120

!?!?!

преди 13 години

оооо, тоя катун е много преди 2001 г. Позволете! от години, повече от 20 минавам от там 2 пъти седмично!Още по тошово време там ги складираха тези ***!Мърсотията е невероятна!Гледката отвратителна! На всеки фургон обаче има сателитна "чиния" и в този помиярник влиза огромен сноп кабели - ЛЕГАЛНО!Питам, кой, как кога отчита консумираната енергия и кой, как и кога плаща консумираната енергия?Знам, че от нас отдавна са взели и ще вземат тези париКажете бе политици и общинари, кажете бе ЧЕ3

119

ВМРО

преди 13 години

*** ще разберат защо

118

as

преди 13 години

2 тона *** и проблема е решен ! Ама природозащитниците ще кажат че много парникови газове ще вдигнем...

117

Хм

преди 13 години

малиии - тая на снимката си е баш *** !!!

116

Тайлър_Дъртън

преди 13 години

Доброволно на полето да бачкат или в трудови лагери като от средата на миналия век!

115

ицо

преди 13 години

Какви домове бе и там аз,ти и жсички останали работещи хора да плащат за тва че *** и като зайците и само се плоди,даже и тия домове дето ги има са ни много,те са пални само с *** които ние с вас храним.....

114

KALT

преди 13 години

До 122, за тия трябва не затвор а каторга. От тях втори Жан Валжан няма да излезе, но поне няма да им плащате масрафа.

113

Анонимен

преди 13 години

Трябва да се задължат да осигуряват нормални условия за живот на децата си. Ако не могат, да им взимат децата да ги настаняват в социални домове. През това време родителите да са задължени да изплащат всеки месец издръжка на детето. Ако не плаща - затвор. Ще кажете "А не, да ги храним затвора!"Ние и сега ги храним, но докато са в затвора няма да се плодят, няма да унищожават всичко по пътя си и няма да убиват и изнасилват беззащитни старици по селата.

112

ЗЛАТИ

преди 13 години

До 116.Има много пустеещи земи.Общински.Странжа/Сакар.Оградени с бетони стени.Иначе пак ние ще ги издържаме?

111

ицо

преди 13 години

Министъра каза:икономиката се развива,имаме ръст в производството,значи няма страшно ще им построят нови жилища,ще ги настанят и всички ще са весели и щастливи,а ние ще им платим тока и водата.....

110

Анонимен

преди 13 години

Какво правим с новообразуваното гетото на Цариградско до Практикер ,чакаме да се разрасне ли?

109

До 105 и 112

преди 13 години

Като нямате имоти защо предлагате чуждите? Вие сте духовни братя на ***

108

KALT

преди 13 години

Винетка, гражданска отговорност и годишен технически преглед за каруцата. Категория В за кочияша и паспорт за съпровождащото куче.

107

Злати

преди 13 години

Преди години в Сливен имаше ГЕТО. Сега не знам.Време е да се направят такива.Съгласен съм с 110.Да им се даде земя да си работят и каквото искарат да се издържат. Така е при хиляди Български семейства.Нямали какво да ядат.И да бъдат кастрирани.Две деца им стигат.

106

KALT

преди 13 години

Рила и Пирин са чудесни, места от *** там няма нужда. Ограда с високо напрежение? *** да работи не може но бързо ще изнамери трансформатор да ползва тока за битови нужди. Газови камери.

105

До 107

преди 13 години

До 107 Аз празен апартамент нямам...нито неизползвана земя..или пустееща...приеми ги ти като си такъв либераст...

104

Анонимен

преди 13 години

napravete im rezervat v njakoe zapustjalo selo po rila ili pirin, ama na vsi4ki *** ot BG. da si kopat i izkarvat prehranata, aaaaaa i edna visoka stena naokolo i visoko naprezenie. problem re6en.

103

Анонимен

преди 13 години

Хуманно или не но да им се ограничи раждаемоста! Ако иска да остави дете да го гледа държавата, може , но стерилизация! Щом не можеш да гледаш деца ,така е най- сигурно да ги нямаш!После на село ,има сума обезлюдени села и да работят. Ако не няма помощи! Как изобщо им ги плащат като няма адресни регистрации???

102

Асанчо Курчев

преди 13 години

ААААА не си местя аз фиргона на друго място искам да живея на Европата

101

ha

преди 13 години

tova na snimkata baba yaga li e