118

Анонимен

преди 2 години

Не виждам как българите могат да казват на македонците как да си пишат историята и какъв им е езика. Македония е друга държава и те сами определят каква е историята им и на какъв език говорят.

117

Анонимен

преди 2 години

САЩ и ЕС не се интересуват от споровете на васалите, за тях това са непонятни неща. Русия трябва да бъде обградена с кордон от пушечно месо, постоянно притискана и постеопенно задушена по принципа на анакондата. САЩ са решили да приемат Македония в ЕС и разните езикови и изторически спорове на наякакви си балкански дуржавички не ги интересуват.

116

Анонимен

преди 2 години

До Сърбоман ". Аз от Сърбия никога няма да си тръгна" Защо не пишеш на сръбски? Нали си "сърбоман"?

115

oz

преди 2 години

Сърбина .............когато и да му удариш шамар.............има за какво......................той си знае!!!

114

Сърбосран

преди 2 години

И какво сега,да променяме написаното от наши класици?Алеко Константинов през 19 век се възхищава от красотите на България,разказвайки за Погановския манастир,който виж ти се оказа в српски земи?!!!

113

oz

преди 2 години

Всички империи се разпадат рано или късно...............примери бол...............Римската империя, СССР, Югославия..............има още империи за разпадане..................и на тях ще им дойде времето!!!!

112

А,

преди 2 години

До СърбоманНещо да кажеш за "Войната на капитаните срещу генералите"? Или кои войски освобождаваха Македония, Сърбия, Унгария та и Австрия в офанзивата срещу Хитлер? Хайде, като сте ни побеждавали толкова пъти, покажете от някой ваш музей взето, като трофей българско бойно знаме!

111

Анонимен

преди 2 години

Василев, фамилията ти с какъв произход е? Че нали се сещаш ако си с български паспорт какво означава това, а? Че си национален предател! А по БГ Конституцията ни, това да плюеш държавата е престъпление. А ти го извърши многократно и при това пред целия народ, че и доказуемо.

110

България над всичко

преди 2 години

Всички врагове на България ще плачат с кървави сълзи.....................Бог е българин и Бог пази България!!!!!

109

До Василев

преди 2 години

Югославия беше изкуствена империя и закономерно се разпадна..............сърбите бяха свикнали да ядат и пият за сметка на всички други народи в Бивша Югославия..............но тоя рай свърши.................СССР се разпадна, Югославия-също.............съвсем закономерно!!!

108

Анонимен

преди 2 години

До Василев 146.....по една магистрала на ден,че две ти идват в повече...

107

Барселона

преди 2 години

До Сърбоман136...Идвах си от Европата с колата и след Хърватска...ЕВРОПАТА СВЪРШИ...влезнах в Сърбия...мизерия,магистралата леш...инфраструктура леш...затвори си плювалника...

106

Анонимен

преди 2 години

Сърбоман-Среброман, ***, който не заслужава никакво внимание. Имам приятели сърби и македонци, хубави и добри хора, семейства с деца. Руснаците подобно на американците сеят раздори за изгода на империите си. Докато хората на балканите не разберат това, няма да имат добро бъдеще.

105

..

преди 2 години

Цела северна македония има българско гражданство говорят нашоя език на диялект и не се българи хахаахха

104

Анонимен

преди 2 години

До Сърбоман Ти не си никакъв сърбоман, а най-обикновен русофил, но понеже сте много и се опитваш да изпъкнеш с нещо различно.

103

Анонимен

преди 2 години

Редно е да върнете пола србия на България и пола србия на Маджарска.

102

Анонимен

преди 2 години

Василев ти ли си с ника Сърбоман? Хе хе, ясно кой е предателя тук. А великата ти Югославия бе създадена от СССР и винаги е била Кремълска ***. И сега сърбоманите сте комунисти *** на Кремъл. Ти си живото доказателство за това.

101

псв

преди 2 години

Още малко история............първата световна война започна, защото един сръбски терорист..........Гаврило Принцип убива австро-унгарския престолонаследник Франц Фердинант...............атентата в Сараево.........1914 г.................не са стока сърбите.............всички го знаят!!!И тоя терорист за сърбите е герой..............нямам думи!!!!

100

Абе,

преди 2 години

До СърбоманКакво общо имат спортните успехи с темата? Ако се поинтересуваш, България е имала, има и ще има много такива!

99

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да му каже ако имаше мозък...