112

шопски

преди 12 години

Ще ни представляват агент Бойко Борисов и агент Цветан Цветанов по *** на американците!

111

Дона

преди 13 години

Ако някой от вас е живял в чужбина по дълго и му се е налагалода контактува с тези наши посланици,ще разберете за какво става въпрос.Първата им работа е да се свържат с нашите доверени гражданикоито са в специален списък"Благонадежни"Да купят нови коли,които карат и членове от семействата им.Да пръснат пари по озеленяване и нови мебели.Ако отидеш за някакъв документнямат елементароно домашно възпитание,няма усмивка,държат се надменно.Много се дразнят че те са само временно.

110

гтх

преди 13 години

Ще ни представлява комсомолският секретар-Младенов.А какъв е бил баща му?

109

Koko

преди 13 години

Ами има интернет, прочети кой е посланик в Италия

108

Roko

преди 13 години

Ще бъде добре ако Министъра направи промени и в Наредбата за дългосрочни командировки. Защото все още не съм чул да може някъде по света без да полагаш никакъв труд да получаваш валута месечно от 16% от базисната за страната,съгласно Наредбата, както са членовете на изпратеното лице на дългосрочна командировка / или пенсионер придружаващ съпругата или съпруга си получаващ и пенсия в България /.

107

Андрей

преди 13 години

Ами Цецо шнорхела сега като ни подслушва всички той какъв е.

106

Гошо

преди 13 години

Абе слугинчо Младенов, ти дето беше и военен министър, я се засрами, отиди министър на друго министерство! Коя страна не изпраща в мисиите си в чужбина кадрови разузнавачи? Един пример? Разликата е само в това, че на по-сложните и трудни обекти се пращат по-кадърните. Изнасянето на "този списък" е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! За това твябва да има наказание висша мярка. Жалко, че сменихме тази мярка...

105

Гражданин за EРБ

преди 13 години

В ДС е имало хора дето са работили за България като разузнавачи...и хора дето са работили за България като ДОНОСНИЦИПоследните са проблема.Тези дето са шпионирали щатите и запада - ЕВАЛА ИМВъпроса е КОЙ Е БИЛ ДОНОСНИК И КОЙ НАИСТИНА Е РАБОТИЛ ЗА РОДИНАТА СИ...ЗАЩОТО ИЗКАЧА И ВЪПРОСА - ТЕЗИ ДЕТО СА ОХРАНЯВАЛИ ДИКТАТОРА - "ПОДЛЕЦИ ЛИ СА ИЛИ ПРОСТО СА СИ ВЪРШИЛИ РАБОТАТА"??? Ако са подлеци - ТОГАВА КОГА ЩЕ УБИВАМЕ БОЙКО С КАМЪНИ???

104

Атака

преди 13 години

Само да видим тез които ги заместят какви ще са - дали ще бъдат българи или някакви еврейчета, турци, арменци или други!Смо БЪЛГАРИН може да защитаава анционалните интереси!

103

56

преди 13 години

Бе то е ясно,че бивши няма да ви представляват.Точно вас-не нас.Ама настоящи, отсам и оттам няма кой да ги пипне.

102

Тиен

преди 13 години

Дали бащата на Николай Младенов е също толкова "лош".Може ли син на сътрудник на ДС да е външен министър2

101

Анонимен

преди 13 години

Дасе провери кои дипломатически коли са напуснали страната по времето на изчезването на малкиа МАРГИН Това се хората на ГОЦЕ и ДС

100

Анонимен

преди 13 години

Да изчистят и сред шефовете на журналята!Там пък какви са Авгиевите обори,мани мани!После,защо народът се опростачи от чалга и лицемерие!Ами защото доносниците му подмениха ценностите-ДОМ,ЗДРАВЕ,СЕМЕЙСТВО-с разни чалгаджийски мекерета!

99

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Да изхвърлят и всички които работят срещу България и българите като започнат от министъра !!!

98

Такива сме си

преди 13 години

Истината боли! Малка страна сме и почти не може да се намери човек, чиито родители, баби, дядовци, братовчеди и т.н. да не са участвали активно в строителството на "комунистическото бъдеще". Имало е и репресирани, имало е такива, които много са страдали и преживели, но болшинството? Ура! за братушките, после Ура! за германците, Ура! за Червената армия, сега Ура! за американците. Кое е следващото Ура!, а, братя българи?

97

Анонимен

преди 13 години

Цирка продължава..да видим до кога!!!!!

96

9999999

преди 13 години

Този проблем е рожба на конфликта между Б.Б. и Първанов. Понеже президента назначава дипломатическите служители , Бойко го цака. Западните служби са непричом. Та те колко кадри на ДС превъзпитаха в своите школи.

95

Анонимен

преди 13 години

каквото и да пишем това което се случва е срамно за България.

94

допълнение от 93

преди 13 години

Гледах интервюто на Вито с Н. Младенов. Интересно защо не му зададе въпрос как се чувства като облагодетелстван от баща = сътрудник на ДС.Още едно докаязателство за послущните журналисти, обучени в никакъв случай да не притесняват управляващите с неудобни въпроси!Скоро ще стегна куфарите с еднопосочен билет...Срамувам се от тази подлизурщина!

93

stamat

преди 13 години

Ами *** са си били и все още са!