12

Roko

преди 13 години

Не го знам дали е *** или евреин и е ме интересува, но е очевидно мекера и за такива само бесилка, че куршум не си струва да се хаби за предателите на България.

11

вън

преди 13 години

Вън от М Вън. работи синчето на активните борци от Северозападна Бг,полу еврейна,полу незнамси какъв Ники Пилето

10

фалшиви дипломи

преди 13 години

Кое е по-добро за България доказани кадри на ДС или неизвестно от кого бременни дъщери на пожарникари с фалшиви дипломи?

9

Гошо Тъпото

преди 13 години

Аз съм готов за...дипломат,защото не съм бил...агент.Ако няма място наФариорските острови,ме пратете поне на остров...Тамбукто.Ако и там е заето,ме акредитирайте в Кривунделово;знам езика на местното...население,освентова повечето ме...познават и ще идват с желание в консулството,по дипломатически...въпроси.

8

Анонимен

преди 13 години

Какви промени,къде беше до сега,абе тоя министър ли е..

7

перпетуумчерва

преди 13 години

ще ни представляват потомците им

6

Анонимен

преди 13 години

Че кой ги е назначил..да не е дедо поп я....!!!!!!!!!

5

ОСТАВКА ЗА ГОЦЕ

преди 13 години

ТА С ЕДНА ДУМА НАТО И ЕС , ЗАЕДНО СЪС САЩ СИ ,,ЗНАЯТ РАБОТАТА,, !

4

Цецовите апартаменти

преди 13 години

Пожарникарят: "Срамувам се за дипломатите. За Цецовите апартаменти не се срамувам! Няма нищо срамно да имаш 5-6 луксозни апартамента!"

3

Анонимен

преди 13 години

Хайде да видим дали този път Ще СИ ИЗПЪЛНИТЕ ОБЕЩАНИЕТО!

2

978 депеши

преди 13 години

За периода от някъде 2004 до 2010, от посолството на Щатите в София, според Шпигел, са били изпратени 978 депеши. От които, 21 строго секретни (не предназначени за чужденци), 51 секретни, 21 доверителни (не предназначени за чужденци), останалите са 419 доверителни, 224 само за служебно ползване и 242 неквалифицирани. За сега не е публикувано съдържанието им.

1

Седераст

преди 13 години

Много е секси тая мадама-Никиту Младеновата....па казват била по майсторка от Фифолина Димитрова и Тафровица заедно взети.....