52

Ehh

преди 13 години

Точно кадето трябва да са агенти там ще ги махат - пълна простотия

51

ДОЛУ,ДОНОСНИЦИТЕ...

преди 13 години

...И КО*** НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО И ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ ХРАНИЛКИ И ГУШЕНЕ НА ДЪРЖАВНА СМЕТКА!ДА СЕ ИЗЧИСТЕ ВЪНШНО ОТ НОМЕНКЛАТУРАТА НА СЪВЕТСКИТЕ МЕКЕРЕТА И "РАЗВЕДКИ"!!!!!!!!!!!!!ИЗЧИСТЕТЕ БЪЛГАРИЯ , ОТ РУСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ***!!!ВЪН ПРО-РУСКАТА МАФИЯ , ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!

50

Данчо

преди 13 години

До всички ЮНАЦИ без калпаци,дори и без мустаци!Не четете драги,зомбирани сте!Не само собственната ни истори не знаете!"Строителите на съвременна България" от Симеон Радев е легализация на пра пра дядовците,мекерета на султанска Турция,прототипи на крими контитгента от 1944г.чиито синове,внуци и пра внуци сега се изживяват като политици,мекерета и предатели на България!Световтата Конспирация е енигма,факт отричан от много,но реален!Никола М.Николов анализира и написа,предвиди и го ликвидираха!

49

Гражданин за EРБ

преди 13 години

САЩ ще отзовават не 42% от посланниците си а 84% от тях, поради факта че са действащи агенти на ЦРУ - те за бивши не говорят...Русия ще дава пенсии 42% от отзованите американски дипломати, за това че са били двойни агенти...Китай назначава за дипломати само...милиционериДа продължаваме ли...Едно време имаше един "ОНЯ СПИСЪК" дето казахме на Турция имената на ВСИЧКИ разузнавачи действащи на територията на ***...После половината от тях взеха, че починаха...*** държавата...

48

iv

преди 13 години

Естествено, че всички са свързани със службите и не само в нашата държава. Защо господа управляващи смятате, че ни съобщавате някаква новина? В тази държава освен неграмотни и слабограмотни хора, все още живеят и разумни, мислещи и на тях не им минават тъпите ви полицейски сценки. Докога ще излагате БЪЛГАРИЯ пред света? Коя друга държава си плюе по дипломатите? Ако искате да смените някой дипломат, направете тихо и кротко и не го превръщайте в сензация. НО ПОМНЕТЕ- дипломат не се става за 1 ден.

47

трябват пушилки и ци

преди 13 години

Нали трябва да има пушилка, нали трябва криеме некадърност и провали .... няма работа, няма заплати и пенсии, няма реформи, само гаф след гаф, Калинка след Румянка....... трябват пушилки и циркове

46

гошко

преди 13 години

ти кого питаш твойта партийка ли или нормалните хора, че не става ясно :)))))))))))

45

Нема такава държава

преди 13 години

Половината ДАНС - ДС кадри, министър без портмоне - ДС кадро, Зам менистро в МВР-то на Цицко - ДС кадро, Премиер - ДС кадро от запаса /командвал по възродителното ДС мото батальон/, Н-к на митниците ДС кадро, а 15 от действащите посланици, свързани с ДС, са предложени от правителството на ГЕРБ......... и още хиляди знайни и незнайни - ДС кадри... да ги поздравиме с една песен: "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" (ВИДЕО):vbox7/play:1f839d49А иначе гаф след гаф, проблем след проблем, пушилка след пушилка.... няма работа, няма заплати и пенсии....., но пък цирк и сеир ни създават циркаджиите...... до кога ли ще ги търпим???

44

Консул

преди 13 години

Няма страшно знаем критерия на Бойко за външно министерство- Румяна Желева.Къде се намира Аденския залив?

43

ЦецкоМРАЗ

преди 13 години

Тоя "армаган" ни го донесе ЦецкоМРАЗ от Янкия, иначе на местно ниво нема кой да го измисли.... Калинка мое само шменти капели.....

42

...................

преди 13 години

този бил изпълнен с решимост и твърдост, ах!

41

Агент Минзухар

преди 13 години

В правителството има 2 агенти на службите:1. Божидар Димитров на ДС ;2. Аню Ангелов на военното разузнаване;Деца на агенти на ДС1. Цветан Цветанов - син на агент на ДС, баща му шофьор на ръководството ДС2. Николай Младенов син на служител на ДС.Поддържа ги агент на МВР по криминална линия - Волен Сидеров, споразумение с МВР за прикриване на далавера за обир и мушейничество.

40

герб

преди 13 години

Градете нещо, защо само рушите? Правете външна и вътрешна политика. Не се поддавайте на външни внушения.Вие имате ли идеи и мозък в главите си?

39

ВЪН ЧЕРВЕНИТЕ,...

преди 13 години

,...КОМУНИСТИЧЕСКИ *** НА ДС , ОТ ДЪРЖАВНАТА ДИПЛОМАТИЧЕСКА ХРАНИЛКА!ДОКОГА ,ЩЕ ХРАНТУТИМ ДОНОСНИЦИ,*** И РУСКИ РАЗУЗНАВАЧИ В ПОСОЛСТВАТА НА БЪЛГАРИЯ???????СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!

38

маринов

преди 13 години

няма ли поне един умен в тази държава за да сложи край на безумията. До кога ще се взираме назад в историята си. Стига сме я чели като дявола евенгелието. могат чентгета да ни управляват, а не могат да ни представляват пред света. Какво прави тогава Б.Димитров в екипа на ББ. или за едни майка, за други - мащеха. Браво бе, и това доживяхме да видим!!! Що за лудост?

37

неуспешна терапия!

преди 13 години

Пак ни спретнаха *** сериал за да не забелязваме,как всеки ден потъваме благодарение на Борисов и ГЕРБ. Няма такъв дипломат, който не е агент. Старите и опитни дипломати са били агенти на външно разузнаване, новите са пак агенти на външно. Те изпълняват едни и същи задачи. Преди се наричаше ДС а сега ББ. Така, че това е поредната смехория!Всъщност пожарникарят тормози цялата нация с един свой тежък психологически проблем. Той преследва миналото си, мрази себе си в миналото, било като мутра, било като комунист, било като монархист. Било поради факта, че е искал да работи в ДС, но там не са го приели поради липса на лични качества. Ако се вгледате внимателно ще разберете, че той атакува най-ожесточено именно своите сенки от миналото. Но България не е клиника. И ние гражданите не сме криви за неговото собствено мрачно минало, нито за неговата неуспешна терапия!

36

85756

преди 13 години

И аз се срамувам от ДС, след като са възпитали такива мекерета като този министър.

35

bpfc-1912

преди 13 години

Бил съм партиен член заради кариеризъм.След като си поканен да станеш ако отговора е не ,това е тръшване на вратата пред теб за професионални успехи.Всички бивши агенти са служители на НРБ и са се водили от интересите на държавата.Сега сме РБ,но това не означава че трябва да бъдат преследвани.След 10 11 89 трябваше да бъдат открити всички досиета на висши тогава служители,за да не се рекетират в последствие.Но това означаваше че трябваше да си отворят собствените такива.След 20г. е късно.

34

за 17

преди 13 години

Янке , надупвай се без много приказки......

33

192 x 100 / 462 e 41

преди 13 години

Koko Mlad nemoe da smeta:45% от дипломатите ни са свързани Държавна сигурност, обобщи Николай Младенов. Комисията по досиетата е проверила 462 души, като за 192-*** е установено, че са имали отношения с ДС.192 x 100 / 462 e 41.56%, kak taka 192-ma dusi sa 41.56%, na4i nekoi ot teh e e bil 100% DSar. da go ostavat zavaliata da si diplomati.po-interesno e koe ot teh e izdal falsivata diploma na liceto Kalinka