67

Анонимен

преди 12 години

Не бих се учудил ако българското предложение за Нобелова награда е бил Тиквата! За какво - няма значение!

66

Анонимен

преди 12 години

аве орел, ти каза ли на лекуващия, че се изживяваш като пернато? Ако не си - направи го незабавно! Може да го ориентира в болестта ти и да ти смени хаповете :)

65

Анонимен

преди 12 години

Добре че все пак се намериха достойни хора да се възпротивят на едно от *** предложения в тая държава!

64

Анализ до Орела

преди 12 години

Там, където страната се ръководи от Тиква, всеки бройлер може да се смята за Орел...

63

от червея

преди 12 години

Орел, бегом марш обратно в клетката!

62

Дебел маркуч

преди 12 години

Не знам кого и от какъв резил е спасил Борисов, но няма да има сила, която да го спаси от предстоящите му личен и партиен резил, началото на които ще настъпи на 23.10.2011 год. Този тъпундяк дори не може да си представи какво го очаква! Справка - клиентът му Тодор Живков, на когото много иска да подражава, но не притежава и една най-мизерна част от природната хитрост на бай Тошо!

61

Анонимен

преди 12 години

Тия, които връчват наградата трябва да ги удостоят с почетно звание "Най-големите *** в България за всички времена", а Краля - Слънце, да се запознае с притчата за Нарцис, която няма особено добър край!

60

ДО 58

преди 12 години

ЗАЩО ЧЕРВЕЯ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ЗАГОВАРЯ ОРЕЛА.ИЗЧЕЗВАЙ БОЛШЕВИШКИ ***.

59

ГЕРБавия

преди 12 години

Фолк певачката ИВАНА е глобена с 45 000 лева за данъчни престъпления !!!А тя ........, протестира, не се срамува !!!!На чалгаджийката ИВАНА трябва да е ясно, че данъчна тайна има само когато си си платил данъците и не си мамил !!!! Но след като си осъдена за далавери и укривателство НЯМА тайна, чалгаджийко, със силиконови красоти и мутранска наглост. Ивано, ти си гнусь., мутренская., такая.

58

Анонимен

преди 12 години

56, може би в това няма съмнение, но огромно съмнение има в твоя психиатричен статус. Изглежда НЕЛК още се колебаят в сложната ти диагноза :)

57

Калина

преди 12 години

Абе, а какво стана с офицерското звание на Лили Иванова?

56

Анонимен

преди 12 години

ЩОМ ЗА ТАКИВА ПРАШИНКИ СЕ ХВАЩАТ ВЕЧЕ ПЛАТЕНИТЕ МЕКЕРЕТА И ДРАСКАЧИ НА БСП-МАФИЯТА ЗНАЧИ ЧЕ СА Я ЗАКЪСАЛИ МАКСИМАЛНО.ЗНАЧИ ЧЕ ВЕЧЕ СА НА ДЪНОТО НА ***.....ТОВА Е ЧУДЕСНО.БЪЛГАРИЯ ВЪРВИ НАПРЕД.САМО ГЕРБ.ПЛЕВНЕЛИЕВ-ПРЕЗИДЕНТ.В ТОВА ВЕЧЕ НЯМА СЪМНЕНИЕ.

55

омерзен

преди 12 години

Гол *** и вълк - това са символите на днешна България. Отдавна трябваше да махнем лъва от герба си - поради пълна, тотална, изчерпаност на достойнство, национална сила и гордост...

54

До сбх

преди 12 години

сбх/нарочно с малки букви/Първо ДГД , второ СУ има нотариален акт,че земята е подарена от братя Георгиеви и трето има решение на съда,че терена трябва да се върне на СУ!

53

rex

преди 12 години

Айде обирайте тая тиква,че и презря!

52

хахаха

преди 12 години

***.....при Тато практикуваха при боко продължават

51

Бойковист

преди 12 години

Пак си е резил - да дадете награда на народния любимец Пикасо от Банкя,съчетал толкова много таланти в себе си - строител,футболист,каратист,пожарникар,финансист от европейска величина,доктор на науките ...направете му една статуя на другаря Борисов

50

Ангуа

преди 12 години

А през това време, Доган си бъбри на турски в Търговище, нарушавайки закона и самодоволно смеейки се, казвайки, че ще си плати глобичката с удоволствие. Кой ще ни спаси от този резил?

49

Анонимен

преди 12 години

Как искам да видя тези творби на съвременното изкуство... Дали наподобявам на "скиците", които всички сме правили в час, в които ни е скучно? Учителката ни по психология през далечната 1992 г., даде дефениция за подобно поведение - липса на заинтересиваност към темата, която се обсъжда или към материала, който се преподава...

48

до 44

преди 12 години

Не само ще те цункат ами и даже тутурутка ще ти направят ама само, ако си пич кат Бойка