359

Анонимен

преди 5 години

досега не са гласували повече от 60% от Българите ЗАЩОТО НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТхората отдавна знаят, че ВСИЧКИ управляващи за последните 29год са ДС кадри или най малко техни наемницинека Слави участва в изборите и да видим изборната активност

358

Гoшу

преди 5 години

До Селски кметЕвала, ей това е умен човек - опортюнист :))) И аз да бях, и аз така щях като теб да действам. Лошото е, че не ми предлагат от никоя партия да съм им някакъв - депутат, кмет, или съветник :)))

357

Анонимен

преди 5 години

отккъде ще дойдат тези 80 процента?20 процента са си твърдо герб - техни си хора и 20 проценат са БСп.10 процента за ДПс. Патриотите също имат привърженици - къмч 5-6 процента. и Десните ако се обединят могат поне 3 процента да съберат. Останаха около 40 процента, и то без д смятаме малките партии. наистина ли смятате, че целокупният български народ ще гласума САМО за Слави. Има много хора, които не харесват партиите, но го презират и няма да гласуват за него.

356

Байфидан

преди 5 години

Ха-ху, Трифчо може да влезе само в някоя чалга класация. Писнало ни е от измислени месии, а този е нищо повече от ***, алчен ***.

355

Анонимен

преди 5 години

Поредните смешници - Слави и Рундьо

354

Селски кмет

преди 5 години

Едно време бех член на БКПто и ТКЗСто, после станах член на СДСто, после дойде царя и станах от НДСВто, ама видех че далаверата е в бате Бойко и сега гласувам само за ГЕРБ.

353

Jill452

преди 5 години

Много приказки, много простотия много нещо. Ей такъв умрял и *** народ като нас няма никъде по света ! "Чакаме месията"... Чакайте, да ви дойде акъла. Държавата се срина, самоизяжда се отвътре, пък народа си клати чутурата и цъка. Ауууу , що така стана... Що , щото сме свикнали да сме роби и да ни тъпчат. Като ви е хубаво така, жевейте си така още малко, то не остана много докато се затрием.

352

Анонимен

преди 5 години

швейцарската система ако сложив ще се прави на всяка седмица референдум. Предвид разделеността на обществето не е добар идея.1. рефернедум за въвеждане на мажоритрана система2. след един месец - референдум за отмяна на мажоритарна система3. след още един месец - рефернедум за преференциала система4. след един месец -рферендум за смесена сестемасел доще един месец - референдум за електронно гласуванеслед още един месец - за отмяна на електронното гласуване

351

Анонимен

преди 5 години

След като този народ вкара Бареков в ЕП, след като вкара Марешки в Парламента - нищо добро не чака този маллоумен народ ;)

350

Анонимен

преди 5 години

и аз така виждам следващите изборни резултати - 80% за С.Трифонов ..а ако се даде правото за нормално гласуване (както е редно по света) на интелигентните Българи навън спасили се от кочинката тук разгрома ще е още по впечатляващ.. ...просто умният човек вече не иска БСП, ГЕРБ, ДПС след толкова кражби трябва да си ***-мазохист ..или да имаш яка изгодка от тях

349

Гoшу

преди 5 години

Леле, леле, щом до тези опряхме, всичко е ясно :) Хиляди пъти ви давам съвет - СПАСЯВАЙТЕ СЕ ПОЕДИНИЧНО В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ КАКТО МОЖЕТЕ, ЛИЧЕН СЪВЕТ - с кражби или мамене на системата ако можете :)))

348

Едо

преди 5 години

Продължение: Б)РЕФЕРЕНДУМ ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА ШВЕЙЦАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ. ПРАВО НА ВОТ САМО ГРАЖДАНИ СЪС СРЕДНО И ПО-ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ. ДРУГИТЕ ДА СЕ ОБРАЗОВАТ, ЗА ДА ИМАТ ТОВА ВАЖНО ПРАВО. ЗАПОМНЕТЕ, ЦЕНАТА НА ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ Е ЕДНО ПОСТОЯННО БДЕНИЕ. ЗАТОВА, СЪБУДЕТЕ СЕ! ЗНАМ И ВЯРВАМ, ЧЕ САМО ТАКА ЩЕ ВЪРНЕМ НАД ТРИ МИЛИОНА МЛАДИ И СПОСОБНИ БЪЛГАРИ У НАС, ЗА ДА ВЪЗРОДИМ БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС Е ДЪРЖАВООПРЕДЕЛЯЩИЯТ!

347

Анонимен

преди 5 години

Закона е като врата в полето. Само глупaка минава през нея - българска поговорка.Е, с такова мислене не се прави добра Държава.Значи политиците да спазват законите, а народа да лъже, краде и *** на воля ?!

346

Анонимен

преди 5 години

352 - никак не е ясно. Досега не са гласували никога повече от 60 процента. 70 процента - в изключително случаи.от тези 70 процента, половината общо са за БСп и ДПС., и близо 10 проценат - за ДПС. това значи че в най-идеален случай Слави трудно би могъл да събере и 20 процента, камо ли 80

345

Бай Иван

преди 5 години

Слави е същия бокл*к като Яне Янев и Марешки.Юе бъде поредната патерица на Б.Х., ама като го разберете ще бъде късно.Аре със здраве.

344

До Едо

преди 5 години

Швейцарската демокрация е за швейцарците, ти не си такъв.И най-добрия закон да сложим пак няма се спазва и ще се прецакаме сами.Швейцарците не били под руски комунистически ботуш, нямали са национализация и политически убийства на елита.Народа не иска да спазва правила, закони и наредби, щото се мисли за много велик ;)

343

Анонимен

преди 5 години

Нека преди някой иска да стане премиер,да го проверят дали става.Ако клекне и не може да стане без помощ-не става.

342

Анонимен

преди 5 години

между 4 и 6 милиарда е сивият сектор на година. Отделно - 2 милиарад отива за проституция.

341

Анонимен

преди 5 години

то е ясно,че Слави пусне ли партия 80% от народа ще го избере.. останалите 20% са естествено тези от МАФИЯТА, управляваща България от 1945г до днес БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ... и няколко процента купени роми МАФИЯТА ясно си дава сметка за това и се надява да се спаси като направи партийка на летеца... само той има потенциал да заблуди няколко процента от простолюдието.. особено тези които още си карат ладите и обясняват как при Тошо сме били държава за пример .. отказвайки да проумеят,че ГЕРБ=БСП=БКП

340

Мдаа

преди 5 години

И като дойдат ба власт едротебкапиталисти от БСП ще нахранят бедните Абецсигурни ли сте че *** сте само 80%?!