140

Валентин

преди 13 години

Гетото е отвратително, при това на входа на София. По *** въпрос, България и Европа нищо не правят! Франция изхвърля ***, България се чуди къде да ги дяне. Добре е да се проучи опита и да се поиска помощ от страните, които имат успех с този етнос. Да се организират сдтруктури, които да осигурявят на *** не само жилище, но и работа, обучение и човешка грижа.

139

Борко

преди 13 години

Проблемът с ***, на които съвсем неправилно им казват роми, ще става все по-нерешим за управниците ни. Тои проблем не може да се реши с цивилизовани средства, защото обектът е примитивен. Безмислена е надеждата, че *** имат интерес да се интегрират, не, те не желаят да се приобщават и никога не са желали, защото това означава да се потрудят и да положат усилие. *** да се откаже от същността си е невъзможно, той може само да се убие!

138

Анонимен

преди 13 години

Много е прав 145. да направят резервати, както едно време са затваряли индианците. Искат помощи, ами да си ги заслужат. Да си пратят децата да учат и да са грамотни и да не реват, че няма пари. Достатъчно фондации и самата държава им помага. Как пък на българските деца не се дават комплект учебници и дрешки. Омръзна ми да ги гледам постоянно по улиците мърляви и ***. Да започват да работят-стига им евроинтеграция. Като искат човешко отношение да се държат като хора, а не като стадо!!!

137

кармен

преди 13 години

Абе,137 и 138,откъде имате пари за интернет и компютър?От кражби,от задигане на капаци на шахтите ли?Какво лошо видяхте в българите,че ще ги колите?Вземете да промените малко културата на бита си,учете се ,престанете да искате вечно пари от държавата за всичко,а погледнете българите как се трудят да се справят с проблемите си.Ако не ви харесва България,вървете къдетоще ви хранят и търпят Прав ви път!!

136

tsalvatore

преди 13 години

До Киро:Хайде да го направим. Поемаме всичко в наши ръце. Да започнем да събираме хора и да направим мечтите си реалност.

135

Цигания....

преди 13 години

...ИМАТ ПАРИ ЗА СТАТЕЛИТНА ТЕЛЕВИЗИЯ ,...А,НЯМАТ ПАРИ ЗА БИЛЕТИ ,ТОК ИНОРМАЛНИ ЧОВЕШКИ РАЗХОДИ...!ТОВА СЕ ПОДДЪРЖА ИЗКУСТВЕНО ОТ ХОРАТА НА ЛЕВИЦАТА ,ЗА ДА ГИ АГИТИРАТ СВОБОДНО ,....ПОСЛЕ ЗА ИЗБОРИТЕ!АКО НЕ СА ТУРЦИТЕ И ***--ЦЯЛАТА ЛЕВИЦА ЩЕ СЕ СРИНЕ!ЗА ТОВА ---ВСИЧКИ БЪЛГАРИ--- ЕДИННИ ПРОТИВ *** И ТУРЦИ НАЕСЕН!!САМО ТОВА Е СПАСЕНИЕТО!

134

kiro

преди 13 години

HORA, DAVAITE DA IZLIZAME PO PLOSHTADI I ULICI STIGA SME TARPELI

133

Анонимен

преди 13 години

аз пък викам да им заградим една част от България, нещо като мини-държава, и да не ги пускаме извън нея. Там да си правят каквото искат, да си крадат, да си цапат, да си се плодят и множат....

132

Вени

преди 13 години

Напълно, си прав сателитни антени имат на фургоните. Как от къде пари, от кражби, просене в автобусите, контрольорите не ги и закачат. Изнудване, побоища и още...... Всичко, знаят какво им се полага.За съжаление ги има навсякъде, те са на издръжката на българарите. Не ги лови грип, ходят боси, голи и на каруците по 10 са се накачили. Това си е действителноста.

131

Оле затвори очички

преди 13 години

До 137 и 138 Първо се научи да пишеш на български език. И като искаш съди страната ни и при арменският поп все ми е тая, а що се отнася до коленето мислиш ли *** такъв, че българите не знаят как се коли. Ако четеш повече книжки и литература гнусен *** такъв щеше да ти стане ясно, че понякога дори не е нужно да докосваш някого за да го убиеш. Наясно ли си, че на дядо ми свинарника не мирише колкото *** къщи и дори образува по-малко *** от *** - а става и за ядене.

130

tsalvatore

преди 13 години

Mили БЪЛГАРИ,с коментирането по сайтовете нищо няма да направим! Нека се обединим и справим с проблема, защото ако чакаме управниците да се заемат....ще си умрем в мизерия и под опеката на мръсния ***!

129

Бай Бойчо

преди 13 години

Абе, направо да ги избият тия ***!Къде да ги пратят? Те не стават за нищо и само замърсяват човешкия генофонд!Вариант- да се изнасят към арабските страни.Там по умеят да интегрират ***...

128

Анонимен

преди 13 години

v strazburk 6tye pratia toz sait za pravata na coveka naciski sait tuk stava vaproz samo kak tase ubivat cikanite

127

Анонимен

преди 13 години

ooooooooo balgari bakgari malkovi ostana 6tevi izkolim do krak

126

Цецка

преди 13 години

1.Да им се забрани да раждат до навършване на 18 години .2.Да нямат право на повече от 2 деца,предвид това ,че нямат условия за отглеждането и осигуряването им.3.Необразованоста им да се счита за престъпление и родителите да лежат в затвора за това,тъй като те съвсем съзнателно не ги пращат на училище и принуждават държавата да ги издържа чрез помощи4.Да получават помощи не само за присъствие в училище , а и за показани резултати от обучението

125

Оле затвори очички

преди 13 години

Трябва да се промени закона и да имат право да гласуват само хора с минимум завършено средно образувание. За социални помощи само до 2 деца. За да ти дават помощите полагаш тест по бълг. език, литература и история на България. И ако са безработни - помощите да им се спират при неспазване на хигиенните изисквания и др. такива. Защо данъчните не проверят ***!? Къщи, сателити коли, а откъде пари!?

124

ООД

преди 13 години

Е що пишем тука, като алтави, това ще изхвърли ли *** от гетото? Едни араби взеха нещата в ръцете си, а ние си пипаме зеленчука и си дращиме по форуми.. Ако всеки вземе по един винкел в ръка, да видиш как ще има ред в Люлин. Щото властта самовлюбено онанира и нищо не прави.

123

Анонимен

преди 13 години

Добре де, тоя *** на снимката как да го адаптираш и какво да го направиш освен да го прибиеш с вилата, че по-евтино?

122

Българин

преди 13 години

Разчитат на тях на изборите, а българите ставаме малцинство, малтретирано от гнусни мръсни, неграмотни ***, на които плащаме сметките и даваме помощи от нашите заплати. за това не вдигат заплатите защото одържат да има за безработните *** с по 10 деца дето само пият и правят бебета по цял ден от 14 г. възраст. *** ЗА ***.

121

Милко

преди 13 години

Не съм чул нито един представител на политическа сила да излезе с предложение за решаване на проблема с ромите.А той все повече се задълбочава.Защо мълчите господа?На тях ли разчитате на изборите.Ако е така,нека те гласуват за вас,ание ще ви отсвирим.