60

Анонимен

преди 13 години

58 - Няма вече заводи в България. Мутрата ги закри. Сега има само фабрики за подслушване.

59

do 56

преди 13 години

Имаш ли идея изобщо къде са фургоните или си пишеш колкото да не заспиш в 12 ? Точно там са няколко бивши завода и има много фирми, цехове и т.н.

58

Анонимен

преди 13 години

Абе *** си е *** навсякъде. Не случайно Франция ни върна точно ***.Няма европейска страна без ***.Да се каже, че европеецът не може да направи разлика е тенденциозно.Който разсъждава така просто не е бил в Европа.

57

Анонимен

преди 13 години

Аз съм от Варна ама заставам зад фирмата. Нека ги пратят в пещите на някой завод.

56

Дивизион

преди 13 години

Предлагам за премахването на гетата да се използват БТР-и с ПК-та и няколко фадроми за разчистване после. :)

55

Параграф

преди 13 години

А може би тази анонимна фирма трябва да бъде преместена в индустриална зона!

54

Доктор Менгеле

преди 13 години

Тези на снимката общо имат в устите си 5 зъба. Време е да се направи точна и ясна дефиниция на думата 'човек' и който не попада в тази графа да му бъде отредено мястото в обществото!

53

Анонимен

преди 13 години

Просто под снимката на Булфотонапишете "WEE to Bulgaria"

52

до 41

преди 13 години

Който е умен в Европа прави разлика между *** и Българин. Който си е кравар, си е кравар и в Долна Диканя, така и в някоя английска ферма в прованса. Все едно да кажеш че ти не правиш разлика между руснак и маймуните от кавказките републики или между германец и турчин с немски паспорт..

51

?!

преди 13 години

37/41, (ясно е, че си един и същи драскач, та затова използвам наклонената черта) в Европа може би припознават *** като българи, защото виждат постоянно български *** по улиците си, докато българите блъскат, за да могат да имат *** пари за пътуване. А думата *** не е обидна! Думата "gypsy" се смята за политически некоректна, защото е приела значението на "измамник". Защо ли? *** обаче няма нищо общо и е непонятно за мен какъв е проблемът да се използва!

50

До 31 и 32

преди 13 години

Никой не "излива злоба" върху ромите изобщо. Хората изразяват възмущението си срещу онази част от ***, която е избрала да живее паразитно и съсипва страната ни.Защо са изтормозени от мизерията? Ако си бяха направили труда да учат, а после да работят, да създават семейства едва след 20-годишна възраст и да раждат не повече от две деца, тогава нямаше да живеят в мизерия.А като създават проблеми кой е длъжен вечно да им дава помощи? Изплащаме огромен външен дълг. Как да храним и вас?

49

на сапун

преди 13 години

Да ги изпратим в турция там ще се слеят с местните- събове-дори ще белеят сред тях и няма да ги върнат цингите

48

germaneza

преди 13 години

A CII PASPORT POKASVATE IS EUROPA, be ismet takava?Bulgarski - "gjavurski" -e,ne se li SRAMUVATE? Ot pasporta si?Ili taka napravihte,ce kato se kaje BALGARIN v Europa,da snajat edno : "mirischesti,kradlivi,indo-rasa....,govoresti edin NEISVESTEN EZIK! Bes pismennoist,bukvi t.n.!" Sabelejete ne BALGARSKI ESIK!!!Ekstardirani ot ZIVILISOVANITE DARJAVI - primer posleden - France!!!Negramotno boravesti i tuk vav Foruma s BG-bukvite,i BG -esik!Inace "DISKRIMINIRANI" kradzi i....tartei!!!

47

ариец

преди 13 години

Бараките в Аушвиц и Бухенвалд стоят празни вече достатъчно дълго време, да ги напълним с *** , да спасим Европа !!!

46

Анонимен

преди 13 години

Що бе ,нека ни краси та това е лицето ни.Навсякъде го показват и се гордеят с евроинтеграцията на ***.Но, до сега където съм пътувал и бил в Европа ,съм видял само чистота,ред и пак Чистота,без натрапчиви и изнудващи ченгета,без мръсни *** на входа на европейските столици,а само добре възпитани хора........

45

м

преди 13 години

Ми че то остава и да им оставят гетата! Ха! Така ли няма кой да им види сметката по нянакакъв начин. Да не говоря, че това с намерението да им строят къщи, направо ще падна! Толкова ли не им стига акъла, че нямат нужната психика за да подържат такава къща? Те не са научени на такива неща.Знаят да крадат само! Колко още ще ги носим на наш гръб? Те ще се плодят, като въшки а ние българите ще им плащаме помощи и детски. Те ще лентяйстват, а ние ще изплезваме език от работа.Колко още?

44

До 41.

преди 13 години

Много добре правят те тази разлика,но само когато им изнася.Възможно е да се обърка само някой обикновен човечец,който никога не е виждал българи и изобщо не знае нищо за България,нито даже къде се намира тя - има и такива.Ако такъв човечец срещне някъде нашенски *** и *** се представи с българския си паспорт,тогава може и да мине за българин.В големите градове обаче дори и най-обикновените хора усещат кой не е от бялата раса,просто защото са контактували с кого ли не и правят разлика

43

e

преди 13 години

По един тристаен в ново строителство им дайте- и без това е криза в имотните сделки- те са националното ни богатство, да не говорим, че и адвокати си имат- знаещи, директно ще ги накарат в Страсбург да реват- не са като нас- те си знаят правата. Абе- четат управляващите нашият форум, душат накъде духа вятърът и няма- няма пуснат подходяща новинка, за да кажем "Браво!", а че къде са 134 души, а къде истинската бройка на катуни и незаконни гета е друг въпрос.

42

на сапун

преди 13 години

Тая на снимката не участваше ли в един турски сериал?

41

Анонимен

преди 13 години

ave golemi pokluciste vie balgarite zatova romite pretpocitat daim vikat turci ane balgari zastoto se obistat ot tova dasa baLGARI GIAVURI