80

972

преди 13 години

i kade e tazi policia deto uj ni pazi.i kolko e zakonno tova stroene na bidonvili.i za6to njma prinuditelno vadvorjvane na lica bez adresna registracia.i izob6to boiko ako ne si stegne6 redicite,golem 6ut 6te pou4i6 ot naroda bolgarski na izborite.????

79

21.12.2012

преди 13 години

Нова телевизия както и много други - е под зависимост на ГЕРБ -в България няма независими медийВ късния календар - интервюираха поставено лице -роднина на хора в Либия-Ако има 10 желаещи и 9 са за Либия и революцийте и 1 против възстанието и против смелото сърце и будния дух на либийските граждани- те ще уредят интервюто което подкрепя диктаторите

78

Алеко

преди 13 години

До Българин: Ама ти си Голям българин бе!

77

!

преди 13 години

аз живея в Овча Купел знам за какво става въпрос

76

Българин

преди 13 години

Олга - така и трябва, щом държавата отказва да изпълнява задълженията си. Нека мъжете от вашият квартал се организирът някоя нощ, да сложат белите качулки, да ударят *** (там не са толкова много) и да ги смажат от бой, а после да подпалят гнусните им развъдници, защото явно друга управия няма. Коктейл *** знаеш ли какво е?

75

Българин

преди 13 години

Друго, което искам да попитам - край хъхряшкият развъдник северно от Овча мисъл има огромно незаконно сметище на площ няколко декара, огромни купища *** има и край развъдникът в Република. Глобите за замърсяване в особено големи размери са жестоки... та искам да попитам *** к.рва фъндъкова, колко хъхрещи *** досега са глобени или по друг начин наказани за мизерията, която създават? Или на тях им е позволено да о.ират всичко наоколо?

74

Олга

преди 13 години

За съжаление сигурно до някой ден ще се появят саморазправи.Бедно работническо семейство сме и не можем да живеем в палат.Нямам нищо против раьона си,просто тия *** ни си правят каквото си сикат безнаказани

73

Анонимен

преди 13 години

73 - Е, тогава е лошо. Съжалявам. Присъединявам се и аз към подписката за разтурянето на бардака. Ходил съв в Овча купел - и там близо до блоковете живеят ***. Хората са си блиндирали входовете като за война. Кофти е.

72

Българин

преди 13 години

70 - а защо мислиш, че момичето е отишло при ***? Помня с носталгия миналите години, когато *** *** не смееха да излязат от гетата си, но това вече не е така - те щъкат като *** навсякъде, дори и в центърът на София, държат се нагло, крадат, влачат ***, препускат с вонящите си каруци, чието движение жалката мармозетка фъндъкова не смее да забрани, въпреки че те правят столицата ни за смях !!!*** трябва да бъдат затваряни зад триметрови стени, откъдето да не излизат

71

до 70

преди 13 години

Дъщеря ми не прави нищо там а просто живеем наблизо.*** били около блока ни.Съпругът ми ги подгони и те побягнаха към гетото...това е.

70

Българин

преди 13 години

Тоя дето ми слага минуси явно е голям мангалофил - препоръчвам му да отиде да живее при любимците си или (още по-добре за всички) да си ги вземе вкъщи и да си ги отглежда, ама да не ги пуска да излизат навън.

69

Анонимен

преди 13 години

Ей, ама много сте лоши. Не говорете така срещу електората на Бате ви Бойко. Може да се разсърди.

68

Анонимен

преди 13 години

68 - Извинявай много, ама дъщеря ти какво прави в гетото при ***.

67

Българин

преди 13 години

Самият факт че това отвратително котило на *** съществува, и то на това място, показва, че София няма читав кмет, тая *** дребна *** фъндъкова е срам и позор за столицата ни, лошо ми става, като си помисля, че мърси креслото на инж. Иван Иванов !!!Гнусните *** би трябвало час по-скоро да бъдат пометени оттам, ако трябва и директно с ***, защото потъвам в земята от срам като си помисля какво виждат влизащите в градът ни чужденци !!!

66

Олга

преди 13 години

Няма да казвам нищо,освен това,че същите тия *** или 2 от тях искаха да изнасилят дъщеря ми.Властите просто не ги е грижа за нас.Ако се случи на тяхно дете?

65

Анонимен

преди 13 години

60 - А ти правиш ли въобще разлика между завод и фирма. Къде си видял фирма с пещи например, а ???

64

Анонимен

преди 13 години

Много добре си е гетото на входа на София откъм Европа. Тъкмо еврпоейците да са подготвени и да знаят в каква държава идват. Пълна с мутри, чалгаджийки и ***.

63

Българин

преди 13 години

Който не е виждал тоя гнусен *** развъдник, да отиде да види - срува си - орда отвратителни ***, които имат само най-далечна прилика с хората, казят сред гъста кал между ръждясали фургони, заобиколени като с барикада от планини ***, наоколо се мотаят напълно примирени с жалката си съдба неописуемо мръсни коне - и всичко това на входа на София откъм Европа, та всеки който влиза в столицата ни да види първо тия мръсни *** и отвратителното им гето !!!

62

Анонимен

преди 13 години

Берлускони - най-скъпият гост на Борисов VIE GO PLA6TATE MI6OCI

61

Анонимен

преди 13 години

Няма никаква фирма там. Всичко е постановка. Нали всеки ден минавам от там на път за работа.