платят тези гадове не знам кой разумен човек ще гласува все още за тях-най-долните и крадливи ***!

117

до 115

преди 12 години

Ами тогава кажи си че герберите пак са се уср..али. То или е така или не е! Трето няма! Или министър от правителството или Тиквата!

116

Анонимен

преди 12 години

Да живее новия гении на изобразителното изкуство Боко:)))

115

Пич

преди 12 години

"Като чета коментарите на герб - те наистина си мислят че е редно Тиквата да е в СБХ. Помислете и върху това - ТОЙ не ще, ама почитателите му искат! "Хайде сега, от всички коментари намери някой, който да казва, че е редно Борисов да има награда от СБХ?? Ако успееш, получаваш плакет - "Комунист, ударник на годината!".

114

истината

преди 12 години

То бая скици трябва да понатрупал. Като кмет и като мин-председател! Няма да му стигне новия Лувър!

113

до 111

преди 12 години

На мене мозъка ми си е ок, ама ти си ***, вероятно неплатен (доброволен) агитатор, защото не вярвам хитреците от ГЕРБ да се бръкнат да плащат на *** като теб. Ти за това какво, аз разбирам не се грижи.

112

Анонимен

преди 12 години

102 - Вярно е! Тодор Живков не успя да открие например Сомалийският залив, където и да се намира той:))) Да не говорим, че Боко откри и най-новото антитерористично средство - ДЮНЕРА:))))) НЕМА ПО-УМЕН ОТ БОКО!:)))) Дори Грузия и Египет пренесоха с Желева в Близкият изток! Як мъж ей! Ама ако имаше повечко акъл Боцето нямаше да се поти с пустите Грузия и Египет:)))

111

Пич

преди 12 години

"Абе, вярно си голямо ***! 7 млн.българи имали телефона на Станишев, вярно си голям тъпир!"Накратко ще ти го кажа - много си глупав, за да разбереш какво съм написал. Занимавай се с нещо друго, подходящо за твоето ниво.

110

смех

преди 12 години

Като чета коментарите на герб - те наистина си мислят че е редно Тиквата да е в СБХ. Помислете и върху това - ТОЙ не ще, ама почитателите му искат!

109

Анонимен

преди 12 години

За какво се пените бе за една плакета дето струвала 5 лева .Та вие окрадохте държавата и мълчахте а сего ревнали едва ли не Бойко е взел милиони... Милионите ги взе Т.Живков за писателските си трудове,както и Доган за гениалният хидр.проект и вие всички комунисти довели народа до просяшка тояга. Нагляри !

108

Анонимен

преди 12 години

95 - Постът ти недвусмислено показва, че Боко не е пропуснал да прибере всички простаци под знамето на ГЕРБ, дори и 65-годишните!